Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(TexSy @ 2012 08 29, 11:09)
Sveikos...patinka man pleistras, bet turiu vis problemeliu as su juo..si karta situacija tokia:
pleistra visada klijuojuosi pirmadieniais, na ir praeita pirmadieni (20d) ryte uzsiklijavau nauja (pirmoji savaite po mmm). Ta diena kaip tik isvaziavom prie juros ir antradieni jis man pradejo labai atlipinet. Pries isvaziuodama klausiau klinikoj ka tokiu atveju daryt, tai patare tiesiog nauja uzsiklijuot. Tai as ta pati antradieni ir uzsiklijavau nauja. viskas buvo ok, daugiau neatlipo. Tik sestadieni dar buvo siaubingai stipri migrena, MB nupirko kazkokiu vaistu, bet ir tuos isvemiau. Pirmadienio (28d) nakti parskridom namo, diena buvo gana stresuota, gryzus uzsiklijavau nauja pleistra (zinau kad galejau laukti antradienio, bet man patogiausia pirmadieniais klijuot nauja ir nenorejau nk keist). Antradieni (vakar) jau nuo ryto siek tiek patepliodavo, bet galvojau nieko...vakare nustojo. Siandien jau tas tepliojimas toks stiprokas, kaip menesiniu pradzia, bet nejauciu jokiu pilvo skausmu ar pan...nzn kas cia yra..man jau yra buve anskciau kad mmm prasidetu savaite pries ta laisvaja savaite..gal ir vel cia taip? bet kad labai per anksti tada, ne savaite o dvi pries laika..ir matyt pleistras man tada netinka? o gal cia tik nuo tu visu migrenu ir stresu?..net nzn ka galvot, o siuo metu nueit i klinika negaliu...gal yra kokiu nuomoniu? smile.gif

Idomiai cia g.gif Pagal tai kiek skaiciau, tai neturetu but tokiu mmm paankstinimu schmoll.gif Jei ilgesni laika vartojus pleistra tokiu dalyku nebuvo, tai pirmai progai pasitaikius lek i klinika. Nes pleistra persiklijavai laiku (pirmadieni). Gal per atostogas ka pasigavai? Ar pienlige ar bendra infekcija ar kas, kad ir ta migrena issuake g.gif Aisku jei siap tau migrenos buna, tai isvis negalima vartot jokiu kombinuotu kontraceptiniu!
Tikiuos susitvarkys viskas 4u.gif
Atsakyti
sveikos,ar yra kam taip buve kad visiskai nustojus vartoti pleistra menstruacijos ivyktu per menesi du kartus, ar gaejo pleistras taip isreguliuoti ciklas?
Atsakyti
QUOTE(batler @ 2012 09 18, 09:29)
sveikos,ar yra kam taip buve kad visiskai nustojus vartoti pleistra menstruacijos  ivyktu per menesi du kartus, ar gaejo pleistras taip isreguliuoti ciklas?

per menesi tai per 4 savaites? Jei tik karta taip buvo, tai gi buti, kad pirmas kraujavimas buvo tas "dirbtinis", kuris buna nusiemus pleistra, o kitas jau normalios menstruacjos. Jei taip ilgesni laika, tai reik butinai pasitart su gydytojais.
4u.gif
Atsakyti
ir man jau neaisku darosi su tuo pleistru...praeita cikla pradejo teplioti 4 dienas pries nuimant treciaji pleistra.o dabar vakar uzklijavau sio ciklo treciaji pleistra,siandien pastebejau ,kad teplioja verysad.gif .nezinau ,ka daryt...pleitra pradejau naudoti liepos 10 diena ,jei teisingai supratau,tai tris menesius gali buti visokiu ciudu,ar tris ciklus.nesuprantu..
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2012 09 18, 17:07)
ir man jau neaisku darosi su tuo pleistru...praeita cikla pradejo teplioti 4 dienas pries nuimant treciaji pleistra.o dabar vakar uzklijavau sio ciklo treciaji pleistra,siandien pastebejau ,kad teplioja verysad.gif .nezinau ,ka daryt...pleitra pradejau naudoti liepos 10 diena ,jei teisingai supratau,tai tris menesius gali buti visokiu ciudu,ar tris ciklus.nesuprantu..

