Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 18, 22:06)
Pasakykit atvirai nuomone apie situacija.
Susitikineju su vyru kuri laika. Musu santykiai gzana rimti. Pries savaite jis visa para su manim nebendravo (nebuvo jokios zinutes, ikai as tuo tarpu jam ir rasiau ir skambinau- nekele). Po to, kai susisieke, pasakiau jam, kad man tai labai nepatinka. Jis ganetinai itikinamai issisukuo ir pridure, kad jam malonus mano nerimas.
Praejo savaite. Siandien jau 2 paros kai is jo nei zinutes, nei skambucio. Ir pati tyliu (kiek gi galima pac iai rasinet).
Kokias isvadas pasidarytumet?

Neatmetu jokios galimybės, bet iškart pult įtarinėt, kad turi kitą, irgi nereikia. Gali būti, kad vis dėlto jis laukia ir jūsų iniciatyvos, vyrams tai patinka, jie taip pat nenori visą laiką rašyt pirmi - tada atrodo, kad moteris tik ir laukia jų dėmesio. Gal tiesiog jis neturi daug ką pasakyti, o juk daugelis vyrų mano, jog tai, kad moters pasiilgo, savaime suprantama ir nereikia čia kiekvieną dieną apie tai užsimint smile.gif Kita vertus, jeigu jūs buvote pratę labai dažnai susirašinėt ir dažniau jo iniciatyva, o jis staiga pradėjo neberašyti, gal ir verta sunerimti. Manau, viskas išaiškės, kai susitiksit, nes aiškintis tokius dalykus žinutėmis nėra gerai, lengva ne taip ką nors interpretuoti ar pan. Bet kokiu atveju, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 19, 11:42)
Nieko, laukiu kol grįš, o kada grįš dar pats nežino. doh.gif

Svarbiausia, jusu nepamirsta ir paraso wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 19, 12:42)
Nieko, laukiu kol grįš, o kada grįš dar pats nežino. doh.gif

Mes cia ne apie ta pati? lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2011 11 19, 13:33)
Bet kokiu atveju, sėkmės  4u.gif

Daug teisingu minciu paraset smile.gif
Aciu.
Atsakyti
Nėra už ką - čia matyt bendravimo per atstumą, nors ir ne visai internetinės pažinties, patirtis ir su tuo susijusios problemos pasireiškia.
Atsakyti
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 19, 14:34)
Mes cia ne apie ta pati?  lotuliukas.gif

Tikiuosi, kad ne. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 11 19, 19:35)
Nėra už ką - čia matyt bendravimo per atstumą, nors ir ne visai internetinės pažinties, patirtis ir su tuo susijusios problemos pasireiškia.

Siandien jau kelis kartus surinkau jam zinute, bet neissiunciau, istryniau. Uzsispyriau islaukt is jo pirmos zinios. Be to, buvo idomu pamatyti, kiek jis laiko gali tyleti (nors ir labai sunku laukti).
Bet vakarop paskambino, paklause kodel taip ilgai tylejau ir nerasiau; ir kad buvo jam idomu paziuret kiek laiko tylesiu, bet neiskente ir paskambino smile.gif Cia kazkuo panasus mes. (paprastai mes daug bendraudavom skypu, bet dabar jis kelias dienas be interneto).
Sake ieskojo man dovanos ir kad turi staigmena kitam savaitgaliui smile.gif
Gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaidėja: 19 lapkričio 2011 - 23:09
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 19, 23:41)

Kaip miela biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 20, 00:41)
Siandien jau kelis kartus surinkau jam zinute, bet neissiunciau, istryniau.  Uzsispyriau islaukt is jo pirmos zinios. Be to, buvo idomu pamatyti, kiek jis laiko gali tyleti (nors ir labai sunku laukti).
Bet vakarop paskambino, paklause kodel taip ilgai tylejau ir nerasiau; ir kad buvo jam idomu paziuret kiek laiko tylesiu, bet neiskente ir paskambino smile.gif Cia kazkuo panasus mes. (paprastai mes daug bendraudavom skypu, bet dabar jis kelias dienas be interneto).
Sake ieskojo man dovanos ir kad turi staigmena kitam savaitgaliui smile.gif
Gera.

Va, ir nuramino. Isgirdot ka norejot isgirsti. Man pav. tokie makaronai netiktu. Nesakau, kad turit skirtis is karto. Stebekit ji, gal jis talentingas manipuliatorius, ir kada laika leis su jumis, ta pati skies kitai. Bukit budri, kai rusai sako: Daveriai, no praveriai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 19, 23:41)

Miela wub.gif
Atsakyti
pavasarine zemuoge, kaip tau sekas? ar dar susitikinėji su tuo vaikiniu? o gal jau buvot susitikę su tuo antruoju:)?
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2011 11 20, 10:13)
Va, ir nuramino. Isgirdot ka norejot isgirsti. Man pav. tokie makaronai netiktu. Nesakau, kad turit skirtis is karto. Stebekit ji, gal jis talentingas manipuliatorius, ir kada laika leis su jumis, ta pati skies kitai. Bukit budri, kai rusai sako: Daveriai, no praveriai.  biggrin.gif

Zinoma, kad nuramino. Ir zinoma, kad ji stebiu smile.gif
Bet visai nereiskia, kad turiu pult jam prikaisiot, kad leido nuo saves 3 dienas pailseti. Zmogus atsiskleidzia ir per smulkmenas. Tik laiko reikia viska i vietas susideliot.
Atsakyti
QUOTE(taipbuna @ 2011 11 20, 13:11)
pavasarine zemuoge, kaip tau sekas? ar dar susitikinėji su tuo vaikiniu? o gal jau buvot susitikę su tuo antruoju:)?

Oi, pas mane viskas pakankamai painiai siuo metu yra ir sveiku protu kartais sunku suvokti smile.gif Su pirmuoju susitinku, bet pakankamai retai, o ir is jo pacio demesio visai nulis. Na, bet cia nieko naujo nepasakysiu smile.gif Pvz., kai paklausiau, kodel tu prie manes neprisilieti, neprisiglaudi, nepaimi uz rankos, atejo atsakymas, jog nenori suteikti tusciu vilciu biggrin.gif Na, cia tik tarp kitko, manau, kad tokie dalykai yra svarbus, ir jei santykiuose to nera, reiskiasi, nieko gero ir nereikia tiketis. Antrasis...ne, susitike dar nebuvom, bendraujam kasdien per skype po keleta valandu ir daugiau. Jis dabar gydosi ir negali grizti Lietuvon, bet gruodzio viduryje gydymo kursas baigiasi, ir jei gaus atostogu-gris smile.gif Man-valio, nes labai noriu susitikti. Pati saves nesuprantu, kaip taip gali atsitikti, jog matant zmogu tik nuotraukose ir bendraujant skype, galima jausti tokia didele jam simpatija. Bet realybe sudelios viskas i savas vietas, bent jau taip manau. Idomiausia tai, jog jis labai nori, kad atvaziuociau pas ji. Na, as siuo metu bedarbe ir kol kas sunkiai man sekasi cia, naturalu kad ir pati pradedu galvoti apie sparnu pakelima is Lietuvos. Tai dabar ir pati visiskai pasimetus, vaziuoti noriu, bet vaziuoti pas zmogu, kuri zinau kol kas tik virtualiai-truputi baugu. Nors pakankamai apie ji zinau, jo seima, kas ka veikia, kur dirba, pavarde. Kaip sakant, protas liepia pamastyti, o sirdis nori pas ji smile.gif
Atsakyti