Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Naira @ 2012 07 18, 09:37)
na va, uzsiklijavau pleistra nepadarius pertraukos, kad nebutu mm. Nieko gero... Man atrodo, kad jos jau prasideda ir butent ta diena, kaip ir nulupus ji prasidetu.

Eilines mano atostogos tokios  verysad.gif
Bet dabar jau nezinau ka toliau daryt, jei susirgsiu nulupti ji, ar taip ir sunaudoti ta antraja pakuote...
patarkit kas su patirtim  4u.gif

QUOTE(Naira @ 2012 07 19, 15:13)
Niekam nebuvo, kad susirgtmet? nezinau ka toliau man daryt  verysad.gif

Na, paveluotai, bet gal kam kitam pravers. Pirmiausia, tai reiketu su gydytoja pasitarti, nes ji geriausiai zino pacianta ir ligos/vaistu vartojimo istorija 4u.gif Mano asmenine nuomone is t, ka isskaiciau informaciniame lappelyje, tai mm gali prasidet kol dar pleistras uzklijuotas (ypac vartojimo pradzioj), bet jo nuklijuot negalima, nes viskas susijauks, reikia vartoti pagal tvarkarasti. Jei nedaryta pertrauka...manau taip pat reik tris sunaudoti ir tada darytis pertrauka. Bet vel manau porai ciklu issireguliuos viskas, gal net reiktu papildomai saugotis kuri laika g.gif

QUOTE(Asveja @ 2012 07 20, 14:26)
As irgi vis ruosius pradeti naudoti pleistra, tik klausimukas, jus ji klijuojate kai tik pradeda teplioti (man buna taip kokia 1-2 dienas), ar kai jau normalus kraujavimas prasideda? Aciu, jei kas atsakys.

Manau nuo tepliojimo pirmos dienos, bet as kai baile dar papildomai saugociaus savaite (jei butu kokio veiksmo blush2.gif )

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 07 23, 11:58)
Na, paveluotai, bet gal kam kitam pravers. Pirmiausia, tai reiketu su gydytoja pasitarti, nes ji geriausiai zino pacianta ir ligos/vaistu vartojimo istorija  4u.gif  Mano asmenine nuomone is t, ka isskaiciau informaciniame lappelyje, tai mm gali prasidet kol dar pleistras uzklijuotas (ypac vartojimo pradzioj), bet jo nuklijuot negalima, nes viskas susijauks, reikia vartoti pagal tvarkarasti. Jei nedaryta pertrauka...manau taip pat reik tris sunaudoti ir tada darytis pertrauka. Bet vel manau porai ciklu issireguliuos viskas, gal net reiktu papildomai saugotis kuri laika  g.gif
Manau nuo tepliojimo pirmos dienos, bet as kai baile dar papildomai saugociaus savaite (jei butu kokio veiksmo  blush2.gif  )

4u.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
pas gydyjus neturiu galimybiu pakliuti, nebent du vaikus kartu vestis smile.gif Betka gi jis ir pasakytu. Nesirgus as jokiom ligom, sveika, tai kazin ar ka geriau patartu. Bet eina sau, tai man dabar ir teplios tas keturias savaites? Nu nelemta man pasimaudyti juroje jau 5 metai verysad.gif Net verkti noriu verysad.gif
Man siaip labai tiko pleistras, labai viskas susiregulave buvo ir t.t. Maniau, kad ir siuo atveju bus taip kaip noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2012 07 24, 07:24)
aciu uz atsakyma 4u.gif
pas gydyjus neturiu galimybiu pakliuti, nebent du vaikus kartu vestis  smile.gif Betka gi jis ir pasakytu. Nesirgus as jokiom ligom, sveika, tai kazin ar ka geriau patartu. Bet eina sau, tai man dabar ir teplios tas keturias savaites? Nu nelemta man pasimaudyti juroje jau 5 metai verysad.gif Net verkti noriu  verysad.gif
Man siaip labai tiko pleistras, labai viskas susiregulave buvo ir t.t. Maniau, kad ir siuo atveju bus taip kaip noriu  wub.gif

