QUOTE(MeiLLi @ 2012 10 29, 12:26)
Sveikos. Prieš 5mėn mečiau gerti kontraceptines tabletes, nes galvojom saugotis przrvt, bet nuo ovuliacijos iki mènesinių paaigos būnu zombis...tempia krūtinę, pykina rytais, skauda nugarą, duria šonus, o ir į maistą negaliu žiūrėt , o svoriuko ir taip trūksta man ... Svarstau gal verta pabandyti pleistrą ar kažin jis man padėtų bent kiek
. Tik mano mėnesinės tokios švelniai tariant įdomios, nes keturias dienas rudas kraujas pasirodo tik tada kai įtempiu raumenis tada keli lašiukai pasirodo
ir kelias dienas vėl ramu ... Tai nesuprantu kada lipintis pleistrą man reiktų
Ir ar jis tikrai nekenkia kepenim ir skrandžiui?
Mano isitikinimu, tai poveikis plius minus tas pats kaip KT, jei jas vartojant nebuvo zombizmo pozymiu, tai ir KP turetu buti panasiai. Siaip reiketu gydytojos paprasyt ar paciai palyginti vartotas KT ir pleistra atsizvelgiant i sudetyje esanciu hormonu kiekius.
Del klijavimosi, tai yra rekomendacija klijuotis pirma mmm diena (tada apsaugoma "iskart"), bet galima klijuotis tada kai patogu, pvz pirmadieni, TIK reikia atsiminti, kad tokiu atveju kuri laika reikes papildomos apsaugos
Kadangi vertojama ne oraliniu budu, skrandziu kenkia maziau arba nekenkia, bet kepenims poveikis islieka plius minus tas pats, nes kepenys "filtruoja" krauja su visais jame esanciais hormonais (nesvarbu ar jie i krauja patenka is tabletes ar pleistro).