Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Justuke22 @ 2012 09 25, 18:57)
naudoju jau trecia menesi, mano pirma diena yra antradienis, taciau kai nuimu pleistra antradieni, susergu sestadieni, nepatinka man taip  schmoll.gif

na tai klijuokit ne antradienį, o darykite trumpesnę pertrauką ir sekantį pleistą užsiklijuokite pvz penktadienį ar šeštadienį.. tada susirgsite savaitės vidury smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuke22 @ 2012 09 25, 17:57)
naudoju jau trecia menesi, mano pirma diena yra antradienis, taciau kai nuimu pleistra antradieni, susergu sestadieni, nepatinka man taip  schmoll.gif

QUOTE(žvarba @ 2012 09 28, 20:58)
na tai klijuokit ne antradienį, o darykite trumpesnę pertrauką ir sekantį pleistą užsiklijuokite pvz  penktadienį ar šeštadienį.. tada susirgsite savaitės vidury smile.gif

Gal per 3 menesius dar nesusireguliavo ciklas? g.gif Kaip tau anksciau su ciklu budavo? kiek laiko trunka? Manau jei taip paprasciausiai pakeist klijavima gali vistiek neatitikt tos dienos, nes jau dabar skirtumas apie 5 dienas. Bet turbut priklauso ar siaip ciklas reguliarus buvo ir nuo pleistro naudojimo pradzios irgi kaip laikrodukas 6dieniaissusergi, gal ir galima bandyt rolleyes.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2012 09 25, 16:00)
Gal yra naudojančių arba naudojusių pleistrą 6-7 metus ? 4u.gif

nudoju jau 5 metai. turejau tik 3 menesiu pertrauka ..
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 10 01, 01:25)
Gal per 3 menesius dar nesusireguliavo ciklas?  g.gif  Kaip tau anksciau su ciklu budavo? kiek laiko trunka? Manau jei taip paprasciausiai pakeist klijavima gali vistiek neatitikt tos dienos, nes jau dabar skirtumas apie 5 dienas. Bet turbut priklauso ar siaip ciklas reguliarus buvo ir nuo pleistro naudojimo pradzios irgi kaip laikrodukas 6dieniaissusergi, gal ir galima bandyt  rolleyes.gif
4u.gif

jei nuimat pleistrą antradienį vargiai galima tikėtis, kad susirgsite trečiadienį... pasiskaitykite merginų atsiliepimus temoje... didžioji dauguma suserga 3-4d po nuėmimo, kaip ir Jūs pati bėje. Juk pati rašote, kad nuimat antradienį,- susergat šeštadienį... skirtumas- 4 dienos tai keiskit klijavimo dieną... matematika paprasta wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 02 spalio 2012 - 15:37
QUOTE(žvarba @ 2012 10 02, 14:32)
jei nuimat pleistrą antradienį vargiai galima tikėtis, kad susirgsite trečiadienį... pasiskaitykite merginų atsiliepimus temoje... didžioji dauguma suserga 3-4d po nuėmimo, kaip ir Jūs pati bėje. Juk pati rašote, kad nuimat antradienį,- susergat šeštadienį... skirtumas- 4 dienos tai keiskit klijavimo dieną... matematika paprasta wink.gif

blush2.gif tai, kad as cia Justukes22 dienas skaiciavau 4u.gif
Mano diena ne antradienis ir pati per 4 ciklus dvieju vienodu neapturejau (po antro rinkinuko susirgau kita diena, o paskutini karta tepe pries ir pora dienu po nuemimo, bet bendra trukme atitiko "pries-pleistrini" cikla), todel ir svarstau, kad gal dar ir jos ciklas nesusireguliavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 02 spalio 2012 - 17:06
Sveikos. Prieš 5mėn mečiau gerti kontraceptines tabletes, nes galvojom saugotis przrvt, bet nuo ovuliacijos iki mènesinių paaigos būnu zombis...tempia krūtinę, pykina rytais, skauda nugarą, duria šonus, o ir į maistą negaliu žiūrėt , o svoriuko ir taip trūksta man ... Svarstau gal verta pabandyti pleistrą ar kažin jis man padėtų bent kiek g.gif . Tik mano mėnesinės tokios švelniai tariant įdomios, nes keturias dienas rudas kraujas pasirodo tik tada kai įtempiu raumenis tada keli lašiukai pasirodo blush2.gif ir kelias dienas vėl ramu ... Tai nesuprantu kada lipintis pleistrą man reiktų doh.gif

