Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Ajste @ 2012 08 02, 10:40)
Sveikute  smile.gif  Man viskas puikiai, jau pamirstu apie ta pleistra (anksciau vis prisimindavau, galvodavau ir vis ji jausdavau  doh.gif  ) tai dabar super  thumbup.gif
Del "sirgimo" tai man irgi is pradziu teplioja, paskui normaliai kraujuot pradeda ir pabaigoj vel kokia diena truputeli teplioja... Cia matyt nuo organizmo priklauso, o juk jie ir sako, kad gali pasikeist kraujavimo pobudis, negi mmm nevadina  mirksiukas.gif 
4u.gif

aha,keistoka truputi:)bet saunu ir smagu ,kad nedaug to kraujo,tiesa siandien trecia diena,na ir truputuka daugiau,be tai tik truputukas,kai palygini kas buvo pries tai.tikiuosi kad sekmengai jy naudosiu toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2012 08 02, 09:47)
aha,keistoka truputi:)bet saunu ir smagu ,kad nedaug to kraujo,tiesa siandien trecia diena,na ir truputuka daugiau,be tai tik truputukas,kai palygini kas buvo pries tai.tikiuosi kad sekmengai jy naudosiu toliau smile.gif

Na kaip tu? Jau susitvarke viskas ar dar teplioja? ax.gif

Naira, kaip tu? Gal turejai proga pas gydytoja apsilankyt ar savaime viskas issisprende? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 08 03, 13:11)
Na kaip tu? Jau susitvarke viskas ar dar teplioja?  ax.gif

Naira, kaip tu? Gal turejai proga pas gydytoja apsilankyt ar savaime viskas issisprende?  4u.gif

na jau antra diena ,kaip daugiau to gerio biggrin.gif,bet ne tiek kiek iprastai. matysiu kas bus toliau..visdelto pirmas menuo .smile.gif
Atsakyti
geras daiktas...tik atsargiai kai vartojat vaistus....musu šeima laukia pagausėjimo nors ir pleistrą klijavau ir pirmus 3 mėn nėstumo sirgau....kartais gyvenimas parengia staigmenų
Atsakyti
QUOTE(kitile @ 2012 08 07, 09:56)
geras daiktas...tik atsargiai kai vartojat vaistus....musu šeima laukia pagausėjimo nors ir pleistrą klijavau ir pirmus 3 mėn nėstumo sirgau....kartais gyvenimas parengia staigmenų

tai jau tikrai staigmenele... ax.gif ir jokiu kitu nestumo pozymiu nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2012 08 03, 16:35)
na jau antra diena ,kaip daugiau to gerio biggrin.gif,bet ne tiek kiek iprastai. matysiu kas bus toliau..visdelto pirmas menuo .smile.gif

Na, tikiuos geryn tas tavo "geris" mirksiukas.gif
As va jau nauja partija pasiruosiau, dar tris menesiukus lipdysiuos thumbup.gif

QUOTE(kitile @ 2012 08 07, 07:56)

Tai cia kaip ir su bet kuriais kontraceptikais, uztat butina skaityt informacini lapeli ir kalbetis su gydytoju mirksiukas.gif Nors ir siaip 100% apsaugos negarantuoja schmoll.gif Bet aisku aciu uz priminima, atsarga gedos nedaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 08 08, 00:00)
Na, tikiuos geryn tas tavo "geris"  mirksiukas.gif
As va jau nauja partija pasiruosiau, dar tris menesiukus lipdysiuos  thumbup.gif
Tai cia kaip ir su bet kuriais kontraceptikais, uztat butina skaityt informacini lapeli ir kalbetis su gydytoju  mirksiukas.gif  Nors ir siaip 100% apsaugos negarantuoja  schmoll.gif  Bet aisku aciu uz priminima, atsarga gedos nedaro  blush2.gif

