QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 18, 22:06)
Pasakykit atvirai nuomone apie situacija.
Susitikineju su vyru kuri laika. Musu santykiai gzana rimti. Pries savaite jis visa para su manim nebendravo (nebuvo jokios zinutes, ikai as tuo tarpu jam ir rasiau ir skambinau- nekele). Po to, kai susisieke, pasakiau jam, kad man tai labai nepatinka. Jis ganetinai itikinamai issisukuo ir pridure, kad jam malonus mano nerimas.
Praejo savaite. Siandien jau 2 paros kai is jo nei zinutes, nei skambucio. Ir pati tyliu (kiek gi galima pac iai rasinet).
Kokias isvadas pasidarytumet?
Susitikineju su vyru kuri laika. Musu santykiai gzana rimti. Pries savaite jis visa para su manim nebendravo (nebuvo jokios zinutes, ikai as tuo tarpu jam ir rasiau ir skambinau- nekele). Po to, kai susisieke, pasakiau jam, kad man tai labai nepatinka. Jis ganetinai itikinamai issisukuo ir pridure, kad jam malonus mano nerimas.
Praejo savaite. Siandien jau 2 paros kai is jo nei zinutes, nei skambucio. Ir pati tyliu (kiek gi galima pac iai rasinet).
Kokias isvadas pasidarytumet?
Neatmetu jokios galimybės, bet iškart pult įtarinėt, kad turi kitą, irgi nereikia. Gali būti, kad vis dėlto jis laukia ir jūsų iniciatyvos, vyrams tai patinka, jie taip pat nenori visą laiką rašyt pirmi - tada atrodo, kad moteris tik ir laukia jų dėmesio. Gal tiesiog jis neturi daug ką pasakyti, o juk daugelis vyrų mano, jog tai, kad moters pasiilgo, savaime suprantama ir nereikia čia kiekvieną dieną apie tai užsimint Kita vertus, jeigu jūs buvote pratę labai dažnai susirašinėt ir dažniau jo iniciatyva, o jis staiga pradėjo neberašyti, gal ir verta sunerimti. Manau, viskas išaiškės, kai susitiksit, nes aiškintis tokius dalykus žinutėmis nėra gerai, lengva ne taip ką nors interpretuoti ar pan. Bet kokiu atveju, sėkmės