Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Kristukas94 @ 2012 09 20, 16:17)
kartais pagalvoju,gal is tikro patys sau tuos stresus susikuriam...nu bet bliamba doh.gif negi neims nervai,kad vos ne dvi savaites kraujo nusimato biggrin.gif.visa savaite anksciau,ir nemanau kad sustos..

O man dabar kai prasidejo keliom dienom anksciau ir i pabaiga eina taip pat, t.y. bendra trukme ta pati. Gal ir tau taip bus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 09 20, 22:37)
O man dabar kai prasidejo keliom dienom anksciau ir i pabaiga eina taip pat, t.y. bendra trukme ta pati. Gal ir tau taip bus?  4u.gif

tai vat kad abejoju...praeita karat prasidejo 4 dienom anksciau,o nuklijavus pleistra kaip ir priklauso 5 dienos vel doh.gif .Tik ana karta tas kraujavimas kaip patepliojimas buvo,o dabar ziuriu kaip iprastinis,normaliai..na bus matyt...kazkaip netikiu,kad nuemus pleistra nebebus kraujavimo..
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2012 09 21, 09:16)
tai vat kad abejoju...praeita karat prasidejo 4 dienom anksciau,o nuklijavus pleistra kaip ir priklauso 5 dienos vel doh.gif .Tik  ana karta tas kraujavimas kaip patepliojimas buvo,o dabar ziuriu kaip iprastinis,normaliai..na bus matyt...kazkaip netikiu,kad nuemus pleistra nebebus kraujavimo..

Man per ta laika kai naudoju pleistra dar nebuvo 2 vienodu "mmm" schmoll.gif Kazkaip net keista kai galvoji, kad hormoninius kontraceptikus israso ciklo reguliavimui g.gif Tikiuosi, kad susireguliuos dar. Siuo metu svarbiausia, kad pagrindine funkcija atlieka ir dar kraujavimai bendrai paemus nera ilgesni nei norma.
Ir tau viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 09 21, 17:22)
Man per ta laika kai naudoju pleistra dar nebuvo 2 vienodu "mmm"  schmoll.gif  Kazkaip net keista kai galvoji, kad hormoninius kontraceptikus israso ciklo reguliavimui  g.gif  Tikiuosi, kad susireguliuos dar. Siuo metu svarbiausia, kad pagrindine funkcija atlieka ir dar kraujavimai bendrai paemus nera ilgesni nei norma.
Ir tau viskas bus gerai  mirksiukas.gif  4u.gif

aciu uz paguoda Ajstute 4u.gif tikiuosi ,kad neatims is manes per daug kraujo biggrin.gif .vistiek manau bandysiu kita kontracepsija,tik cia to daikto nera..
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2012 09 21, 18:44)
aciu uz paguoda Ajstute 4u.gif tikiuosi ,kad neatims is manes per daug kraujo biggrin.gif .vistiek manau bandysiu kita kontracepsija,tik cia to daikto nera..

Tikiuos ta paguoda nors kiek veiksminga mirksiukas.gif Ir bet kokiu atveju, ka bepasirinktum naudot, dideliausios sekmes rast buda kuris tau super tiks ir nekels jokiu nepatogumu!! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 09 22, 17:42)
Tikiuos ta paguoda nors kiek veiksminga  mirksiukas.gif  Ir bet kokiu atveju, ka bepasirinktum naudot, dideliausios sekmes rast buda kuris tau super tiks ir nekels jokiu nepatogumu!!  bigsmile.gif  4u.gif

aciu tau mieloji 4u.gif 4u.gif siltas tu zmogutis blush2.gif
Atsakyti
Šiandien ir aš pirmą kartą užsiklijavau pleistrą.Ar kitą kartą susirgsiu mėnesinėmis tą savaitę kai neklijuosiu pleistro?Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(pelyte @ 2012 09 24, 15:46)
Šiandien ir aš pirmą kartą užsiklijavau pleistrą.Ar kitą kartą susirgsiu mėnesinėmis tą savaitę kai neklijuosiu pleistro?Ar ne?

pagal viska turetu buti taip smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal zinot kaip pakeisti pirma menesiniu diena? nes mane labai nervuoja, kad sestadieniais visad sergu...
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2012 09 22, 15:54)
aciu tau mieloji 4u.gif  4u.gif siltas tu zmogutis blush2.gif

flirt.gif 4u.gif
QUOTE(pelyte @ 2012 09 24, 13:46)

Jei klijavaisi pirma menesiniu diena, tai turetum susirgt kai nusiklijuosi 3cia pleistra. Bet visko pasitaiko ir gali uztrukt kol susireguliups viskas, gali pradet teplio anksciau ar veliau 4u.gif

QUOTE(Justuke22 @ 2012 09 24, 18:30)
Sveikutes 4u.gif  gal zinot kaip pakeisti pirma menesiniu diena? nes mane labai nervuoja, kad sestadieniais visad sergu...

O tu jau nuo seniau naudoji pleistra? Ir ar sestadienis tavo pirma diena?
Atsakyti
Gal yra naudojančių arba naudojusių pleistrą 6-7 metus ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 09 24, 23:20)
flirt.gif  4u.gif

Jei klijavaisi pirma menesiniu diena, tai turetum susirgt kai nusiklijuosi 3cia pleistra. Bet visko pasitaiko ir gali uztrukt kol susireguliups viskas, gali pradet teplio anksciau ar veliau  4u.gif
O tu jau nuo seniau naudoji pleistra? Ir ar sestadienis tavo pirma diena?

naudoju jau trecia menesi, mano pirma diena yra antradienis, taciau kai nuimu pleistra antradieni, susergu sestadieni, nepatinka man taip schmoll.gif
Atsakyti