Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(banguole @ 2014 04 12, 11:36)
Man tai kažkaip baisu klijuot dvi pakuotes iš eilės unsure.gif Aš esu pasiankstinus, t.y., jei matau, kad bus mm tarkim per savaites atostogas prie juros, tai as tada sunaudoju ne 3,  2 pleistrus ir taip prasergu savaite anksciau nei tureciau, taigi taip pasikoreguoji, bet dvi pakuotes iš eilės man skamba kazkaip baisiai  unsure.gif  Man atrodo, geriau tegu daugiau "išsivalo", nei neišsivalo unsure.gif

Na trumpiau kaip tik nepatartina, niekada taip nedarau... turiu gerą patarėją- ginekologę, tai kai jos paklausiau- sakė, kad ilginti galiu kiek noriu, t.y. 3 ir daugiau pleistrų klijuoti, o mažiau nei 3 ji nepataria g.gif Nebūtinai sunaudoti dvi pakuotes- man dažnai užtenka 1 arba 2 papildomų pleistrų. O dėl "išsivalymo"- tai kai nėra ką valyti- tai užsistovėjimų nėra
Atsakyti
QUOTE(irinuteK @ 2014 04 14, 09:30)
Na trumpiau kaip tik nepatartina, niekada taip nedarau... turiu gerą patarėją- ginekologę, tai kai jos paklausiau- sakė, kad ilginti galiu kiek noriu, t.y. 3 ir daugiau pleistrų klijuoti, o mažiau nei 3 ji nepataria g.gif  Nebūtinai sunaudoti dvi pakuotes- man dažnai užtenka 1 arba 2 papildomų pleistrų. O dėl "išsivalymo"- tai kai nėra ką valyti- tai užsistovėjimų nėra

O va geras, nežinojau, bet dabar žinosiu thumbup.gif

Atsakyti
Sveikutes. klausimeli turiu. pradejau naudoti ir dabar galvoju, jei pirmas pleisras per menesines, tai sekancios menesines vel bus jau po dvieju savaiciu pertraukos?
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2014 05 12, 17:18)
Sveikutes. klausimeli turiu. pradejau naudoti ir dabar galvoju, jei pirmas pleisras per menesines, tai sekancios menesines vel  bus jau po dvieju savaiciu pertraukos?

mėnesinės visuomet prasidės nuklijavus trečiąjį pleistrą, t.y. ketvirtąją savaitę. Taip, pradėjus pirmąją pakuotę gaunasi, jog trečią pleistrą nusiklijuosite praėjus 2 sav. nuo mmm. Kitos pakuotės šiuo požiūriu bus palankesnės 4u.gif
Atsakyti
sveiki, pradejau naudoti kontraceptinis pleistra dabar 2 savaite, sestadieni klijuosiu 3 pleistra, norejau paklausti, po trecio pleistro susergama, ir po to sestadieni vel pirmas pleistras dedamas, tai nuo kada vel skaitysiuos nebevaisinga? pirma uzsiklijavimo diena ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(barbiux10 @ 2014 11 28, 21:00)
sveiki, pradejau naudoti kontraceptinis pleistra dabar 2 savaite, sestadieni klijuosiu 3 pleistra, norejau paklausti, po trecio pleistro susergama, ir po to sestadieni vel pirmas pleistras dedamas, tai nuo kada vel skaitysiuos nebevaisinga? pirma uzsiklijavimo diena ar kaip ?

Nebutinai kaip taisykle,vos pradejus klijuotis,susergama vos trecia nusiklijavus.O kol naudojate pleistra,net ta sav kai neuzsiklijavusi-jus esate apsaugota.
Atsakyti
Keletą kartą pabandžiau, bet nepatiko. Po pirmos sav. prasidėjo kraujavimas, trukęs 2 sav. Viskas išsiderino..
Atsakyti
QUOTE(medinuke1 @ 2014 12 20, 00:13)
Keletą kartą pabandžiau, bet nepatiko. Po pirmos sav. prasidėjo kraujavimas, trukęs 2 sav. Viskas išsiderino..

Gal nelabai gerai prilipo. Man minusai buvo, kad vasarą matosi ir išsitepa
Atsakyti
Mane erzini pajuodę krasteliai ir paberta oda toje vetoje.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2015 01 13, 14:32)
Gal nelabai gerai prilipo. Man minusai buvo, kad vasarą matosi ir išsitepa

butent doh.gif
Atsakyti
sveikos, turiu klausimuka, tikiuosi pagelbesit ax.gif
kas konkreciai parasyta jusu recepte, gal galite nurasyti tiesiog, nes jauciu man gydytoja blogai israse, neparduoda sako blogas receptas, tad idomu kas pas jus parasyta ax.gif aciu isanksto 4u.gif
Atsakyti

Vakar pirma kart uzsiklijavau. Ar taip gali but? Ar keist nauju? 

Pridėta:

Atsakyti