Man nuo pleistro per 2 mėn 6 kg prisidėjo
QUOTE(Naira @ 2011 12 15, 12:14)
Man nuo pleistro per 2 mėn 6 kg prisidėjo
pataisysiu, kad ne nuo pleistro, o del valgymo
QUOTE(merryk @ 2011 12 15, 12:38)
isbandziau daug kontraceptiku, bet pleistras kazkaip labiausiai nepatiko
ir kodel gi labaiausiai nepatiko?
ai merginos norejau paklausti ar pleista klijuojate panasiomis valandomis ar ne? ir kaip jauciates tas dienas kol reikia buti be pleistriuko? ar saugiai? nes as nzn atrodo jei jo nera uzklijuoto nera ir apsaugos tokia kvaila baime,nors kiek zinau jis apsaugo ir ta savaite kol esam be jo....
QUOTE(Greta90 @ 2011 12 15, 23:48)
ir kodel gi labaiausiai nepatiko?
ai merginos norejau paklausti ar pleista klijuojate panasiomis valandomis ar ne? ir kaip jauciates tas dienas kol reikia buti be pleistriuko? ar saugiai? nes as nzn atrodo jei jo nera uzklijuoto nera ir apsaugos tokia kvaila baime,nors kiek zinau jis apsaugo ir ta savaite kol esam be jo....
Na KT irgi ne visoms tinka ir patinka. Dėl to ir kuriamos skirtingos priemonės, kad kiekviena galėtų pasirinkti. Man pavyzdžiui idealiausia priemonė - pleistras. Veikia ne per kepenis, nereikia kasdien galvoti, išgėriau, ar ne ir pan.
atsakymas į gretos užklausimą - žinok kažkaip bent jau man panašiu laiku gaudavosi užsiklijuoti, nors tyčia tikrai nesistengdavau to daryti o tomis dienomis, kai be pleistro, jausdavausi normaliai. Saugiai juk ir KT geriant pertrauka daroma. O per pertrauką dažniausiai juk mmm būna. Per tas dienas man mylėtis nesinori, tad saugi jaučiuosi 200 procentų...
Prisimink.lt raso, kad "Teorinis kontraceptinio pleistro patikimumas 98,799,7 proc. Praktinis patikimumas 92 proc." tai is tikruju daug, jei pastoja 8 moterys is 100, ar cia yra moteru, kurios pastojo su KP?
KP naudoju jau 4su puse metus po 3 metu ginekooge sake daryt bent 3 men pertrauka , sake paskuj gali buti problemu pastot, tik gimdziusios gali naudoti 5 metus be pertraukos.. cia ji taip sake..
seip as begalo patenkita , jokiu problemu neturejau
seip as begalo patenkita , jokiu problemu neturejau
QUOTE(angeliukas0902 @ 2011 12 21, 13:05)
taciau, pagal sia gydytoja, tokiu atveju ir tableciu negalima ilgiau naudoti.
jo man atrodo cia ji bendrai apie kontraceptikus visus snekejo..
sveikos as pleistriuka naudoju jau apie 2 metus. ir taip prie jo pripratau jokiu salutiniu poveikiu nejauciu beveik o ir klijuoju ji, kaip kazakas klause, ne tuo paciu metu, t.y. tai ta diena, tai diena veliau, nes jis turi gi papildomas 48 valandas ir savo vieta jau turiu, kur jis puikiai pritampa super dalykelis, prisiklijavai ir pamirsai kad yra.
QUOTE(sympatulka992 @ 2011 12 21, 16:06)
sveikos as pleistriuka naudoju jau apie 2 metus. ir taip prie jo pripratau jokiu salutiniu poveikiu nejauciu beveik o ir klijuoju ji, kaip kazakas klause, ne tuo paciu metu, t.y. tai ta diena, tai diena veliau, nes jis turi gi papildomas 48 valandas ir savo vieta jau turiu, kur jis puikiai pritampa super dalykelis, prisiklijavai ir pamirsai kad yra.
smalsu, ir kokia ta vieta, kur klijuoji. man kažkaip labiausiai patinka ten klijuoti, kur kelnaitėmis gali paslėpti.... niekas niekada neužmatys, išskyrus brangiausiąjį