na idomiai cia viskas buvo,dvi dienos rimtesnio kraujavimo,o pirmosios tik tepliojimas,budavo atvirksciai,pirmosios gausios,paskui maziau,na ,bet ir isskyru maziauk,del to dziaugiuosi.o ir siaip kraujavimas nesitese,sulig penkta diena ,kaip visada baigesi,pradejau antra pakuote:)kolkas man patinka
Atsakyti
iskilo klausimas smile.gif pirma kart vartosiu pleistra, vakar 23:30, pamaciau, kad susirgau, taciau pleistro nesiklijavau dar, nes jei uzsiklijuociau, tai ir kitais kartais taip velai tureciau klijuot. Kaip manot, nieko tokio, jei siandien ji uzsiklijuosiu, kokia 19val? nes dakatre patare vakare klijuotis. Info lapeljyje parasyta, kad klijuot pirma menesiniu diena, na per 24val, tai siandien man kaip pirma diena, nes jei klijuosiu 19val, dar nebus praejusios 24val, nuo to laiko, kai pamaciau, kad kraujuoju... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justuke22: 14 rugpjūčio 2012 - 09:24
QUOTE(Justuke22 @ 2012 08 14, 08:24)
iskilo klausimas smile.gif pirma kart vartosiu pleistra, vakar 23:30, pamaciau, kad susirgau, taciau pleistro nesiklijavau dar, nes jei uzsiklijuociau, tai ir kitais kartais taip velai tureciau klijuot. Kaip manot, nieko tokio, jei siandien ji uzsiklijuosiu, kokia 19val? nes dakatre patare vakare klijuotis. Info lapeljyje parasyta, kad klijuot pirma menesiniu diena, na per 24val, tai siandien man kaip pirma diena, nes jei klijuosiu 19val, dar nebus praejusios 24val, nuo to laiko, kai pamaciau, kad kraujuoju... smile.gif

Nezinau ka tau gydytoja sake, bet as skirtingu laiku keiciuosi ax.gif Instrukcijose niekur nemaciau, kad reiktu tiksliai ta pacia valanda klijuotis. Netgi kaip sako, kad jei pamirsti nauja uzsiklijuot turi 24 val langa. Ir jei savaites diana netinka, gali klijuotis kita diena, tik reikes papildomos apsaugos tuo metu ir gali laikinai issireguliuoti ciklas. Tikiuos dar pravers kam atsakymas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos...patinka man pleistras, bet turiu vis problemeliu as su juo..si karta situacija tokia:
pleistra visada klijuojuosi pirmadieniais, na ir praeita pirmadieni (20d) ryte uzsiklijavau nauja (pirmoji savaite po mmm). Ta diena kaip tik isvaziavom prie juros ir antradieni jis man pradejo labai atlipinet. Pries isvaziuodama klausiau klinikoj ka tokiu atveju daryt, tai patare tiesiog nauja uzsiklijuot. Tai as ta pati antradieni ir uzsiklijavau nauja. viskas buvo ok, daugiau neatlipo. Tik sestadieni dar buvo siaubingai stipri migrena, MB nupirko kazkokiu vaistu, bet ir tuos isvemiau. Pirmadienio (28d) nakti parskridom namo, diena buvo gana stresuota, gryzus uzsiklijavau nauja pleistra (zinau kad galejau laukti antradienio, bet man patogiausia pirmadieniais klijuot nauja ir nenorejau nk keist). Antradieni (vakar) jau nuo ryto siek tiek patepliodavo, bet galvojau nieko...vakare nustojo. Siandien jau tas tepliojimas toks stiprokas, kaip menesiniu pradzia, bet nejauciu jokiu pilvo skausmu ar pan...nzn kas cia yra..man jau yra buve anskciau kad mmm prasidetu savaite pries ta laisvaja savaite..gal ir vel cia taip? bet kad labai per anksti tada, ne savaite o dvi pries laika..ir matyt pleistras man tada netinka? o gal cia tik nuo tu visu migrenu ir stresu?..net nzn ka galvot, o siuo metu nueit i klinika negaliu...gal yra kokiu nuomoniu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuke22 @ 2012 08 14, 10:24)

ten tikrai nera niekur nurodyta,kad tiksliai pagal valandas...jusu vietoj uzklijuociau iskarto,nes jau menesines prasideda-ciklas prasideda,viskas bresta:)
Papildyta:
siaip tai man pvz pleistras visai nepatiko,nes visad bijodavau,kad tokie juodi krasteliai atlipe biskiuka man pilnos apsaugos neduoda,nors rase kad vistiek duoda, ramiau jauciausi su ziedu,kartais pasitikrindavau ar jis vietoj:P gal buvau ir per atsargi...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kitile @ 2012 08 07, 08:56)

Oi, net silpna paliko perskaičius unsure.gif
Atsakyti