Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 22, 15:19)
O pleistras tik vienos rūšies ar yra skirtingi, kaip ir KT?  blush2.gif

Bent jau Lietuvoje - tai tikrai vienas...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 22, 16:19)
O pleistras tik vienos rūšies ar yra skirtingi, kaip ir KT?  blush2.gif

as zinau tik viena EVRA kitu nesu girdeju.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(laurencija laurute @ 2011 12 22, 16:01)
smalsu, ir kokia ta vieta, kur klijuoji. man kažkaip labiausiai patinka ten klijuoti, kur kelnaitėmis gali paslėpti.... niekas niekada neužmatys, išskyrus brangiausiąjį smile.gif

as ir ten pat klijuoju , kazkaip man patogiausia beto kadangi man paciai matomoj vietoj (kai einu i tualeta) prisimenu kada ji pasikeisti thumbup.gif
Atsakyti
man irgi uz kelnaiciu, tada jo nejauciu,bet jis ten kuo puikiausiai laikosi blush2.gif ir nebijau, kad koki atviresni drabuzi uzsidesiu ir matysis smile.gif nes daug kur bandziau, bet pirmas dienas jauciausi "apklijuota". kazkiek laiko ant peciu nesiojau, bet visvien toks diskomfortas jautesi, o cia super thumbup.gif
Atsakyti
man tai, kad matosi jis kai kuriose vietose, tai mažiausia problema. Juk XXI a. ir metų jau ne 16 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merryk @ 2011 12 15, 12:38)
isbandziau daug kontraceptiku, bet pleistras kazkaip labiausiai nepatiko

kokie nepatogumai?
Atsakyti
Man sunku net patikėti, kad pleistras gali maziausiai patikti. Kiek mano aplinkoje bande pleistra, tai buvo visos labai patenkintos, ypac del patogumo.
Atsakyti
QUOTE(angeliukas0902 @ 2011 12 29, 16:36)
Man sunku net patikėti, kad pleistras gali maziausiai patikti. Kiek mano aplinkoje bande pleistra, tai buvo visos labai patenkintos, ypac del patogumo.

Man netiko del migrenos... bet ne apie tai norejau parasyt... nepatiko kad nuo rubu ten kur kp krastai apsiveldavo siuliukais/pukeliais doh.gif ir kai keiti reik i kita vieta klijuoti o ta vieta kur kp buvo reik smarkiai nuo tu klyju valyti/trinti doh.gif . O siaip pliusas tik tame kad kiekviena diena nereik prisiminti apie apsauga ax.gif
Atsakyti
Bandau apsispresti ka pradeti vartoto KP ar KT, kazkaip apie pleistra randu daugiau pliusu, man kyla klausimas kokio jis mazdaug dyzdzio? ir gal atsiras kurios gyvena UK ar cia yra pleistru?
Atsakyti
4,5 cm ilgio ir pločio. Manau, kad yra ir UK pleistrų. Jis tikrai patogesnis už tabletes, o patikimumas toks pat.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulsija: 30 gruodžio 2011 - 15:28
QUOTE(angeliukas0902 @ 2011 12 30, 14:19)
4,5 cm ilgio ir pločio. Manau, kad yra ir UK pleistrų. Jis tikrai patogesnis už tabletes, o patikimumas toks pat.

yra uk bet GP sunkiai israso kp,nes pradzioj bando pigiausias kt siulyti doh.gif
Atsakyti
Bet dabar kai giliau pasidomejau tai nei pleistro nei kontraceptiniu nerekomenduojama sergant venu varikoze unsure.gif deja, turiu sia problemele, taip norejau pleistra isbandyt...
Atsakyti