Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(Smėlio Migla @ 2011 11 17, 23:14)

Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 11, 13:31)
Bet gi jie tik viena karta buvo susitike. Jokio artimo bendravimo. Ar yra taisykle po pirmo susitikimo, jei jau zmogus patinka, rasyt, skambint vos issiskyrus?
Juo labiau, ji zmogus isvykes. Nu nezinau, as tai nerasinec iau uzsienyje bunant zmogui, su kuriuo susitikau viena karta, nors ir kaip jis man patiktu.

nėra tokios taisyklės. Aš žiūriu iš savo varpinės, jei po susitikimo nerodo dėmėsio, nesvarbu koks jis būtų - žinutės, el.laiškai ir pan., aš suprantu, kad jo nedominu. Vėliau gali ir nesirodyt, nes man jis pasidaro neįdomus.
ok, gaila centų žinutei, galima parašyt per pažinčių psl., taip kaip pradžioj ir susipažino. Ir išvis, jei mergina patiko, nori su ja bendraut, negi sunku pranešt, kad išvyksti, todėl negalėsi parašyt?
Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2011 11 17, 22:14)
oi, paskaiciau, ir atsiminimai  wub.gif

taig savo meile sutikau internete, draugas.lt portale. pati jam parasiau, jis neatsake (jam pasirodziau per jauna, 8 metu skirtumas). tada jam parasiau antrakarta zinute su tokiu turiniu, kad jo vyriskas isdidumas neleido neatsakyt. jei ka, galesiu parasyt ta turini  cool.gif
tada uzsimezge pokalbis, trukes lygiai savaite skype. pirmas pasimatymas, po 3 as zinojau, kad noriu but karu. po kelius savaiciu jis pasake ta pati, ka as laikiau sirdyje ir dar neprisipainau. po 1,5 menesio nunesem pareiskimus, po metu susituokem ir jau 5 metai kartu. taip kad tikekit, meile tikrai kazkur laukia  wub.gif  wub.gif  wub.gif

bet istikruju as ne apie tai. mane jis pakerejo del vieno savo poelgio. pirmojo pasimatyo metu jis pasake, kad bus uzsiregistraves, kol ras zmogu, kuris jam patiks, neiesos n variantu. o surades toki zmogu anketa iskart pasalins. man net kojas pakirto, kai grizus po keliu valandu namo jo anketos jau neradau  wub.gif  wub.gif

tikrai grazi istorija smile.gif
jei nepaslaptis, ka jam paraset, kad vyriskas isdidumas neleido atsakyt?smile.gif
Papildyta:
ne taip suformulavau klausima:) turi buti-"neleido neatsakyt" smile.gif
Atsakyti
Pasakykit atvirai nuomone apie situacija.
Susitikineju su vyru kuri laika. Musu santykiai gzana rimti. Pries savaite jis visa para su manim nebendravo (nebuvo jokios zinutes, ikai as tuo tarpu jam ir rasiau ir skambinau- nekele). Po to, kai susisieke, pasakiau jam, kad man tai labai nepatinka. Jis ganetinai itikinamai issisukuo ir pridure, kad jam malonus mano nerimas.
Praejo savaite. Siandien jau 2 paros kai is jo nei zinutes, nei skambucio. Ir pati tyliu (kiek gi galima pac iai rasinet).
Kokias isvadas pasidarytumet?
Atsakyti
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 18, 21:06)
Susitikineju su vyru kuri laika. Musu santykiai gzana rimti. Pries savaite jis visa para su manim nebendravo (nebuvo jokios zinutes, ikai as tuo tarpu jam ir rasiau ir skambinau- nekele). Po to, kai susisieke, pasakiau jam, kad man tai labai nepatinka. Jis ganetinai itikinamai issisukuo ir pridure, kad jam malonus mano nerimas.
Praejo savaite. Siandien jau 2 paros kai is jo nei zinutes, nei skambucio. Ir pati tyliu (kiek gi galima pac iai rasinet).

Aš gal truputį nerimaučiau ir šiaip situaciją vertinčiau dar priklausomai nuo to, ką jis gyvenime šiuo metu veikia. Šiaip dar tik pati santykių pradžia, nėra kažkokio įsipareigojimo, tai ir elgiasi atitinkamai.
Atsakyti
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 18, 20:06)

aš nerašyčiau nieko ir neieškočiau, jei norės suras pats ir paaiškins pats kodėl taip nutiko..
Atsakyti
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 18, 20:06)

Idomu, kiek laiko jus susitikinejat? g.gif
bet as taip pat dabar palaukciau kol pats parasytu.
Atsakyti
Aš irgi nerašyčiau - juk kam jums toks kuris rodo kad jam jūsų nereikia?
reikia patikrinti kaip ten yra iš tikrųjų, ir aš tikrai laukčiau jo žingsnio.
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 18, 21:06)

Tą laiką, kurį praleidžia ne su manim, skiria žmonai, šeimai ar kitai jo gyvenime svarbiai merginai. Kelias dienas būna tokioje aplinkoje, kurioje negali bendrauti su kita. Turbūt negali pasirinkti ir apsispręsti. Nesakau, kad taip yra, bet klausėte išvadų. Tokia pirma į galvą atėjo. rolleyes.gif
Atsakyti
Kliamka, kaip jusu istorija su vaikinu vystosi?
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 19, 00:43)
Kliamka, kaip jusu istorija su vaikinu vystosi?

Nieko, laukiu kol grįš, o kada grįš dar pats nežino. doh.gif
Atsakyti