Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 20, 14:57)
Oi, pas mane viskas pakankamai painiai siuo metu yra ir sveiku protu kartais sunku suvokti smile.gif Su pirmuoju susitinku, bet pakankamai retai, o ir is jo pacio demesio visai nulis. Na, bet cia nieko naujo nepasakysiu smile.gif Pvz., kai paklausiau, kodel tu prie manes neprisilieti, neprisiglaudi, nepaimi uz rankos, atejo atsakymas, jog nenori suteikti tusciu vilciu biggrin.gif Na, cia tik tarp kitko, manau, kad tokie dalykai yra svarbus, ir jei santykiuose to nera, reiskiasi, nieko gero ir nereikia tiketis. Antrasis...ne, susitike dar nebuvom, bendraujam kasdien per skype po keleta valandu ir daugiau. Jis dabar gydosi ir negali grizti Lietuvon, bet gruodzio viduryje gydymo kursas baigiasi, ir jei gaus atostogu-gris smile.gif Man-valio, nes labai noriu susitikti. Pati saves nesuprantu, kaip taip gali atsitikti, jog matant zmogu tik nuotraukose ir bendraujant skype, galima jausti tokia didele jam simpatija. Bet realybe sudelios viskas i savas vietas, bent jau taip manau. Idomiausia tai, jog jis labai nori, kad atvaziuociau pas ji. Na, as siuo metu bedarbe ir kol kas sunkiai man sekasi cia, naturalu kad ir pati pradedu galvoti apie sparnu pakelima is Lietuvos. Tai dabar ir pati visiskai pasimetus, vaziuoti noriu, bet vaziuoti pas zmogu, kuri zinau kol kas tik virtualiai-truputi baugu. Nors pakankamai apie ji zinau, jo seima, kas ka veikia, kur dirba, pavarde. Kaip sakant, protas liepia pamastyti, o sirdis nori pas ji smile.gif

manau savaime nuslpos bendravimas su tuo pirmuoju...po truputi po truputi ir ne vardo jo neprisiminsi...nebendrauciau as isvis su tokiu, laiko gaisimas ir tiek, bet pamatysi greit jis uzsimirs.
smagu, kad bent skype bendraudama atsigauni su bendraminciu:) o jis lietuvis? gal ir minejai, bet nepamenu blush2.gif kas del vaziavimo, cia tik tu gali nusprest, bet as visgi patarciau sulaukt jo pirma, vistiek saugiau pirma kart susitikt savoj aplinkoj, o veliau jei jau kristumet ir realybej vienas kitam ir jei niekas taves nelaiko cia, galima bandyt kurt gyvenima ten, gal butent ten ir yra tavo laime, darbas, antra puse ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taipbuna @ 2011 11 20, 14:31)
manau savaime nuslpos bendravimas su tuo pirmuoju...po truputi po truputi ir ne vardo jo neprisiminsi...nebendrauciau as isvis su tokiu, laiko gaisimas ir tiek, bet pamatysi greit jis uzsimirs.
smagu, kad bent skype bendraudama atsigauni su bendraminciu:) o jis lietuvis? gal ir minejai, bet nepamenu  blush2.gif kas del vaziavimo, cia tik tu gali nusprest, bet as visgi patarciau sulaukt jo pirma, vistiek saugiau pirma kart susitikt savoj aplinkoj, o veliau jei jau kristumet ir realybej vienas kitam ir jei niekas  taves nelaiko cia, galima bandyt kurt gyvenima ten, gal butent ten ir yra tavo laime, darbas, antra puse  ir t.t. smile.gif

Taip, jis lietuvis. Sutinku, as ir pati pirmiau noreciau pasimatyti su juo Lietuvoje, o paskui viskas gal susiklostys savaime..
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 20, 14:57)
Pati saves nesuprantu, kaip taip gali atsitikti, jog matant zmogu tik nuotraukose ir bendraujant skype, galima jausti tokia didele jam simpatija.

...protas liepia pamastyti, o sirdis nori pas ji smile.gif

Būna tikrai, aš irgi turiu tokį simpatiją, kai pradedam kalbėt tai pabaigos ir nebūtų jei miegot nereikėtų. biggrin.gif apie bet ką kalbos randam, nuotaiką pakelia, prisijuokiam. Žino jis, kad jis mano simpatija, bet iniciatyvos, kad susitiktumėm iš jo nelabai yra. biggrin.gif

Mąstyk širdim. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 20, 17:26)
Būna tikrai, aš irgi turiu tokį simpatiją, kai pradedam kalbėt tai pabaigos ir nebūtų jei miegot nereikėtų. biggrin.gif apie bet ką kalbos randam, nuotaiką pakelia, prisijuokiam. Žino jis, kad jis mano simpatija, bet iniciatyvos, kad susitiktumėm iš jo nelabai yra. biggrin.gif