Siaip visiem hormoniniam kontraceptikam sako 3 menesius, bet itariu nuo daug ko priklauso g.gif Man lyg ir buvo susitvarke viskas, o vat praeita karta velavo prasidet, bet baigesi laiku tai jau buvau apsidziaugus, kad sutrumpejo thumbup.gif O sikart pora dienu anksciau (nenusiklijavus pleistro) pradejo tepti doh.gif Reiks issiknisti informacini lapeli paziuret ka raso apie ciklo reguliavima g.gif Nors teoriskai, tai to tikrojo ciklo kaip ir nera, juk kraujavimas net nevadinamas menstruaciniu, tiesiog withdrawal bleeding. Ir apie tepima rasoma salutinio poveikio skiltyje..
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 09 18, 20:17)
Siaip visiem hormoniniam kontraceptikam sako 3 menesius, bet itariu nuo daug ko priklauso  g.gif  Man lyg ir buvo susitvarke viskas, o vat praeita karta velavo prasidet, bet baigesi laiku tai jau buvau apsidziaugus, kad sutrumpejo  thumbup.gif  O sikart pora dienu anksciau (nenusiklijavus pleistro) pradejo tepti  doh.gif  Reiks issiknisti informacini lapeli paziuret ka raso apie ciklo reguliavima  g.gif Nors teoriskai, tai to tikrojo ciklo kaip ir nera, juk kraujavimas net nevadinamas menstruaciniu, tiesiog withdrawal bleeding. Ir apie tepima rasoma salutinio poveikio skiltyje..

jo ,raso,tik dar bijau del vieno,nezinau ar cia sutapimas toks,ar cia pleistras kaltas,kad plaukai slenka..
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2012 09 18, 19:38)
jo ,raso,tik dar bijau del vieno,nezinau ar cia sutapimas toks,ar cia pleistras kaltas,kad plaukai slenka..

Uzuojauta del plauku. Noretusi sakyti, kad sutapimas, bet is tikruju tai be nomaliu tyrimu tikslaus atsakymo nebus. Jei stresuoji del kazko, vasara ilgai saulej kaitinais ir siaip visokiu priezasciu galima prigalvot kodel taip yra doh.gif Iskaitant hormoninius preparatus. Ir siaip ten tiek pasaliniu poveikiu prirasyta, kad turbut net vyras rastu ka sau prisitaikyti lotuliukas.gif Mano plaukai tikrai nera dabar geriausiam stovi, bet po atostogu siltuos krastuos (sale+juros vanduo+baseinu vanduo), sampunu kaitaliojimu ir streso darbe, tai galeciau ir plika jau but unsure.gif Reik butinai savaitgali kaukem pasilepint wub.gif
Bet kokiu atveju tau sprest ar toliau naudot ir stebet ar bus pasikeitimu i gera, pasitart su gydytojais ir mest ar dar ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 09 19, 03:21)
Uzuojauta del plauku. Noretusi sakyti, kad sutapimas, bet is tikruju tai be nomaliu tyrimu tikslaus atsakymo nebus. Jei stresuoji del kazko, vasara ilgai saulej kaitinais ir siaip visokiu priezasciu galima prigalvot kodel taip yra  doh.gif  Iskaitant hormoninius preparatus. Ir siaip ten tiek pasaliniu poveikiu prirasyta, kad turbut net vyras rastu ka sau prisitaikyti  lotuliukas.gif Mano plaukai tikrai nera dabar geriausiam stovi, bet po atostogu siltuos krastuos (sale+juros vanduo+baseinu vanduo), sampunu kaitaliojimu ir streso darbe, tai galeciau ir plika jau but  unsure.gif  Reik butinai savaitgali kaukem pasilepint  wub.gif
Bet kokiu atveju tau sprest ar toliau naudot ir stebet ar bus pasikeitimu i gera, pasitart su gydytojais ir mest ar dar ka daryt  g.gif

