Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistas

oi kokios naujienos čia, sveikinimai didžiausi mamytei ir dukrytei, linkiu būt sveikutei ir dailutei, gražiai draugaut su broliuku, bet neperimt iš jo .... nu pati supranti ko
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 09 24, 08:34)
oi kokios naujienos čia, sveikinimai didžiausi mamytei ir dukrytei, linkiu būt sveikutei ir dailutei, gražiai draugaut su broliuku, bet neperimt iš jo .... nu pati supranti ko

Dekui. wub.gif Turiu tik dvi svajones gyvenime, ir sita yra viena is ju.. smile.gif

F-labai saunu. 4u.gif

Maniskis pradejo siek tiek dometis televizoriuje matomais vaizdais... Bet va knygelem, paveiksleliais niekaip nesudominu vis dar... Gal kas galit patart, kaip ji tuo nors kiek sudomint? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 24 rugsėjo 2011 - 16:04
Labas 4u.gif
Užsiverčiau darbais, tad vis neprisiruošiu jums parašyti...nebenoriu kelti senų citatų, tad tik noriu padėkoti visoms pasidalinusioms patirtimi dėl darželių 4u.gif
Metaliste, dėkui, už tavo pasakojimą 4u.gif džiaugiuosi, kad jums pasisekė ir dabar esat patenkinti savo darželiu thumbup.gif
Ice, ačiū labai 4u.gif 4u.gif dabar jau viskas aišku dėl grupių dydžio...pirmą postą buvau klaidingai supratusi ir pamaniau, kad jūs vis dar likot grupėje, skirtoje vaikučiams su spec. poreikiais, tad išgąsdino mane ta mintis, kad ten irgi yra masė vaikų...dabar jau ramiau...gaila tik, kad visi vaikučiai toje grupėje anksti paimami iš daržiuko...aš jau pradėsiu dirbti, tad maniškis irgi liktų paskutinis...nžn kaip jis reaguotų...vaikų jam nelabai reikia, jei yra veiklos, žaislų...tik jis didelis mamyčiukas...turbūt būtų skaudu, jei pas jį mama ateitų vėliausiai...
Šiuo metu dienas leidžiam VRC, lankom dienom stacionarą...dar liko dvi savaitės...kol kas atsiliepimai patys geriausi...mano mažiui ten labai patinka, kantriai išbūna visus užsiėmimus, nors iš pradžių abejojau ar atlaikys tokį krūvį...vasara tik vieną užsiėmimą pavykdavo sukaupti dėmesį, o per antrą jau ant žemės gulėdavo....ir baseinas labai patiko thumbup.gif nežinojau kaip reaguos pamatęs tiek daug vandens, bet jau pirmą užsiėmimą vienas plaukiojo bo baseiną su ratu...
Gal kas nors iš mūsų vaikučių per kitas dvi savaites lankysis Kauno VRC? Parašykit į až, būtų malonu susipažinti gyvai 4u.gif
Papildyta:
euphoria_mi sveikinimai sulaukus dukrytės wub.gif 4u.gif
Kliockas, koks gražus berniukas wub.gif ir kaip rimtai pozuoja bigsmile.gif thumbup.gif aš saviškio nepriprašau ramiai pastovėti blush2.gif
F, šaunuolė 4u.gif labai įdomus ir reikalingas projektas 4u.gif
ishiri, pas mus irgi panaši situacija...žodžių atsiranda vis daugiau, bet juos suprantu tik aš...o pamokymai kaip reikia sakyti taisyklingai būna sėkmingai ignoruojami...ir įkyrėti per daug nenoriu su pamokymais...bijau, kad po to iš vis vengs kalbėti...kartais atrodo, kad jis blogai girdi priebalsius, nes juos labai dažnai savo žodžiuose keičia kitais...pvz: žodį sesė sako tete, o kėdė sako sėsė. Vadinasi klysta ne todėl, kad neištaria kažkokio garso g.gif nors yra ir visiškų naujadarų, kurių kilmės negaliu paaiškinti ax.gif pvz. laivas maniškio kalba yra muimui biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, skambino mano mama ką tik ir juokiasi iki ašarų... Aš sergu piktą virusą pasigavus, tad izoliuota, o mano T su seneliais.
Atsigulęs maniškis sau panosėj kad dainuoja: "Prisirinkom daržovių kraitelę ir dainuojam sau linksmą dainelę..." Mama jam sako, kad dar ką nors padainuotų, T pasakė, kad padainuos apie morką. Ir kad traukia: "Mooooooooorka iš Prizmos, mooooorka iš Maximos, mooooorka iš Rimi ir Iki...'
Tai tokios mūsų dainos 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara.
Savaitgalio oras gražus, tai karaliavom lauke. šian miške rinkom gėrybes Jokūbui į darželį.
Tik jau taip liūdna, kad anksti saulytė slepiasi...
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 09 24, 20:36)
Mergaitės, skambino mano mama ką tik ir juokiasi iki ašarų... Aš sergu piktą virusą pasigavus, tad izoliuota, o mano T su seneliais.
Atsigulęs maniškis sau panosėj kad dainuoja: "Prisirinkom daržovių kraitelę ir dainuojam sau linksmą dainelę..." Mama jam sako, kad dar ką nors padainuotų, T pasakė, kad padainuos apie morką. Ir kad traukia: "Mooooooooorka iš Prizmos, mooooorka iš Maximos, mooooorka iš Rimi ir Iki...'Tai tokios mūsų dainos  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif

