Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

o sakykit kuriose vaistinese klaipedoje nepraso recepto?
Atsakyti
QUOTE(Damiani @ 2013 04 02, 16:02)
Kad Camelijoj,Eurovaistinei be valandu su kortelem nuolaidu gaunasi 45lt doh.gif

čia turbūt mano įsitikinimai , kad ta vaistinė pigiausia doh.gif .kitose nepirkau pleistro , tai nežinojau .
O tai su kortelėmis gal pigiau , tose vaistinėse ?
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2013 05 06, 21:21)
čia turbūt mano įsitikinimai , kad ta vaistinė pigiausia  doh.gif .kitose nepirkau pleistro , tai nežinojau .
O tai su kortelėmis gal pigiau , tose vaistinėse ?

Vakar pirkau Eurovaistinei-44,54lt 4u.gif Su medum kortele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2013 04 15, 17:44)
Ir recepto nereikia? Aš vis dvejoju, nes bijau, kaip mano oda reaguos į pleistrą -nes po operacijos turėjau rimtų bėdų su pleistrais (priklijuojamais- medicininiais), manau, kad kažkokių medžiagų organizmas netoleruoja, tas pats buvo ir su depiliaciniais pleistrais...

Recepto reikia, vienose itin atidžiai tikrina, kitose tik užklausia, ar turi.
Oda tikrai gali reaguoti į pleistrą. Mano nėra oda jautri, bet savaitę išbuvęs pleistras visgi šiek tiek duoda reakciją - paraudimas, vos pabėrimas.
Atsakyti
Per karscius kartais paberia, bet siaip nieko. O paraudimas gali atsirasti ir nuo nuplesimo "proceduros" 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, naudoju KP 6 menesiai, iskilo klausymelis sakykit, o jei mmm labai nelaiku, kaip manot, ar galima nedaryti pertraukos visai, ta prasme klijuotis 6 pleistrus is eiles g.gif Gal kuri turite patirties sitokioje situacijoje ax.gif Man pleistra nusiimti reikia pirmadieni, o vizitas pas ginekologe sestadieni, atsaukti vizito negaliu doh.gif Ar nuplesti diena anksciau sekmadieni ir tiketis jog mmm pasibaigs g.gif ka jus darytumete?

Atsakyti
O man visiškai netiko tas pleistras. Galvojau, kad uždusiu, širdis streikuoti pradėjo. Taip ir lik odu pleistrai nepanaudoti gulėt.
Atsakyti
QUOTE(helgasss @ 2013 10 12, 14:10)
Sveikos. Labai reikia jusu patarimo, nezinau nei ka galvot jau... Pleistra naudoju jau apie 3 metus, viskas buvo puiku. Tik si karta kazkas netaip. Sulaukiu menesiniu kaip visada, bet jos ne tokios, negausios kazkokios... Ar galejau pastoti? Gal atlikti nestumo testa? Galeciau dabar ar po kraujavimo? Tikrai nesuprantu kas daros, nieko nekeiciau, jokiu klaidu, nieko...

Gal organizmas nusilpo šį mėnesį, gal streso turėjai, žinok mažiau jaudinkis, nes nėra taip paprasta pastoti naudojant kontracepciją, ypač jei elgeisi kaip visada, tvarkingai. O šiaip imk ir pasidaryk testą, parodys neigiamą ir ramiau miegosis mirksiukas.gif
Atsakyti
aš KP naudoju jau 4 mėnesius ir vis dar neapsisprendziu tinka ir patinka man jis ar ne... pirmus tris menesius paskutine savaite budavo, kad vis pateplioja, bet taip visa savaite dar iki pertraukos ir mmmm... bet cia parasyta kad kaip ir adaptacinis laikotarpis tie trys men, nes ketvirta kaip nebebuvo tokio tepliojimo... Minusai, tai kad daznokai papykina, ypatingai vaziuojant masina ilgesni laika, ir tas pykinimas toks panasus i nestuke.gif pykinima, kad galvoju tuoj paranoja isivarysiu... kitas minusas kad visiskai jis man nebesilaiko po maudyniu vonioj, praktiskai kiekviena karta tenka klijuotis nauja, todel tenka atsisakyt malonumo ilgai mirkt vonioj... ir tie krasteliai... is tikruju daznai nezymiai atlimpa ir pajuoduoja, labai negraziai atrodo... doh.gif is pliusai tai tik vienas tas kad kasdien nereikia gert tableciu, nes nekenciu kazka gert ir ryt, negaliu prisiverst vitaminu net gert doh.gif

