Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistas

Labu.
Šian Jokūbas jau keliavo į darželį.

Auklėtoja sakė, kad padūkęs doh.gif Daro savo nors tu ką. Pvz. Visi eina į grupę, Jokūbas sugalvojo, kad jis nori eit pro kitur. Ir aišku eina, Nieko aplink negirdi, nieko nemato. Eina ten kur jam reikia, net neatsisukdamas, pažiūrėt, kad kitų nesimato.

aišku, man tai jokia naujiena doh.gif Bet, kad auklėtoja turi palikt likusius 10 vienus ir lėkt paskui mano ministriuką irgi ne kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 09 15, 13:38)

euphoria_mi ,kaip jus augat,ka naujo ismokot?tiesiog tyngiu skaityt ,tiek daug prirasiusios esat.

Augam , augam po truputi, dekui, kad domiesi. Labai dziugina jo kalbos suvokimas- tikrai daug supranta,kas jam sakoma, net keista atrodo, kaip taip gali suprast vaikas, o pats nebandyt kalbet (turiu omenyje tuos pirmuosius zodeliukus,kurie jam jau lyg ir priklausytu pagal amziu smile.gif ) O liudina sukimasis vilkeliu- laaaabai megsta sitai... smile.gif
QUOTE(Davina @ 2011 09 15, 13:47)
Sveikutes  4u.gif Vis paskaitau jumis, kad geriau pazinciau, ale dar kolkas nelabai sekasi  blush2.gif noretumem jungtis prie jusu,

Sveika prisijungusi, nors, zinoma, labaiu sveikinciau, jei tau cia jungtis nereiketu.....

Na o mes ka - grizom is ligonines. Su sesute vyrukui. smile.gif Kai kurios jau buvot girdejusios, su kitom dabar dalinuosi, kad neseniai susilaukem mergytes, broliukas kolkas ja prieme graziai, matosi, kad dar nelabai supranta, "kas cia per daiktas", tai visai gerai laikomes. Ir...tyliai tikimes, kad broliuko bedos mazojoje nepasikartos. smile.gif
Atsakyti
Euphoria, sveikinu wub.gif
Atsakyti
Euphoria mi didziausi sveikinimai sulaukus dukrytes 4u.gif 4u.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 09 20, 17:21)

Na o mes ka - grizom is ligonines. Su sesute vyrukui.  smile.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 09 20, 16:43)
Euphoria, sveikinu  wub.gif

QUOTE(laguna11 @ 2011 09 20, 16:56)
Euphoria mi didziausi sveikinimai sulaukus dukrytes 4u.gif  4u.gif  2.gif

QUOTE(maliukas @ 2011 09 20, 17:13)
Sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekui merginos. Zinau, kad tikrai kai kurios galvojat, kad per drasiai cia mes,kad gal paskubejom, bet jau po diagnozes paaiskejimo nusprendem, kad turim bandyt gyvent kaip gyvene, o dar pries sunaus gimima planuose buvo ir antras vaikelis. Tiesa-labai neplanavom, bet mintyse buvo noras tas...

Na o dabar tas "noras' kniurksi lopsiukyje ir tiiiikkkkkrrraaaiiiii suteikia diaugsmo... wub.gif Man ja pades rupintis valandine aukle kol dar tas "miegojimo/valgymo" periodas, o su vyruku toliau uzsiiminesim,kaip ir iki siol. smile.gif
Atsakyti

Na o mes ka - grizom is ligonines. Su sesute vyrukui. smile.gif Kai kurios jau buvot girdejusios, su kitom dabar dalinuosi, kad neseniai susilaukem mergytes, broliukas kolkas ja prieme graziai, matosi, kad dar nelabai supranta, "kas cia per daiktas", tai visai gerai laikomes. Ir...tyliai tikimes, kad broliuko bedos mazojoje nepasikartos. smile.gif
[/quote]

Nuoširdžiausi sveikinimai. Džiaugiamės dėl Jūsų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 09 20, 16:21)
Na o mes ka - grizom is ligonines. Su sesute vyrukui.  smile.gif

euphoria_mi, nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif oro_buckis.gif

uh, net baltai užpavydėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 09 20, 22:55)
euphoria_mi, nuoširdžiausi sveikinimai  wub.gif  oro_buckis.gif

uh, net baltai užpavydėjau  blush2.gif

Prisidedu ir aš prie sveikinimų - labai džiugi naujiena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 09 20, 17:21)
Na o mes ka - grizom is ligonines. Su sesute vyrukui.  smile.gif Kai kurios jau buvot girdejusios, su kitom dabar dalinuosi, kad neseniai susilaukem mergytes, broliukas kolkas ja prieme graziai, matosi, kad dar nelabai supranta, "kas cia per daiktas", tai visai gerai laikomes. Ir...tyliai tikimes, kad broliuko bedos mazojoje nepasikartos. smile.gif

Sveikinimai!!!! 4u.gif
(kažką turbūt būsiu pražiopsojus doh.gif )

Ir nuoširdžiai žaviuosi jūsų šeimyna... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2011 09 20, 20:35)

Nuoširdžiausi sveikinimai. Džiaugiamės dėl Jūsų  biggrin.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Ice @ 2011 09 20, 21:55)
euphoria_mi, nuoširdžiausi sveikinimai  wub.gif  oro_buckis.gif

uh, net baltai užpavydėjau  blush2.gif

Ice-manau cia pasiryzimo klausimas. Mes irgi tikrai galvojom, kad jei jau rimtai nuspresim planuot-be gydytoju pagalbos neapseisim (kaip kad praeita karta), bet matyt gimdymas padare savo, nes pavyko nelabai tiketai ir greitai, net gal siek tiek "netyciomis" rolleyes.gif Tiesa sakant del to ir nelaukem ilgai, nes tikrai maniau, kad vel pora metu gandra kviesimes... doh.gif
QUOTE(La pluie @ 2011 09 21, 07:14)
Prisidedu ir aš prie sveikinimų - labai džiugi naujiena  smile.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Miklė @ 2011 09 21, 09:49)
Sveikinimai!!!!  4u.gif
(kažką turbūt būsiu pražiopsojus doh.gif )

Ir nuoširdžiai žaviuosi jūsų šeimyna... smile.gif

Dekui. Tikrai nieko nepraziopsojot, sioj temoj viesai tikrai neminejau apie savo nestuma. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 21 rugsėjo 2011 - 14:43
Kaip sakoma "Žmogus planuoja, o Dievas jo planus koreguoja" . Svarbu, kad mergytė augtų stipri, sveika, mylėtų broliuką ir iškėlusi galvą visiem šypsotųsi. Gi sesė turinti ypatingą brolį irgi ypatinga.
Atsakyti