Kas ten per virusai pas jus, Pou? g.gif Ar jau gripai prasideda?
Atsakyti
Laba, mes šiandien grįžome iš Sutuoktinių susitikimų savaitgalio/rekolekcijų Šiluvoje. Tiesiog atgijau tiek dvasiškai, tiek fiziškai wub.gif Jei turite kam palikti vaikučius ir yra tokia galimybė, jei nebijote krikščioniškos aplinkos - tikrai rekomenduoju thumbup.gif Nors dvi paras "atsijungiau" nuo problemų, bėdų ir pan.
http://www.lietuvoss...hp/id/50/lang/1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 25 rugsėjo 2011 - 21:33
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 09 25, 21:43)
biggrin.gif  biggrin.gif

Kas ten per virusai pas jus, Pou? g.gif Ar jau gripai prasideda?

Oi žinok, susuko mane čia kaip reikalas... Iš pradžių tris paras trydos blush2.gif virusas įsisuko. Nieks aplink nesirgo, aš atnešiau... Aš tokia labai rankas plaunanti esu doh.gif Tai kaip tyčia. O jau blogavau, blogavau.Vėliau pasilpusią ir peršalimo virusas damušė. Tempa, gerklė, be proto sloga, kosulys. Ketvirtadienį darbe kaip atidirbau tai sunkiai pamenu... Šiandien pirmą kartą iš lovos pakilau, į parduotuvę svirduliavau, tai mama skambino, klausė ar nereik parvest - taip kojos linko. Tai T daugiau nei savaitę nebučiavau, neuosčiau, neglosčiau - tik iš tolo kelis kart mačiau. Taip ilgu, taip sunku, net nuverkiau kurią čia dieną posmelį kaip savo vaiko pasiilgau.
Atsakyti
QUOTE(Scintilla @ 2011 09 24, 17:58)
Gal kas nors iš mūsų vaikučių per kitas dvi savaites lankysis Kauno VRC? Parašykit į až, būtų malonu susipažinti gyvai  4u.gif

Tai mes ten lankomės ir dar lankysimės. Liko, jei neklystu, mums ten 8 nuvažiavimai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2011 09 25, 21:33)
Oi žinok, susuko mane čia kaip reikalas...

console.gif Tokiais atvejais man geriausiai Enterol padeda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 09 25, 22:36)
console.gif Tokiais atvejais man geriausiai Enterol padeda  unsure.gif

Oi žinok, kad nieko į burną negalėjau įdėt, net mineralinio tik stiklinę per parą pavyko teišgert. Jau galvojau savanoriškai į infekcinę prisiduoti. Dvi paras prasėdėjau, bliūdą iš paskos visur tampydama. Na bet aš jį įveikiau, ne jis mane. Tik va pavėpusi visa dar į darbą atlėkiau, o ten visi snarglį tampė. Tiek ir tereikėjo. Tikiuosi, kad ryt darbe vėl ko nepagausiu doh.gif doh.gif doh.gif Nes jau darbai mirtinai sustoję, net baisu kaip į terminus neįsipaišau.

Saugokit visi save, labai jau virusai siaučia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2011 09 25, 21:48)
Oi žinok, kad nieko į burną negalėjau įdėt, net mineralinio tik stiklinę per parą pavyko teišgert. Jau galvojau savanoriškai į infekcinę prisiduoti. Dvi paras prasėdėjau, bliūdą iš paskos visur tampydama. Na bet aš jį įveikiau, ne jis mane. Tik va pavėpusi visa dar į darbą atlėkiau, o ten visi snarglį tampė. Tiek ir tereikėjo. Tikiuosi, kad ryt darbe vėl ko nepagausiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif Nes jau darbai mirtinai sustoję, net baisu kaip į terminus neįsipaišau.

Saugokit visi save, labai jau virusai siaučia  4u.gif

nono.gif negalima šitaip, liga yra liga, reikia pilnai pasveikti (turiu minty ėjimą darban unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 25 rugsėjo 2011 - 21:55
QUOTE(Pou @ 2011 09 24, 20:36)
"Mooooooooorka iš Prizmos, mooooorka iš Maximos, mooooorka iš Rimi ir Iki...'

biggrin.gif linksmos jūsų dainos thumbup.gif

QUOTE(Ice @ 2011 09 25, 21:36)
Tai mes ten lankomės ir dar lankysimės. Liko, jei neklystu, mums ten 8 nuvažiavimai 

Na bet jūs ten poliklinikoje lankotės, ne stacionare? Turbūt po užsiėmimų skubat į darželį ir darbą? Mes stacionare esam, tad turim nemažai laisvo laiko, nes būna tarpai tarp užsiėmimų....jei atsirastų laiko ir jums, būtų smagu susimatyti 4u.gif parašysiu tel. nr. į až mirksiukas.gif

QUOTE(Ice @ 2011 09 25, 21:53)
negalima šitaip, liga yra liga, reikia pilnai pasveikti

Tu teisi, bet ką daryti, jei darbai nelaukia, o pavaduoti nėra kam verysad.gif
Atsakyti