QUOTE(MeiLLi @ 2012 10 31, 18:48)
Ačiū užatsakymą. Tik grįžau iš ginės tai ta nepatarė naudot pleistro , nes daugumai tepliojimai prasideda nuo jo .. Visgi tabletes naudosiu , o paskui po 3mėn žiedą bandysiu
, o taip pleistro norėjau
Labai paveluotas komentaras, bet gal kam kitam pravers. Is mano patirties tai taip, pradejo teplioti, bet kaip rasiau tai bent man tepliojimas buna ne belenkada, o tiesiog mmm kelios dienos pavirto tepliojimu, kitos liko kraujavimu, bendra trukme nepasikete. Kas sako, kad teplioja tai reiktu zinot kiek laiko naudoja pleistra, nes per pirmus 3 menesius tai gali buti visokiu fokusu (su visom kontraceptinem priemonem) ir jei pleistras nurasomas anksciau, tai nera visiskai patikima informacija
Pritariu kitam komentarui, kad negerai kelis menesius pratintis prie tableciu, o tada pakeist i zieda
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2012 11 26, 14:52)
Merginos situacija - uzsiklijavau antros savaites pleistra ant sedmenu, ir tos pacios dienos vakare gulint vonioj visiskai atlipo, nuplauke tiesiog, nei zymeles neliko kad klijuotas. Paemiau trecia is pakuotes,uzklijavau ant zasto,prikibo idealiai, bet pradejo niezeti,paraudo,iskentejau viena diena ir teko nuklijuoti. Gavosi kad sklandziai pleistra atnesiojau 7 dienas plius ta 1diena kai kentejau niezuli ir dirginima. ... Zodziu situacija keista, ar kam buvo kad nuo ilgesnio pagulejimo vonioje atliptu pleistras?
Dar neilgai tenaudoju pleistra, bet visiskai atlipes nebuvo niekad. Kampai taip, karta net kamputis prilipo prie bliuskutes tai puse pleistro nusiplesiau, bet atkibinus nuo bliuskutes prilipo prie odos ir viskas gerai. Dazniausiai klijuoju ant menciu, ten nesitrina drabuziai, "nesilanksto" oda, nepastebimas, lengva priklijuot ir nuimt. Pradzioj kai klijuodavau nieztejo ir erzino (ne tiek oda, kiek mane pacia
), bet su laiku pastebejau vis maziau ir dabar panizta tik retkarciais, kaip ir bet kuris kitas odos lopinelis
Pamenu pirmaji nulupus tai nelabai dziaugiausi paraudusia oda (ir suerzinnta buvo pacio pleistro ir dar kol ji nulupau
), bet dabar nieko. Dar kai zinau, kad tai man optimaliausias variantas tai ir neburbu per daug, su KT tai gyvenciau pastovioj baimej, nes tikimybe man jas isgert visad tuo paciu laiku, aplink nuli voliojasi
Laimės niekam nėra pažadėta. Gyvenimas kiekvienam skiria laiko ir erdvės. Pats žmogus turi pasirūpinti kuo juos užpildyti.