Dėl antrų pusių... Aš stengiuosi negalvoti, bet manau, kad čia nieko nepadarysi- jie tiesiog yra silpnoji lytis. Neabejoju, kad vyras mane ir sūnų myli... Bet to ne visada užtenka. Ateina diena,... atsiranda jaunesnių, gražesnių, be tokių bėdų moterų. Neesu naivi, daugybė vyrų eina į šoną, tik vieni grįžta, kiti- jau su visam...
Neprisaugosi...
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 09 12, 17:01)
O ko jums pas chirurga?
QUOTE(Žvėriukė @ 2011 09 12, 20:37)
Kliockai, suprantu tavo nerima del antro vaiko. Jei as buciau zinojus...jei tik buciau zinojus.....tai kazi ar mano vaikas butu dabar turejes broliuka. O jo jis dar ir nemyli...nes nemoka mylet Arba dar per mazas brolis O kita mano puse sako, kad gal ir gerai, kad turi mazesni broli...visko ismoks kartu su auganciu broliuku
Bet juk gerai namie tokiam vaikuciui turet kompanija, juk tai irgi "socializacija". Mano nuomone
QUOTE(laguna11 @ 2011 09 12, 20:47)
,kiek buvau del darbo pasiulymu na niekur nesutampa laikas,kad galeciau pati ir nuvesti ir paimti maziu is darzelio
O puse etato bandet kur nors ? Kokioje srityje darbo ieskot?
QUOTE(Ice @ 2011 09 12, 22:19)
*Tik neliūdėk. Nesigailėk. Kiekvienas vaikas - yra dovana. Bent aš taip manau Viskas turi prasmę...
**Aš tai labai norėčiau, kad J jau turėtų broliuką/sesutę. Tik, deja, mes negaunam taip lengvai šitos dovanos...Žinoma, kartu ir bijau, labai bijau...Kad vėl nebūtų tas pats...kad vėl nebūtų tokia pati raida...Bet rizikuočiau/-tume...
* Labai pritariu.
** O ka sako gine siuo klausimu? Ar vis dar labiau dvejojat, nei norit?
QUOTE(vega2 @ 2011 09 13, 08:09)
Nu meilutis atrodo . Labuka visoms..Idomu pamatyti likimo draugus . Mes irgi daremes fotosesija, kai bus nuotraukos, idesiu.
Laukiam fotosesijos
Sveikos visos.
Kliockiukas-fainuoliukas
O mes sukmes, sukames, sukames...Kaip vilkelis koks... Kaip su tuo kovot ir ar is viso reikia kovot? Gal kas turit kokiu patarimu?
Tik va, smagu,kad reikalai su lauku lyg gereja..Kuo saules maziau, tuo maniskis lauke laimingesnis darosi...Tik tiek kad ant ranku prasosi, pats tingi eit...
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 09 13, 12:58)
O ko jums pas chirurga?
Nuo vabalo (uodo? ) įkandimo gavosi pūlinys, iš jo dar kažkoks darinys. Tai šian ėjom šalint. Jokūbas aišku baisiai rėkė, laikėm vaiką mudu su vyru į gydytojas viena ranka dabar laukia namie perrišimai
Smagu, kad jūsų lauko reikalai tvarkosi
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 09 13, 12:03)
Nuo vabalo (uodo? ) įkandimo gavosi pūlinys, iš jo dar kažkoks darinys. Tai šian ėjom šalint. Jokūbas aišku baisiai rėkė, laikėm vaiką mudu su vyru į gydytojas viena ranka dabar laukia namie perrišimai
Oho, dar ir tokiu fintu buna, kad nuo ikandimo vabalo chirurgo prireikia...
Ai, ka ten tvarkosi... Nors nesauke i lauka isnestas ir tai jau gerai mums. Leidziasi buti nesiojamas, kaip koks ponulis... Bet svarbu vis to lauko kazkiek bent mato..
