Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(May10 @ 2012 01 13, 23:01)
Nepatiko, bere ta vieta kur klijuodavau pleistra doh.gif

Tai matyt odele tavo jautri. Labai mazas procentas kam taip pasitaiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirijana @ 2012 01 14, 15:12)
Tai matyt odele tavo jautri. Labai mazas procentas kam taip pasitaiko  g.gif

Tai kad ne, visaj nejautri smile.gif , niekad jokiu alergiju ir pan neturejau smile.gif
Atsakyti
na tai gal ta oda tavo jautri kokiai medziagai kuri yra pleistre,as kai nusilupu ji ,kad pasikeisi tai toje vietoj kur buvo pleistras buna kokia diena paraude,bet paskui praeina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greta90: 15 sausio 2012 - 18:16
ar gali prasideti menesines su uzklijuotu pleistru? turejau tokia beda kad antraja savaite viduryje (treciadieni) pradejo niezeti pleistro vieta,ji nusilupau ir kita uzsiklijavau kita diena(skaiciau kad jei nusilupa pleistras nukrenta ar pan jei nepraeina 24 valandos galima klijuot kita ir viskas bus gerai man praejo tik 10valandu be pleistro..). ir stai treciaja savaite pradejau sirgt nors pleistra turiu lupt tik kita savaite....tai dabar nezinau atejo ta diena kai oficialiai turiu lupt pleistra nors katik baigiau sirgt....gal kam nors tai buvo? net nezinau ka daryt.... doh.gif
Atsakyti
Sveiki, jungiuosi prie jusu 4u.gif
As Evra pleistra naudojau 6 metus ir pagaliau isdrysau ji nuplesti visiems laikams, del sveikatos problemu. Labai jaudinuosi, kaip bus su mm.. ir bendra savijauta, na, bet ziuresim. Be abejones, dabar kyla kita problema, ka pakeisti i jo vieta doh.gif esu girdejusi apie nehormonine kontracepcija, kaip zvakutes ir pan.... bet kiek skaiciau cia, forume, jos nelabai patikimos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sijuri @ 2012 01 24, 18:56)
Sveiki, jungiuosi prie jusu  4u.gif
As Evra pleistra naudojau 6 metus ir pagaliau isdrysau ji nuplesti visiems laikams, del sveikatos problemu. Labai jaudinuosi, kaip bus su mm.. ir bendra savijauta, na, bet ziuresim. Be abejones, dabar kyla kita problema, ka pakeisti i jo vieta  doh.gif  esu girdejusi apie nehormonine kontracepcija, kaip zvakutes ir pan.... bet kiek skaiciau cia, forume, jos nelabai patikimos...  doh.gif

Na cia paskaicius tai atrodo kad patikimos kontracepcijos nera 4u.gif
is nehormonines prezervativai manau patikimiausiai apsaugo g.gif
Kaip gydytojai sako, kad dazniausiai metus kt ar kp mmm buna tokios kaip pries pradedant vartoti kt buvo,jei pries tai buvo nereguliarios tokios ir bus, aisku pirmus menesius gali buti kad ilgai neprasides mmm, skaudes galva, slinks plaukai ir tt ir pan, bet gali buti viskas gerai, lyg niekad jokiu kt ir nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Dėl mano gimdos sklaidos ypatumų ir sveikatos sutrikimų gydytojas liepė pasidaryti kraujo tyrimus ir jei viskas gerai pradėti naudoti Evra pleistrą. Niekada nėra tekę naudoti pleistrą, tik gėriau tabletes, kurių pasirodo man negalima, tai gal galite pasakyti, ar geras tas pleistras? Patikimas? 4u.gif Jaučiuosi visiškai žalia šioje srityje blush2.gif
Atsakyti
Merginos, turiu klausimuka. Pleistra reikia uzsiklijuoti pirma menesiniu diena, ane? Bet jei ta pirma diena tik toks kaip vos vis patepliojo, o kita diena jau prasidejo kraujavimas, tai kada ta pirma diena skaitosi, jau turbut velu ji klijuoti? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2012 02 09, 09:41)
Merginos, turiu klausimuka. Pleistra reikia uzsiklijuoti pirma menesiniu diena, ane? Bet jei ta pirma diena tik toks kaip vos vis patepliojo, o kita diena jau prasidejo kraujavimas, tai kada ta pirma diena skaitosi, jau turbut velu ji klijuoti? Aciu

Klijuočiau kai tik pradeda teplioti g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 09, 10:59)
Klijuočiau kai tik pradeda teplioti  g.gif

As irgi galvoju, kad reikia ta diena kai tas tik tepliojimas prasideda, tai jau velu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2012 02 09, 10:05)
As irgi galvoju, kad reikia ta diena kai tas tik tepliojimas prasideda, tai jau velu doh.gif

Tai pradėkit gerti tada vėliau, tik kad lyg reikės papildomos apsaugos kurį laiką g.gif

Aš kuo toliau, tuo labiau noriu KP. Geriu šiuo metu KT, bet nelabai patinka, kažkokie šalutiniai poveikiai lenda...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 09, 11:28)
Tai pradėkit gerti tada vėliau, tik kad lyg reikės papildomos apsaugos kurį laiką  g.gif

Aš kuo toliau, tuo labiau noriu KP. Geriu šiuo metu KT, bet nelabai patinka, kažkokie šalutiniai poveikiai lenda...

As nieko negeriu ir negeriau, norejau pradeti KP naudoti, bet va pavelavau viena diena, tai atidesiu kitam ciklui, dabar panaudosim zvakutes ir pan. ax.gif
Atsakyti