del recepto, tai ji turiu, tik jau paisbaigusio galiojimo, ir praktiskai kaune visur perku be recepto...
Atsakyti
QUOTE(papiroose @ 2013 10 25, 13:45)
aš KP naudoju jau 4 mėnesius ir vis dar neapsisprendziu tinka ir patinka man jis ar ne... pirmus tris menesius paskutine savaite budavo, kad vis pateplioja, bet taip visa savaite dar iki pertraukos ir mmmm... bet cia parasyta kad kaip ir adaptacinis laikotarpis tie trys men, nes ketvirta kaip nebebuvo tokio tepliojimo... Minusai, tai kad daznokai papykina, ypatingai vaziuojant masina ilgesni laika, ir tas pykinimas toks panasus i  nestuke.gif pykinima, kad galvoju tuoj paranoja isivarysiu... kitas minusas kad visiskai jis man nebesilaiko po maudyniu vonioj, praktiskai kiekviena karta tenka klijuotis nauja, todel tenka atsisakyt malonumo ilgai mirkt vonioj... ir tie krasteliai... is tikruju daznai nezymiai atlimpa ir pajuoduoja, labai negraziai atrodo...  doh.gif is pliusai tai tik vienas tas kad kasdien nereikia gert tableciu, nes nekenciu kazka gert ir ryt, negaliu prisiverst vitaminu net gert  doh.gif

Kur klijuojates pleistra? As jau virs metu su juo ir pastebejau, kad kai kuriose vietose jis laikosi prasciau. Pvz jei klijuoju ant juosmens, tarp liemeneles ir kelnaiciu liniju, ten laikosi prastai. Ypac jei dazniau susirangau ant sofos skaityti knygos. Ant sedmenu irgi neipatingai laiko, matyt nuolatinis trynimas apsimaunant/nusimaunant kelnes ir kelnaites einant i WC. Ant sedmenu klijuoju per atostogas, nes ten lengviausia paslepti thumbup.gif Geriausiai laiko ant menciu ir ant ranku.
O del tepliojimu ir mmm... Plius minus reguliariai viskas. Bet buna kartais pateplioja, kartais ne, kartais prasideda iki poros dienu anksciau, kartais pora dienu veluoja...
Kampuciai tai taip, nieko nepadarysi... doh.gif
Atsakyti
Reikia patarimo.
Pleistra klijavau pirma menesiniu diena, tada kiekviena savaite ta pacia diena (taip 3 savaites), ketvirta neklijavau, menesines prasidejo jau po dienos. Kada dabar klijuoti pleistra, tureciau kita pirmadieni, nes kaip supratau per menesines jis neklijuojamas (nebent tai butu tik pirmas kartas pleistro naudojimo). ???
Radau informaciniam lapelyje:
Ketvirtą savaitę pleistro klijuoti nereikia, padarykite septynių dienų pertrauką. Tada turi prasidėti kraujavimas.
tai reiskia klijuoti iprastai kita pirmadieni, ir gausis kaip tik ta 7 dienu pertrauka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asveja: 08 sausio 2014 - 21:31
QUOTE(Asveja @ 2014 01 08, 22:21)
Reikia patarimo.
Pleistra klijavau pirma menesiniu diena, tada kiekviena savaite ta pacia diena (taip 3 savaites), ketvirta neklijavau, menesines prasidejo jau po dienos. Kada dabar klijuoti pleistra, tureciau kita pirmadieni, nes kaip supratau per menesines jis neklijuojamas (nebent tai butu tik pirmas kartas pleistro naudojimo). ???
Radau informaciniam lapelyje:
Ketvirtą savaitę pleistro klijuoti nereikia, padarykite septynių dienų pertrauką. Tada turi prasidėti kraujavimas.
tai reiskia klijuoti iprastai kita pirmadieni, ir gausis kaip tik ta 7 dienu pertrauka?

Klijuoji ta pacia diena kaip visada, nesvarbu, kad menesines nepasibaige. T.y. jei tavo klijavimo diena buvo pirmadienis, tai praejus savaitei nuo nuplesimo, kita pirmadini vel uzsiklijuoji pleistra smile.gif Tikiuosi aiskiai parasiau rolleyes.gif

Atsakyti