Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Dulsija @ 2011 12 31, 13:34)
Bet dabar kai giliau pasidomejau tai nei pleistro nei kontraceptiniu nerekomenduojama sergant venu varikoze  unsure.gif  deja, turiu sia problemele, taip norejau pleistra isbandyt...

Tai jau taip 4u.gif Jokiu budu negalima.Ar domejotes apie spirales, (ne mirena ji su hormonais)?As kazkada galvojau apie spirale, bet supratau kad ji ne man doh.gif Na negaliu ir viskas, per daug minusu g.gif . Vis del to jei imanoma, geriausiai skaiciuoti vaisingas dienas , naudoti prezikus, ar nla blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija29 @ 2011 12 31, 17:06)
Tai jau taip 4u.gif Jokiu budu negalima.Ar domejotes apie spirales, (ne mirena ji su hormonais)?As kazkada galvojau apie spirale, bet supratau kad ji ne man doh.gif Na negaliu ir viskas, per daug minusu g.gif . Vis del to jei imanoma, geriausiai skaiciuoti vaisingas dienas , naudoti prezikus, ar nla blush2.gif

Spirale ir man per daug minusi turi, tad jos nenoriu tikrai...vaisingu dienu skaiciavimu ir NLA as nepasitikiu, lb jau mes su vyru abu vaisingi, dukryte is pirmo kart pagaminom ax.gif tai as noriu patikimesnes kontracepsijos, prezervatyvai tai tik laikinas sprendimas, gyvenant pastovu lytini gyvenima, manau jie ne iseitis...kiek domejausi yra tokios tabletes cerazette vadinasi, jos turi tik progesterono (progesteron only pill) o neturi estrogeno savo sudetyje, todel galima vartoto sergant venu varikoze.Bet butinai konsultuosiuos su gydytoju.
Atsakyti
QUOTE(Dulsija @ 2011 12 31, 18:36)
Spirale ir man per daug minusi turi, tad jos nenoriu tikrai...vaisingu dienu skaiciavimu ir NLA as nepasitikiu, lb jau mes su vyru abu vaisingi, dukryte is pirmo kart pagaminom  ax.gif tai as noriu patikimesnes kontracepsijos, prezervatyvai tai tik laikinas sprendimas, gyvenant pastovu lytini gyvenima, manau jie ne iseitis...kiek domejausi yra tokios tabletes cerazette vadinasi, jos turi tik progesterono (progesteron only pill) o neturi estrogeno savo sudetyje, todel galima vartoto sergant venu varikoze.Bet butinai konsultuosiuos su gydytoju.

aisku butinai konsultuokis su gyd 4u.gif As cerazette bandziau,man deja netiko schmoll.gif o gaila, tai ir reikia zaisti/galvoti kaip cia saugotis doh.gif Nes mes su vyru irgi lb vaisingi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija29 @ 2011 12 30, 18:31)
yra uk bet GP sunkiai israso kp,nes pradzioj bando pigiausias kt siulyti doh.gif

o kokie argumentai būna? Kažkaip nelogiškai elgiasi. Bet UK, kiek girdėjau, kontraceptikai yra kompensuojami? Tarp jų ir pleistras turbūt?
Atsakyti
O kaip salutiniu poveikiu kad smileysex.gif nebesinori? ar buna taip ir nuo pleistro kaip ir nuo KT? Nes jas jau ilgai naudoju ir jau labai man norisi pasikeist.. ir plius dar kad kepenu negadinciau... O va temose paskaiciau kad merginos sako kad nuo KP joms reciau buna kad nesinori 'meiles', tai man labai aktualu butu, nes KT viskuo tiktu isskyrus sita viena dalyka smile.gif
Atsakyti
na nezinau kaip kitom bet man nuo kp noras myletis tikrai nepraejo,gal net padidejo biggrin.gif tiesiog manau daud daugiau priklauso nuo tavo partnerio ,o ne nuo tu kontraceptiku,kaip nusiteiksi taip ir bus smile.gif
o as norejau jusu merginos pasiteirauti,ka darote kai noreite vartoti kokius vaistus na kad ir persalus kokiu vaistuku? nes kaip perskaiciau kp inf lapeli tai visa sarasa vaistu radau ko negalima ir apskritai parasyta kad vartojant bet kokius reik tartis su gydytojais ir vaistininkais..kaip is juu patirties?
Atsakyti
O kokia situacija su pienlige, prisiskaičiau, kad hormoninių kontraceptikų vartojimas gali sukelti, aš trečią pakuotę kt geriu ir antrą mėn iš eilės vis bėdos kažkokios išlenda... Kaip su pleistrais situacija?
Atsakyti
Nee, as jau beveik metus KT vartoju, tai pries kokius 4 men prasidejo nenoras, o pries tai viskas ok buvo, tikrai ne su partneriu problema. Tuo labiau kad ta savaite kai nevartoju tai noras pradeda lysti labai smile.gif

O del vaistu, tai kad gal cia apskritai kad pasitart, nes juk bet kokius vaistus vartojant gydytojas turetu zinoti, kad netycia nebutu kokio nepageidaujamo poveikio, o KT ar KP juk irgi kaip ir vaistas, itakoja musu organizma...tai pvz gal kokie nors vaistai slopina hormonus, tai paskui nestumas gali islysti, o galvosi kad buvai apsisaugojus smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif prisiskaiciau nusprendziau ir as pradeti vartoti pleistra - tai bus pirma mano kontraceptine priemone po gimdymo, dar turiu klausimeliu, kaip krutine naudojant KP? ar padidejo kiek nors? ir kiek toje pakuoteje buna pleistru? ar cia vieno pleistriuko kaina turejot omeny? g.gif
Atsakyti
Sveika, na man tai krutine padidejo ir sustangrejo cia vienas didziausiu pleistro pliusu manau:D o pakuoteje yra trys pleistrai,o sios pakuotes kaina buna ivairi svyruoja bet mazdaug penkiasdesimt lt.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 01 11, 09:05)
O kokia situacija su pienlige, prisiskaičiau, kad hormoninių kontraceptikų vartojimas gali sukelti, aš trečią pakuotę kt geriu ir antrą mėn iš eilės vis bėdos kažkokios išlenda... Kaip su pleistrais situacija?

turiu gilu isitikinima kad KT ir peinlige visiskai nessije dalykai. pati n metu geriau ir niead neturwjau piengliges.
Atsakyti
Nepatiko, bere ta vieta kur klijuodavau pleistra doh.gif
Atsakyti