tikrai nemanau, kad 4 savaites teplios. Blogiausiu atveju keli ciklai bus issiderine ir tepliojimas/kraujavimas prasides pries nusiimant 3cia pleistra. Na bent as taip manau ax.gif
O jei gydytojas recepta israso KP, tai ir pakonsultuot gali 4u.gif Galbut yra galimybe pasikonsultuot telefonu?
Del pasimaudymo, tai jei tik teplioja, tai galima ir su tampaxais i vandenuka ilist pasimaudyt mirksiukas.gif Tik aisku pasikeist reikia ilgai nelaukus kai islendi is vandens. As 5 metus be vandens neistverciau, lysciau paskui bet kokia kaina, kad ir su drabuziais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 07 25, 01:51)
tikrai nemanau, kad 4 savaites teplios. Blogiausiu atveju keli ciklai bus issiderine ir tepliojimas/kraujavimas prasides pries nusiimant 3cia pleistra. Na bent as taip manau  ax.gif
O jei gydytojas recepta israso KP, tai ir pakonsultuot gali  4u.gif  Galbut yra galimybe pasikonsultuot telefonu?
Del pasimaudymo, tai jei tik teplioja, tai galima ir su tampaxais i vandenuka ilist pasimaudyt  mirksiukas.gif  Tik aisku pasikeist reikia ilgai nelaukus kai islendi is vandens. As 5 metus be vandens neistverciau, lysciau paskui bet kokia kaina, kad ir su drabuziais  doh.gif

Aciu vel uz atsakyma 4u.gif
man neraso daktaras jokio recepto, pati pries metus mazdaug nusprendziau ji naudot, ir naudoju sau smile.gif Vaistinej niekada recepto nepraso wub.gif
Bet ziuriu, ar tikrai apsieisiu be daktaru verysad.gif Atrodo, kad siandien vel susirgau. Kaip cia yra, ka toliau daryt verysad.gif Jau buciau as tikrai laimingesne, jei buciau nenaudojus antros pakuotes verysad.gif
Bet nieks daugiau neparaso, keista, nejaugi niekas to nedare wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2012 07 25, 22:13)
Aciu vel uz atsakyma  4u.gif
man neraso daktaras jokio recepto, pati pries metus mazdaug nusprendziau ji naudot, ir naudoju sau  smile.gif Vaistinej niekada recepto nepraso  wub.gif
Bet ziuriu, ar tikrai apsieisiu be daktaru  verysad.gif Atrodo, kad siandien vel susirgau. Kaip cia yra, ka toliau daryt verysad.gif  Jau buciau as tikrai laimingesne, jei buciau nenaudojus antros pakuotes  verysad.gif
Bet nieks daugiau neparaso, keista, nejaugi niekas to nedare  wub.gif

as tai tikrai nespejau biggrin.gif pima menesi tk naudoju:).as sakyciau nusiramink,ir ziurek kas bus toliau.Jeigu kraujuotum ir toliau,kai nereikia ,tada skyciau reiktu eit pas gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2012 07 26, 14:24)
as tai tikrai nespejau biggrin.gif pima menesi tk naudoju:).as sakyciau nusiramink,ir ziurek kas bus toliau.Jeigu kraujuotum ir toliau,kai nereikia ,tada skyciau reiktu eit pas gydytoja.

Kad matai. aš ji naudoju jau gal 1,5 metų, bet dabar nenorėjau susirgt per atostogas, tai 2 pakuotes iš eilės nusprendžiau sunaudot. Tai susirgau tą dieną, kaip ir turėjau, joks pleistras nesustabdė. Po to lyg baigėsi, ir kitą dieną vėl susirgau. Vienu žodžiu jau 2 savaites sergu... Vietoj to, kad turėjau nesusirgti visai... verysad.gif Kažin ar kokių vėžių neįsivarysiu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2012 07 26, 14:48)
Kad matai. aš ji naudoju jau gal 1,5 metų, bet dabar nenorėjau susirgt per atostogas, tai 2 pakuotes iš eilės nusprendžiau sunaudot. Tai susirgau tą dieną, kaip ir turėjau, joks pleistras nesustabdė. Po to lyg baigėsi, ir kitą dieną vėl susirgau. Vienu žodžiu jau 2 savaites sergu... Vietoj to, kad turėjau nesusirgti visai...  verysad.gif Kažin ar kokių vėžių neįsivarysiu...  verysad.gif

tai matyt as kazkaip ne taip supratau blush2.gif na kad veziu,tai sakyciau negalvok apie tai,gal tiesiog organizmas nesuprato to,ir susibalamutino.reiketu aisku tada pas gydytoja.O kaip pradzioje buvo?ar jautei kokius salutinius poveikius,ar tepliojo?
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2012 07 26, 15:07)
tai matyt as kazkaip ne taip supratau blush2.gif na kad veziu,tai sakyciau negalvok apie tai,gal tiesiog organizmas nesuprato to,ir susibalamutino.reiketu aisku tada pas gydytoja.O kaip pradzioje buvo?ar jautei kokius salutinius poveikius,ar tepliojo?

