Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

Man nuo pleistro per 2 mėn 6 kg prisidėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2011 12 15, 12:14)
Man nuo pleistro per 2 mėn 6 kg prisidėjo  smile.gif

pataisysiu, kad ne nuo pleistro, o del valgymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merryk @ 2011 12 15, 12:38)
isbandziau daug kontraceptiku, bet pleistras kazkaip labiausiai nepatiko

ir kodel gi labaiausiai nepatiko? smile.gif

ai merginos norejau paklausti ar pleista klijuojate panasiomis valandomis ar ne? ir kaip jauciates tas dienas kol reikia buti be pleistriuko? ar saugiai? nes as nzn atrodo jei jo nera uzklijuoto nera ir apsaugos tokia kvaila baime,nors kiek zinau jis apsaugo ir ta savaite kol esam be jo....
Atsakyti
QUOTE(Greta90 @ 2011 12 15, 23:48)
ir kodel gi labaiausiai nepatiko? smile.gif

ai merginos norejau paklausti ar pleista klijuojate panasiomis valandomis ar ne? ir kaip jauciates tas dienas kol reikia buti be pleistriuko? ar saugiai? nes as nzn atrodo jei jo nera uzklijuoto nera ir apsaugos tokia kvaila baime,nors kiek zinau jis apsaugo ir ta savaite kol esam be jo....

Na KT irgi ne visoms tinka ir patinka. Dėl to ir kuriamos skirtingos priemonės, kad kiekviena galėtų pasirinkti. Man pavyzdžiui idealiausia priemonė - pleistras. Veikia ne per kepenis, nereikia kasdien galvoti, išgėriau, ar ne ir pan.

atsakymas į gretos užklausimą - žinok kažkaip bent jau man panašiu laiku gaudavosi užsiklijuoti, nors tyčia tikrai nesistengdavau to daryti smile.gif o tomis dienomis, kai be pleistro, jausdavausi normaliai. Saugiai smile.gif juk ir KT geriant pertrauka daroma. O per pertrauką dažniausiai juk mmm būna. Per tas dienas man mylėtis nesinori, tad saugi jaučiuosi 200 procentų...smile.gif
Atsakyti
aš manau, kad jei būtų padaryta apklausa KP ir KT vartotojų, tai daugiau moterų būtų patenkitos KP. vien dėl patogumo.
Atsakyti
Prisimink.lt raso, kad "Teorinis kontraceptinio pleistro patikimumas – 98,7–99,7 proc. Praktinis patikimumas 92 proc." tai is tikruju daug, jei pastoja 8 moterys is 100, ar cia yra moteru, kurios pastojo su KP?
Atsakyti
KP naudoju jau 4su puse metus po 3 metu ginekooge sake daryt bent 3 men pertrauka , sake paskuj gali buti problemu pastot, tik gimdziusios gali naudoti 5 metus be pertraukos.. cia ji taip sake..
seip as begalo patenkita , jokiu problemu neturejau thumbup.gif
Atsakyti
taciau, pagal sia gydytoja, tokiu atveju ir tableciu negalima ilgiau naudoti.
Atsakyti
QUOTE(angeliukas0902 @ 2011 12 21, 13:05)
taciau, pagal sia gydytoja, tokiu atveju ir tableciu negalima ilgiau naudoti.

jo man atrodo cia ji bendrai apie kontraceptikus visus snekejo.. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif as pleistriuka naudoju jau apie 2 metus. ir taip prie jo pripratau blush2.gif jokiu salutiniu poveikiu nejauciu beveik smile.gif o ir klijuoju ji, kaip kazakas klause, ne tuo paciu metu, t.y. tai ta diena, tai diena veliau, nes jis turi gi papildomas 48 valandas smile.gif ir savo vieta jau turiu, kur jis puikiai pritampa tongue.gif super dalykelis, prisiklijavai ir pamirsai kad yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sympatulka992 @ 2011 12 21, 16:06)
sveikos smile.gif  as pleistriuka naudoju jau apie 2 metus. ir taip prie jo pripratau blush2.gif  jokiu salutiniu poveikiu nejauciu beveik smile.gif  o ir klijuoju ji, kaip kazakas klause, ne tuo paciu metu, t.y. tai ta diena, tai diena veliau, nes jis turi gi papildomas 48 valandas smile.gif  ir savo vieta jau turiu, kur jis puikiai pritampa tongue.gif  super dalykelis, prisiklijavai ir pamirsai kad yra. smile.gif

smalsu, ir kokia ta vieta, kur klijuoji. man kažkaip labiausiai patinka ten klijuoti, kur kelnaitėmis gali paslėpti.... niekas niekada neužmatys, išskyrus brangiausiąjį smile.gif
Atsakyti
O pleistras tik vienos rūšies ar yra skirtingi, kaip ir KT? blush2.gif
Atsakyti