tai ir as visko prisimislijau,stresu per akis,o gal tas rudeninis ''serimasis'' biggrin.gif pati nebezinau,dar viena men panaudosiu,jei savijauta nepasikeis ,mesiu.ir siap tokie keisti galvos svaigimai,ar ranku nutirpimai,nepatinka man tai.gal cia kad sudetinis kontrceptikas g.gif bus matyt...plika tai tikrai but nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2012 09 19, 12:05)
tai ir as visko prisimislijau,stresu per akis,o gal tas rudeninis ''serimasis'' biggrin.gif pati nebezinau,dar viena men panaudosiu,jei savijauta nepasikeis ,mesiu.ir siap tokie keisti galvos svaigimai,ar ranku nutirpimai,nepatinka man tai.gal cia kad sudetinis kontrceptikas g.gif bus matyt...plika tai tikrai but nenoriu.

Tai va, kad jei gyventum ramu gyvenima, dirbt nereiketu ir viskas butu idealu, tai galetum sakyt, kad cia tas pleistras bjaurybe, o dabar doh.gif Aisku kai prisikaitai apie hormoniniu preparatu vartojimo pasekmes, kaip nepasiseke kai kuriom moterim, tai baisu unsure.gif Nors is visu jegu norisi tiketi, kad cia kitiems taip, man viskas bus ok thumbup.gif Man irgi galva pasvaigsta, bet visad taip budavo ypac pries mmm, o dabar dar per darbus ner kada normaliai pavalgyt. Sedejimas prie kompo jau seniai kelia problemu su ranku tirpimu (darbo vieta nepritaikyta mano ismatavimams). Vienu zodziu pasaliniu poveikiu sarasas ilgas, tik neaisku ar nuo pleistro ar nuo gyvenimo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 09 19, 14:18)
Tai va, kad jei gyventum ramu gyvenima, dirbt nereiketu ir viskas butu idealu, tai galetum sakyt, kad cia tas pleistras bjaurybe, o dabar  doh.gif  Aisku kai prisikaitai apie hormoniniu preparatu vartojimo pasekmes, kaip nepasiseke kai kuriom moterim, tai baisu  unsure.gif  Nors is visu jegu norisi tiketi, kad cia kitiems taip, man viskas bus ok  thumbup.gif  Man irgi galva pasvaigsta, bet visad taip budavo ypac pries mmm, o dabar dar per darbus ner kada normaliai pavalgyt. Sedejimas prie kompo jau seniai kelia problemu su ranku tirpimu (darbo vieta nepritaikyta mano ismatavimams). Vienu zodziu pasaliniu poveikiu sarasas ilgas, tik neaisku ar nuo pleistro ar nuo gyvenimo  tongue.gif

oi faina ,kad dar galima rasti zmoniu optimistu 4u.gif gyvnimas ,vienintele rimta mirties priezastis biggrin.gif svarbu nesinervinti ir gerai maitintis,ir viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2012 09 19, 15:25)
oi faina ,kad dar galima rasti zmoniu optimistu 4u.gif gyvnimas ,vienintele rimta mirties priezastis biggrin.gif svarbu nesinervinti ir gerai  maitintis,ir viskas bus gerai ax.gif

Aciu, perskaicius posta sypsena iskart issiraite veide bigsmile.gif 4u.gif
Gyvenimas mano dar pakankamai geras, kad pati jo nesitrumpinciau bereikalingais stresais cool.gif
Atsakyti
[quote=Ajste,2012 09 20, 12:59]
Aciu, perskaicius posta sypsena iskart issiraite veide bigsmile.gif 4u.gif
Gyvenimas mano dar pakankamai geras, kad pati jo nesitrumpinciau bereikalingais stresais cool.gif[CODE][/CODE]
kartais pagalvoju,gal is tikro patys sau tuos stresus susikuriam...nubet bliamba doh.gif negi neims nervai,kad vos ne dvi savaites kraujo nusimato biggrin.gif.visa savaite anksciau,ir nemanau kad sustos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristukas94: 20 rugsėjo 2012 - 17:18