QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 20, 14:57)
Oi, pas mane viskas pakankamai painiai siuo metu yra ir sveiku protu kartais sunku suvokti Su pirmuoju susitinku, bet pakankamai retai, o ir is jo pacio demesio visai nulis. Na, bet cia nieko naujo nepasakysiu Pvz., kai paklausiau, kodel tu prie manes neprisilieti, neprisiglaudi, nepaimi uz rankos, atejo atsakymas, jog nenori suteikti tusciu vilciu Na, cia tik tarp kitko, manau, kad tokie dalykai yra svarbus, ir jei santykiuose to nera, reiskiasi, nieko gero ir nereikia tiketis. Antrasis...ne, susitike dar nebuvom, bendraujam kasdien per skype po keleta valandu ir daugiau. Jis dabar gydosi ir negali grizti Lietuvon, bet gruodzio viduryje gydymo kursas baigiasi, ir jei gaus atostogu-gris Man-valio, nes labai noriu susitikti. Pati saves nesuprantu, kaip taip gali atsitikti, jog matant zmogu tik nuotraukose ir bendraujant skype, galima jausti tokia didele jam simpatija. Bet realybe sudelios viskas i savas vietas, bent jau taip manau. Idomiausia tai, jog jis labai nori, kad atvaziuociau pas ji. Na, as siuo metu bedarbe ir kol kas sunkiai man sekasi cia, naturalu kad ir pati pradedu galvoti apie sparnu pakelima is Lietuvos. Tai dabar ir pati visiskai pasimetus, vaziuoti noriu, bet vaziuoti pas zmogu, kuri zinau kol kas tik virtualiai-truputi baugu. Nors pakankamai apie ji zinau, jo seima, kas ka veikia, kur dirba, pavarde. Kaip sakant, protas liepia pamastyti, o sirdis nori pas ji
manau savaime nuslpos bendravimas su tuo pirmuoju...po truputi po truputi ir ne vardo jo neprisiminsi...nebendrauciau as isvis su tokiu, laiko gaisimas ir tiek, bet pamatysi greit jis uzsimirs.
smagu, kad bent skype bendraudama atsigauni su bendraminciu:) o jis lietuvis? gal ir minejai, bet nepamenu kas del vaziavimo, cia tik tu gali nusprest, bet as visgi patarciau sulaukt jo pirma, vistiek saugiau pirma kart susitikt savoj aplinkoj, o veliau jei jau kristumet ir realybej vienas kitam ir jei niekas taves nelaiko cia, galima bandyt kurt gyvenima ten, gal butent ten ir yra tavo laime, darbas, antra puse ir t.t.