Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Asveja @ 2014 01 08, 22:21)

tai reiskia klijuoti iprastai kita pirmadieni, ir gausis kaip tik ta 7 dienu pertrauka?

Kurią savaitės dieną prieš tai klijavai, tą dieną ir dabar priklijuok. Vieną savaitę neklijuoji, paskui vėl pradedi klijuot ir vis tą pačią savaitės dieną.
Atsakyti
Sveikos, noriu nukelti mm, nenaudoju jokiu KP, iki menesiniu liko 2 savaites, jei dabar uzsiklijuociau pleistra ir klijuociau be jokiu pertrauku nukelciau savaitei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notti: 21 sausio 2014 - 16:21
QUOTE(Notti @ 2014 01 21, 17:21)
Sveikos, noriu nukelti mm, nenaudoju jokiu KP, iki menesiniu liko 2 savaites, jei dabar uzsiklijuociau pleistra ir klijuociau be jokiu pertrauku nukelciau savaitei?

Teoriškai manau, kad jo. Tačiau neaišku kaip praktiškai pasireikštų visam ciklui ir sveikatai. KP reikia pradėti naudot per menesines. Turbūt juk ne šiaip sau. Ir jei tik vienam kartui, tai ar verta taip žaist su savo organizmu g.gif
Atsakyti
QUOTE(papiroose @ 2013 10 25, 14:45)
del recepto, tai ji turiu, tik jau paisbaigusio galiojimo, ir praktiskai kaune visur perku be recepto...

gal galima konkrečiau? kuriose vaistinėse neprašo?

mano ginė rašo receptą tik vienam mėnesiui. kadangi mano poliklinika ne tam pačiam mieste kur dirbu, tai atsiprašinėt kas mėnesį pusdieniui vien dėl recepto, ne visada išeina, o ir šiaip nepatogu: gaištasi ir laikas, ir kurą deginu schmoll.gif galėtų bent kokiam pusmečiui išrašinėt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 02 28, 17:05)

mano ginė rašo receptą tik vienam mėnesiui. kadangi mano poliklinika ne tam pačiam mieste kur dirbu, tai atsiprašinėt kas mėnesį pusdieniui vien dėl recepto, ne visada išeina, o ir šiaip nepatogu: gaištasi ir laikas, ir kurą deginu  schmoll.gif galėtų bent kokiam pusmečiui išrašinėt...  g.gif

Kad dabar receptas 6 menesius galioja. Manes bent jau eurovaistinej kas menesi naujo recepto mepraso.
Atsakyti
Nelabai ziuri i recepto israsymo data, svarbu tureti recepta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 02 28, 16:05)

mano ginė rašo receptą tik vienam mėnesiui. kadangi mano poliklinika ne tam pačiam mieste kur dirbu, tai atsiprašinėt kas mėnesį pusdieniui vien dėl recepto, ne visada išeina, o ir šiaip nepatogu: gaištasi ir laikas, ir kurą deginu  schmoll.gif galėtų bent kokiam pusmečiui išrašinėt...  g.gif

na, as dazniausiai petrasiunuose apsipirkineju, tai nei prie silo benu vaistinej neprase nei karto, nei prie maximos... siaip esu pirkus megoj ir dar visur, tai tikrai praktiskai niekur nepraso... o dar visai jaunai atrodau biggrin.gif
Atsakyti
aš aleksote pirkau vaistinėj (tam pačiam pastate kur aleksoto verslo centras, pavadinimas užkrito), tai prašė recepto ir jį pasiėmė,

pas mane ant receptų būna nurodyta galiojimo data (ar kaip ją pavadint, nepamenu), kuri būna maždaug mėnuo nuo išrašymo datos g.gif tai kaip jį galima naudot 6 mėnesius?

ko gero teks keisti ginę, kad 6 mėn. receptą rašytų
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 03 03, 16:52)
aš aleksote pirkau vaistinėj (tam pačiam pastate kur aleksoto verslo centras, pavadinimas užkrito), tai prašė recepto ir jį pasiėmė,

pas mane ant receptų būna nurodyta galiojimo data (ar kaip ją pavadint, nepamenu), kuri būna maždaug mėnuo nuo išrašymo datos  g.gif tai kaip jį galima naudot 6 mėnesius?

ko gero teks keisti ginę, kad 6 mėn. receptą rašytų

Dabar yra isejes naujas istatymas, kad receptas galioja 6 menesius nuo israsymo dienos. Siaip vaistininke turi zinoti tokius dalykus.
Atsakyti
Naudoju KP Evra nuo sausio 1d. Pastarajį kartą mėnesinės prasidėjo, kai dra buvo užklijuotas trečias pleistriukas (jokių atsiklijavimų nebuvo). Nuklijavus tą trečiąjį tada, kai priklauso mm tęsėsi, taigi "džiaugsmą" turėjau beveik 2 savaites. Db užsiklijavau pirmąjį pleistriuką. Klausimas: ar galėčiau klijuoti 2 pleitsriukų pakuotes, t.y.6 (ar bent jau 4) pleistriukus be pertraukos? Lb reikėtų, kad mm ateitų bent savaite vėliau, nei kad tur teoriškai ateiti - praktiškai tikiuosi, staigmenų, tokių kaip jau buvo, nebus.
Gal kuri nors turėjote panašios patirties?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shokoladka: 30 kovo 2014 - 00:11
QUOTE(Shokoladka @ 2014 03 30, 01:10)
Naudoju KP Evra nuo sausio 1d. Pastarajį kartą mėnesinės prasidėjo, kai dra buvo užklijuotas trečias pleistriukas (jokių atsiklijavimų nebuvo). Nuklijavus tą trečiąjį tada, kai priklauso mm tęsėsi, taigi "džiaugsmą" turėjau beveik 2 savaites. Db užsiklijavau pirmąjį pleistriuką. Klausimas: ar galėčiau klijuoti 2 pleitsriukų pakuotes, t.y.6 (ar bent jau 4) pleistriukus be pertraukos? Lb reikėtų, kad mm ateitų bent savaite vėliau, nei kad tur teoriškai ateiti - praktiškai tikiuosi, staigmenų, tokių kaip jau buvo, nebus.
Gal kuri nors turėjote panašios patirties?

Aš kiekvienais metais vasarą per atostogas sunaudoju antrą pakuotę arba kelis papildomus pleistriukus ir viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Man tai kažkaip baisu klijuot dvi pakuotes iš eilės unsure.gif Aš esu pasiankstinus, t.y., jei matau, kad bus mm tarkim per savaites atostogas prie juros, tai as tada sunaudoju ne 3, 2 pleistrus ir taip prasergu savaite anksciau nei tureciau, taigi taip pasikoreguoji, bet dvi pakuotes iš eilės man skamba kazkaip baisiai unsure.gif Man atrodo, geriau tegu daugiau "išsivalo", nei neišsivalo unsure.gif
Atsakyti