Mąstyk širdim. mirksiukas.gif

Aciu smile.gif pas mus yra abipuse simpatija ir abipusis noras susitikti. tad cia tik laiko klausimas, kada tai ivyks smile.gif ir ko tais, man nuojauta kuzda, kad reikia si karta pasikliauti sirdimi...
Atsakyti
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 18, 20:06)
Ir pati tyliu (kiek gi galima pac iai rasinet).
Kokias isvadas pasidarytumet?

jis jums labiau patinka nei jūs jam
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 20, 23:20)
jis jums labiau patinka nei jūs jam

Greiciausiai taip ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 18, 14:19)
tikrai grazi istorija smile.gif
jei nepaslaptis, ka jam paraset, kad vyriskas isdidumas neleido atsakyt?smile.gif
Papildyta:
ne taip suformulavau klausima:) turi buti-"neleido neatsakyt" smile.gif

parasiau pirma, neprisimenu kokia zinute, bet ji neatsake. o man ta jo anketa krito i sirdi, kad parasiau : "turejau drasos tau pirma parasyt, tai ar neturi drasos atsakyt?". na koks vyras nenoretu pasirodyti drasus? ne tik isdriso atsakyt, bet ir vest pasiryzo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2011 11 23, 13:04)
parasiau pirma, neprisimenu kokia zinute, bet ji neatsake. o man ta jo anketa krito i sirdi, kad parasiau : "turejau drasos tau pirma parasyt, tai ar neturi drasos atsakyt?". na koks vyras nenoretu pasirodyti drasus? ne tik isdriso atsakyt, bet ir vest pasiryzo  wub.gif

Tai va pvz.,kad nereikia pasiduoti smile.gif .Aisku,gal ir maloniau kaip nereikia pirmam rodyti iniciatyvos,juolab moteriai,bet kazkuris turi but drasesnis rolleyes.gif O siaip abiem lytim demesys malonu,tik pradziai visada noretusi didesnes paspirties is vyro puses smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintarriukas: 23 lapkričio 2011 - 11:30
QUOTE(gintarriukas @ 2011 11 23, 11:25)
Tai va pvz.,kad nereikia pasiduoti smile.gif .Aisku,gal ir maloniau kaip nereikia pirmam rodyti iniciatyvos,juolab moteriai,bet kazkuris turi but drasesnis rolleyes.gif O siaip abiem lytim demesys malonu,tik pradziai visada noretusi didesnes paspirties is vyro puses smile.gif

na mano atveju tai buvo vienintelis kartas, kai pamacius anketa pasakiau sau - va su situo zmogum tikrai noreciau susipazint. tai kodel neatkreipt i save demesi. be to, vienintelis dalykas, kodel jis man neparase po pirmo laiskucio buvo tai, kad as jam per jauna pasirodziau. jis yra 8 metais vyrasnis
Atsakyti
O as pasidalinsiu savo patirtimi...
Siaip susipazinom mes pries daugiau nei pusantru metu vienoje internetineje pazinciu svetaineje, aisku, ne lietuviu ir jis aiksu ne lietuvis. Pradejom bendrauti, apie metus buvo bendravimas emailas, skype ( bet be pokalbiu, tik chat ). Na, isdrisau as po metu skristi pas ji i kita sali ir, patikekit, niekada to nesigailejau mirksiukas.gif
Siuo metu esame kartu, suzadetiniai, planuojame vestuves....
Anksciau niekada netikejau internetinemis pazintimis, taciau pati savo kailiu isitikinau, kad kartais buna isimciu, o gal cia tiesiog likimas...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2011 11 24, 14:01)
O as pasidalinsiu savo patirtimi...
Siaip susipazinom mes pries daugiau nei pusantru metu vienoje internetineje pazinciu svetaineje, aisku, ne lietuviu ir jis aiksu ne lietuvis. Pradejom bendrauti, apie metus buvo bendravimas emailas, skype ( bet be pokalbiu, tik chat ). Na, isdrisau as po metu skristi pas ji i kita sali ir, patikekit, niekada to nesigailejau  mirksiukas.gif 
Siuo metu esame kartu, suzadetiniai, planuojame vestuves....
Anksciau niekada netikejau internetinemis pazintimis, taciau pati savo kailiu isitikinau, kad kartais buna isimciu, o gal cia tiesiog likimas...... 4u.gif

Smagu skaityti tokias istorijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 24, 15:04)
Smagu skaityti tokias istorijas smile.gif

labai labai drinks_cheers.gif tai įrodo kad pažintys gali būti ir laimingos wub.gif
Ir aš labiau tikiu likimo "geraja" išdaiga, kurią arba priimi arba ne tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky Cloud: 25 lapkričio 2011 - 13:47