Ir ar jis tikrai nekenkia kepenim ir skrandžiui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 10 29, 12:26)
Sveikos. Prieš 5mėn mečiau gerti kontraceptines tabletes, nes galvojom saugotis przrvt, bet nuo ovuliacijos iki mènesinių paaigos būnu zombis...tempia krūtinę, pykina rytais, skauda nugarą, duria šonus, o ir į maistą negaliu žiūrėt , o svoriuko ir taip trūksta man ...  Svarstau gal verta pabandyti pleistrą ar kažin jis man padėtų bent kiek  g.gif . Tik mano mėnesinės tokios švelniai tariant įdomios, nes keturias dienas rudas kraujas pasirodo tik tada kai įtempiu raumenis  tada keli lašiukai pasirodo  blush2.gif ir kelias dienas vėl ramu ... Tai nesuprantu kada lipintis pleistrą man reiktų  doh.gif
Ir ar jis tikrai nekenkia kepenim ir skrandžiui?  blush2.gif

Mano isitikinimu, tai poveikis plius minus tas pats kaip KT, jei jas vartojant nebuvo zombizmo pozymiu, tai ir KP turetu buti panasiai. Siaip reiketu gydytojos paprasyt ar paciai palyginti vartotas KT ir pleistra atsizvelgiant i sudetyje esanciu hormonu kiekius.
Del klijavimosi, tai yra rekomendacija klijuotis pirma mmm diena (tada apsaugoma "iskart"), bet galima klijuotis tada kai patogu, pvz pirmadieni, TIK reikia atsiminti, kad tokiu atveju kuri laika reikes papildomos apsaugos 4u.gif
Kadangi vertojama ne oraliniu budu, skrandziu kenkia maziau arba nekenkia, bet kepenims poveikis islieka plius minus tas pats, nes kepenys "filtruoja" krauja su visais jame esanciais hormonais (nesvarbu ar jie i krauja patenka is tabletes ar pleistro). 4u.gif
Atsakyti
Ačiū užatsakymą. Tik grįžau iš ginės tai ta nepatarė naudot pleistro , nes daugumai tepliojimai prasideda nuo jo .. Visgi tabletes naudosiu , o paskui po 3mėn žiedą bandysiu 4u.gif , o taip pleistro norėjau doh.gif
Atsakyti
Merginos situacija - uzsiklijavau antros savaites pleistra ant sedmenu, ir tos pacios dienos vakare gulint vonioj visiskai atlipo, nuplauke tiesiog, nei zymeles neliko kad klijuotas. Paemiau trecia is pakuotes,uzklijavau ant zasto,prikibo idealiai, bet pradejo niezeti,paraudo,iskentejau viena diena ir teko nuklijuoti. Gavosi kad sklandziai pleistra atnesiojau 7 dienas plius ta 1diena kai kentejau niezuli ir dirginima. Kaip toliau elgtis? Jau gaunasi ne pilna para kai as be pleistro. Pirkti nauja pakuote atrodo gaila, nes nebezinau ar suveiks kontracepcija, o ir klausimas kada dbr menesines jeigu nieko nebeklijuosiu.
Zodziu situacija keista, ar kam buvo kad nuo ilgesnio pagulejimo vonioje atliptu pleistras?
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2012 10 29, 13:26)
Ir ar jis tikrai nekenkia kepenim ir skrandžiui?  blush2.gif

skrandžiui pleistras tikrai nekenkia, nes jis aplenkiamas, bet, kad nekenkia kepenims,- neturėkit tokių iliuzijų smile.gif

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2012 11 26, 15:52)
Zodziu situacija keista, ar kam  buvo kad nuo ilgesnio pagulejimo vonioje atliptu pleistras?

vonią mėgstu kaip ruonis, guliu ilgai ir dažnai, nu nei karto nėra atsiklijavęs pleistras... iš vis kai prikimba, tai nuimt sunku.. keista, kad Jums atlipo..

Atsakyti
O ar tikrai nera dideles tikimybes pastoti naudojant pleistra teisingai?as kaskaip bijau ji pradeti bet labai noriu pakeisti kt geremus i ji.daktare man uzdraude gerti kt rekomenduoja pleistra arba zvakutes.zvakuciu nelabai noriu nes juk nesinesiosi ju pastovei rankineje ir taip nepatogus variantas.bet su pleistru baidausi kad ar tikrai jis saugo.
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2012 12 03, 15:36)
O ar tikrai nera dideles tikimybes pastoti naudojant pleistra teisingai?as kaskaip bijau ji pradeti bet labai noriu pakeisti kt geremus i ji.daktare man uzdraude gerti kt rekomenduoja pleistra arba zvakutes.zvakuciu nelabai noriu nes juk nesinesiosi ju pastovei rankineje ir taip nepatogus variantas.bet su pleistru baidausi kad ar tikrai jis saugo.

Jei procentiškai, tai manau saugo lygiai taip pat kaip ir geriamos KT, o filosofiškai pažvelgus,- tikrai saugo tik susilaikymas biggrin.gif
Atsakyti