Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinė pažintis

QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 11 09, 19:53)
Pritariu Fainulkinai. Kliamka, palikit viska teketi sava vaga. Ivykiu nepaskubinsit, kad ir kaip noretumet smile.gif

ir dar...manau, telefonas ir yra ta priemone, kuri visada buna po ranka, ne skaipas, ne el.pastas, ne feisbukas ir panasiai..ir telefonu is bet kur imanoma susisiekti.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 09, 19:55)
blink.gif  tai dbr jau taip vadinama galvojimas apie žmogų. doh.gif  Netikiu tom 'jei nieko nedarysi, laimė pati ateis', 'jei svajoniu garsiai nesakysi, jos issipildys'. Pagal jus reikia nieko nedaryt, nebandyt, nesistengt ir viskas bus liuks? taip ir palikt dideli klaustuka visam gyvenimui? rolleyes.gif

blink.gif Po vieno vienintelio pasimatymo pradedate atakuoti kitą žmogų, kuris per savaitę nerado laiko su jumis susiekti.. O jūs žadate su juo kontaktuoti, sprendžiant palei jūsų rašliavas, jau ne pirmą kartą. Štai čia, mano nuomone, prasideda ikyrus lindimas į akis ir bandymas įsipiršti nori jis to ar nenori.. Šiais mobiliais laikais, susiekti su dominančiu asmeniu tikrai nėra problema. schmoll.gif Supraskite, kad ir kaip nemalonu, na nepatikote jūs jam. O dabar, žeminate save, lendate vis į akis ir verčiate save pajuokos objektu.. Atrodo, kad čia jūsų "paskutinis skambutis" jau būtų ir sulig tuo vaikinu baigtūsi gyvenimas doh.gif Na nevertina vyrai tokių moterų, kurios juos medžioja tarsi kokius triušelius. Jie patys gimę medžioti.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2011 11 10, 11:56)
Jie patys gimę medžioti..  bigsmile.gif

Pritariu Tavo nuomonei ir ypač šitam sakiniui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 10, 14:41)
Pritariu Tavo nuomonei ir ypač šitam sakiniui thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif as irgi pritariu visu simtu procentu
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 09, 17:43)
Panos, jis išsiėmė savo foto iš pažinčių psl. Anketa yra, bet foto nėr. Ką čia galėtų reikšti??? ohmy.gif
Kažkaip mąstau susikaupt, gal rytoj vakare paimt ir paskambint, pašnekėt. Kaip manot?

kad išėmė foto, ką dar biggrin.gif http://www.demotyvac...ia-1481369.html

ne, ne. Na akivaizdu, kad jūs jam nepatikot kažkuom

QUOTE(Kliamka @ 2011 11 09, 19:55)
Pagal jus reikia nieko nedaryt, nebandyt, nesistengt ir viskas bus liuks?

kai vyrui patinki, nereik nieko daryt smile.gif
Atsakyti
Kiamka, tavo vietoje neskambinciau tikrai. Bet jei parasysi zinute, tai nieko neatsitiks. Tesingai sakai, kad del tikslo reikia kovoti. Parasyk atvira zinute, kad noretum dar karta susitikti ir bus viskas aisku.

Beje, del isimtos nuotraukos tai lauru sau tikrai nesirasyk... Po vieno susitikimo (vienas jis buvo?) jei ir butu taip isejes is proto del taves, tai tikrai netyletu savaite laiko.

Nors as asmeniskai jau tikrai vilciu nedeciau. Su savo dabartiniu taip pat internete susipazinau, po susitikimo jis man neskambino/nerase 2 dienas ir as jau net jo kontaktus istryniau doh.gif
ANa bet mums kolkas viskas gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaidėja: 10 lapkričio 2011 - 16:51
QUOTE(Žaidėja @ 2011 11 10, 16:46)
Kiamka, tavo vietoje neskambinciau tikrai. Bet jei parasysi zinute, tai nieko neatsitiks. Tesingai sakai, kad del tikslo reikia kovoti. Parasyk atvira zinute, kad noretum dar karta susitikti ir bus viskas aisku.

neskambint, bet rašyt tinka? kokie čia išskaičiavimai? g.gif
Atsakyti
Atsiprašau už savo - kaip jūs sakot - rašliavas. Žinoma sunku objektyviai vertinti iš šalies, bet vistiek ačiū už nuomones. Viskas yra atvirkščiai nei čia dauguma tikėjosi. Jis išvykęs, atsiprašė, kad dar nesusitikom.. Tiesiog viskas gerai. smile.gif
Kurios ateityje bus tokioj situacijoj žinokit, kad tyla ne visada reiškia neigiamą atsakymą.
Atsakyti
man vis tiek nesuprantama. Išvykęs, tai nemiręs. Juk 21 a. .... internetas, telefonas ir jokių žinių
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 11, 12:54)
man vis tiek nesuprantama. Išvykęs, tai nemiręs. Juk 21 a. .... internetas, telefonas ir jokių žinių

As irgi tokios nuomones. Na, dar galiu pateisinti ta "tylejima", jei zmogus svarsto, galvoja. O, gal is keliu variantu renkasi? I kito zmogaus "dusia" neilysi, o ir nereikia. Reikia gyventi savo gyvenima. Gerai cia Vitulka apie ta 21 a, tai ne tie laikai, kada merginos dusaudavo prie langelio parimusios. Vyrams reikia savarankisku, savim pasitikinciu, laimingu(ne su vyro) pagalbos merginu. biggrin.gif

P.s. O, kad nuotrauka is anketos issieme, gal tai padare del kitos? Nieko jus nezinot apie ta zmogu, tik is jo pasakojimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 11 lapkričio 2011 - 11:23
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 11, 11:54)

Bet gi jie tik viena karta buvo susitike. Jokio artimo bendravimo. Ar yra taisykle po pirmo susitikimo, jei jau zmogus patinka, rasyt, skambint vos issiskyrus?
Juo labiau, ji zmogus isvykes. Nu nezinau, as tai nerasinec iau uzsienyje bunant zmogui, su kuriuo susitikau viena karta, nors ir kaip jis man patiktu.

Atsakyti
oi, paskaiciau, ir atsiminimai wub.gif

taig savo meile sutikau internete, draugas.lt portale. pati jam parasiau, jis neatsake (jam pasirodziau per jauna, 8 metu skirtumas). tada jam parasiau antrakarta zinute su tokiu turiniu, kad jo vyriskas isdidumas neleido neatsakyt. jei ka, galesiu parasyt ta turini cool.gif
tada uzsimezge pokalbis, trukes lygiai savaite skype. pirmas pasimatymas, po 3 as zinojau, kad noriu but karu. po kelius savaiciu jis pasake ta pati, ka as laikiau sirdyje ir dar neprisipainau. po 1,5 menesio nunesem pareiskimus, po metu susituokem ir jau 5 metai kartu. taip kad tikekit, meile tikrai kazkur laukia wub.gif wub.gif wub.gif

bet istikruju as ne apie tai. mane jis pakerejo del vieno savo poelgio. pirmojo pasimatyo metu jis pasake, kad bus uzsiregistraves, kol ras zmogu, kuris jam patiks, neiesos n variantu. o surades toki zmogu anketa iskart pasalins. man net kojas pakirto, kai grizus po keliu valandu namo jo anketos jau neradau wub.gif wub.gif
Atsakyti