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 09 13, 12:58)
pardavimu,kazko tokio..dirbau pardaveja asistente UK,cia maximoj,paskui su mazium buvau namie..dar siandien ir ryt laukia pokalbiai prekybos centruose,nelabai verziuos,bet teks turbut vistiek bus pinigeliai i namus..
maniskio visai gerai pavyko foto is darzelio fotosesiju,tik nemoku cia ikelti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 09 13, 11:58)
Bet juk gerai namie tokiam vaikuciui turet kompanija, juk tai irgi "socializacija". Mano nuomone
Gerai jei vaikas domisi broliu ar seserim. Kolkas pas mus to nera...tik baisulingas pavydas Mazajam labai reikia brolio.....iskart sypsosi, kalbina, paciupt siekia, o vyresnelis.... Na buna dziugiu akimirku kai paglosto broliui galvyte. Gerai tik tas, kad jis neskriaudzia brolio. Gal kai mazasis dar paaugs tai bus idomiau jam, nes ka dabar su sedinciu leliuku nuveiksi...nieko...net gaudyniu, slepyniu nepazaisi
Benas, kai užsigauna, įsipjauna- reikia būtinai papūsti...ir jei yra nubrozdinimas ar kraujo- būtinai užklijuoti... Jokiu būdu negali kraujo matyt, bet tik ant savęs. O jei aš susižeidžiu, jis nesibritkina, užklijuoja pleistrą.... paglosto "popą"
Nekalbam mes dar, nuo homeopatijos vėmė vasarą daug kartų. Progreso po atostogų auklėtojos nemato, pernai jis buvo, aš pati tada pastebėjau...
Gal tik geresnė nuotaika būna dažniau, nei bloga.
Dėl asociacijos, savipagalbos KVAC'e- rugsėjo mėnesį susitikimų dar nebus.
Kai turėsiu info, parašysiu čia, gal kam bus aktualu.
Nekalbam mes dar, nuo homeopatijos vėmė vasarą daug kartų. Progreso po atostogų auklėtojos nemato, pernai jis buvo, aš pati tada pastebėjau...
Gal tik geresnė nuotaika būna dažniau, nei bloga.
Dėl asociacijos, savipagalbos KVAC'e- rugsėjo mėnesį susitikimų dar nebus.
Kai turėsiu info, parašysiu čia, gal kam bus aktualu.
Sveikos, kaip manot jei aš turiu mutizmą ir einu į mokyklą, ar mokytojai turi tai žinoti ar ne? Man būtų geriau jei nekviestų prieš klasę atsakinėt, jimt iš klasiokių intervių ir t.t bet kartu ir nenoriu kad man būtų skirtas dėmėsys ir kad būčiau išskirtinė..
Būtų gerai kad būtų speciali mokykla nebyliam
QUOTE(Anime44 @ 2011 09 13, 19:47)
Bet tavęs ten nepriimtų, nes nesi tokia
O žinot mokykloj apie tai ar ne spręsti tik tau ir tavo šeimai.
QUOTE(Anime44 @ 2011 09 13, 19:47)
Sveikos, kaip manot jei aš turiu mutizmą ir einu į mokyklą, ar mokytojai turi tai žinoti ar ne? Man būtų geriau jei nekviestų prieš klasę atsakinėt, jimt iš klasiokių intervių ir t.t bet kartu ir nenoriu kad man būtų skirtas dėmėsys ir kad būčiau išskirtinė..
ne tik turi bet ir privalo, tada jie sustatytų tau tinkamą programą
QUOTE(cezi @ 2011 09 13, 09:07)
labai neblogas projektas, į kokį miestą traukiat dabar ir kokius žadat aplankyt dar?
QUOTE(Miklė @ 2011 09 13, 09:09)
Kaip įdomu... neteko anksčiau girdėti. Gaila, Vilniuje jau praėjo. O gal dar grįšit? Beje, o pati "bibiotekininke" ar "knyga" būsi?
Bus dar Vilniuje. Va sąrašas miestų, dar daug aplankysim:
http://gyvojibibliot...uvos-miestuose/
Šiandien buvau pirmą kartą, buvo baisoka Buvau Rokiškyje ir Anykščiuose. Buvau "knyga" apie autizmą. Bendravau su paaugliais. Retas kuris nors iš jų žinojo, kas yra autizmas, atėjo išvis nieko nežinodami ir norėjo, kad papasakočiau. Po to jie sakė, kad buvo įdomu, sužinojo daug naujo
Norėčiau jūsų pagalbos, ir jums tai svarbu, kad žmonės žinotų apie autizmą. Kaip manot, ką svarbu paminėti, pasakojant 13-18 metų paaugliams apie tai? Kaip jūs norėtumėte, kas būtų pabrėžta, paaiškinta? Kas, kalbant apie autizmą, galėtų labiausiai sudominti paauglį, kokie aspektai?