Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Asveja @ 2012 02 09, 16:41)
As nieko negeriu ir negeriau, norejau pradeti KP naudoti, bet va pavelavau viena diena, tai atidesiu kitam ciklui, dabar panaudosim zvakutes ir pan. ax.gif

Aš irgi gavau pas gydytoją receptuką, dar prieš tai išsibandysiu kitokios sudėties kt nei gėriau, jei irgi nepatiks, pereisiu prie pleistro tikrai smile.gif
Atsakyti
Gal yra gėrusių KT ir tada perėjusių prie KP be pertraukos? Pirmą pleistriuką užsiklijavot pirmą mm dieną ar paprastai po 7 dienų pertraukos po pabaigtos KT pakuotės?
Atsakyti
Man nuo KT lyg celiulitas išryškėja (nors pati kūda), o kaip su KP, ar kas susidūrė su tokia bėda?
Atsakyti
Na va, gavau ir as pleistro jau 3 menesiams isbandyt. Subaigsiu sekmadieni KT ir imsiuosi pleistro. Tikiuosi tiks ir patiks smile.gif
Klinikoj paaiskino kad galima arba po 7 dienu pertraukos pradet naudot KP, bet saugotis dar 7 dienas prezervatyvais, kadangi nesaugi buciau. Arba uzsiklijuot pirma diena kai nebevartosiu KT, bet del viso pikto pasinaudot prezervatyvais dar, del hormonu svyravimo,nors teoriskai saugi tureciau but. Tikiuosi pagelbes si informacija kam nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2012 02 20, 22:06)
Na va, gavau ir as pleistro jau 3 menesiams isbandyt. Subaigsiu sekmadieni KT ir imsiuosi pleistro. Tikiuosi tiks ir patiks smile.gif
Klinikoj paaiskino kad galima arba po 7 dienu pertraukos pradet naudot KP, bet saugotis dar 7 dienas prezervatyvais, kadangi nesaugi buciau. Arba uzsiklijuot pirma diena kai nebevartosiu KT, bet del viso pikto pasinaudot prezervatyvais dar, del hormonu svyravimo,nors teoriskai saugi tureciau but. Tikiuosi pagelbes si informacija kam nors 4u.gif

O man sake visai priesingai, kad pradeti naudoti pirma mm diena, negalima kaip kad tesiant kt - po 7 dienu g.gif dabar man pertrauka, tai vadinasi galiu nelaukti mm, o lipintis po pertraukos ir papildomai pasisaugot g.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti kokia kaina Eurovaistinėje pleistro? Ten dabar 5 proc. nuolaida, bet kaži ar išeis pigiau nei užsisakant vaistine.lt? Pas juos kaina nesiekia 46 Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 01 11, 10:05)
O kokia situacija su pienlige, prisiskaičiau, kad hormoninių kontraceptikų vartojimas gali sukelti, aš trečią pakuotę kt geriu ir antrą mėn iš eilės vis bėdos kažkokios išlenda... Kaip su pleistrais situacija?

bent jau man pienligės neskatina, ginekologės komentaras irgi buvo, kad geresnis variantas yra KP, kai kartojasi pienligė. KT dirgina virškinamąjį traktą, kas gali paskatinti pienligę, nes viskas yra susiję. kiek dabar naudoju KP, dar nebuvo atsinaujinusi.
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2012 02 22, 17:18)
bent jau man pienligės neskatina, ginekologės komentaras irgi buvo, kad geresnis variantas yra KP, kai kartojasi pienligė. KT dirgina virškinamąjį traktą, kas gali paskatinti pienligę, nes viskas yra susiję. kiek dabar naudoju KP, dar nebuvo atsinaujinusi.

Ačiū, skaitant vien tik pliusai KP lyginant su KT.
Aš ryt klijuosiu pirmą pleistriuką smile.gif
Atsakyti
Na va, užsilipinau vakar pleistrą, bet vis tikrinu, ar nenukrito, ar neatsiklijavo doh.gif na, apsiprasiu paskui matyt. Tiesa, šiek tiek nustebino dydis, tikėjausi mažesnio smile.gif ir šiandien niežti odą, tikiuosi praeis. Lipinau viršuje ant nugaros, po truputį gal rasiu patogiausią vietą
Atsakyti
as irgi bijau kad nieztes...bet gal nenudraskysiu :/
mes su MB nutarem kad geriau padaryti kaip visada ta pertrauka, kad organizmas turetu proga atsigaut, tai tik kita sekmadieni pirmaji pleistra uzsiklijuosiu. Laukiu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2012 02 24, 20:56)
as irgi bijau kad nieztes...bet gal nenudraskysiu :/
mes su MB nutarem kad geriau padaryti kaip visada ta pertrauka, kad organizmas turetu proga atsigaut, tai tik kita sekmadieni pirmaji pleistra uzsiklijuosiu. Laukiu! smile.gif

Naktį nekasiau, bet dieną man tikrai niežti doh.gif kaži kaip čia bus toliau
Ir šiaip man keista, kad va pleistras prilipintas ir jau apsauga biggrin.gif
Atsakyti
Bandau bendram visam supratimui ir senas temas skaityti g.gif

Kiek laiko prilipinus prispaudus laikote pleistriuką? Instrukcijoje minimos 10 s, bet radau pasakymų, kad norint, jog neatsilipintų, reikia nepatingėti kokių 30 s palaikyti..

Ir kurios klijuojate pilvo apačioje.. Tai čia maždaug kur, vis tiek ne ten, kur jau plaukeliai, aukščiau? Tai tada džinsai kokie nespaudžia to pleistro?

---------------
Man jau nebesijaučia tokio niežėjimo, nors va kampukai ir ne taip stipriai laikosi kaip kad tik užsiklijavus...
Atsakyti