Kai tik jį pradėjau naudoti, tai viskas gerai buvo. O čia dabar kažkoks košmaras. Vietoj to, kad nesusirgti, segu antrą savaitę. Įtariu, kad mėnesį man taip bus... Nes dar liko vieną užklijuot, o kai nulupsiu, tai vėl prasidės... "Faina" vasara man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2012 07 26, 15:19)
Kai tik jį pradėjau naudoti, tai viskas gerai buvo. O čia dabar kažkoks košmaras. Vietoj to, kad nesusirgti, segu antrą savaitę. Įtariu, kad mėnesį man taip bus... Nes dar liko vieną užklijuot, o kai nulupsiu, tai vėl prasidės... "Faina" vasara man  verysad.gif

na nekokia mieloji ,uzjauciu,matyt organizmas nesuprato tavo noru.kai pamastai,vienos vargsta ,kad nepastotu,o kitos bet kokia kaina ,kad pastotu,ner teisybes:).Mano drauge tiesiog troksta vaikiuko,o jau treti metai ,kaip ner taip ner...
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2012 07 25, 20:13)
Aciu vel uz atsakyma  4u.gif
man neraso daktaras jokio recepto, pati pries metus mazdaug nusprendziau ji naudot, ir naudoju sau  smile.gif Vaistinej niekada recepto nepraso  wub.gif
Bet ziuriu, ar tikrai apsieisiu be daktaru  verysad.gif Atrodo, kad siandien vel susirgau. Kaip cia yra, ka toliau daryt verysad.gif  Jau buciau as tikrai laimingesne, jei buciau nenaudojus antros pakuotes  verysad.gif
Bet nieks daugiau neparaso, keista, nejaugi niekas to nedare  wub.gif

QUOTE(Naira @ 2012 07 26, 13:19)
Kai tik jį pradėjau naudoti, tai viskas gerai buvo. O čia dabar kažkoks košmaras. Vietoj to, kad nesusirgti, segu antrą savaitę. Įtariu, kad mėnesį man taip bus... Nes dar liko vieną užklijuot, o kai nulupsiu, tai vėl prasidės... "Faina" vasara man  verysad.gif

Pagooglinus sita problema, tai taip ir sako, kad po triju savaiciu klijuotis dar tris ir turetu viskas but ok. Keletas pasisakymu, kad teoriskai taip, bet praktiskai kadangi pleistras yra pakankamai nauja priemone dar nera daug info apie situos dalykus.
Siaip tai primygtinai siulau pasikonsultuoti su gydytoju. Gal kokius kitus vaistus naudoji, rukai, svorio priaugai ar pan ir pleistro veikimas pasikeite g.gif Blogiau nuo konsultacijos nebus, o geriau gali 4u.gif Gi ir paciai bus ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
labas mergaites smile.gif kaip jums sekasi?as tai va nusiklijavau treciaji pleistra pirmadieni ,taigi ta pacia diena jau pastebejau kraujingos isskyru,na ir ziuriu trecia diena tas pats,ir galvoju ar cia jau man mm tokios prasidejo.Ginekologe sake ,kad gali sumazinti kraujavima,pries tai man gana nemazai budavo.ar kuriai nors yra tai buve,kad tik vos vos to kraujo?
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2012 08 01, 07:58)
labas mergaites smile.gif kaip jums sekasi?as tai va nusiklijavau treciaji pleistra pirmadieni ,taigi ta pacia diena jau pastebejau kraujingos isskyru,na ir ziuriu trecia diena tas pats,ir galvoju ar cia jau man mm tokios prasidejo.Ginekologe sake ,kad gali sumazinti kraujavima,pries tai man gana nemazai budavo.ar kuriai nors yra tai buve,kad tik vos  vos to kraujo?

Sveikute smile.gif Man viskas puikiai, jau pamirstu apie ta pleistra (anksciau vis prisimindavau, galvodavau ir vis ji jausdavau doh.gif ) tai dabar super thumbup.gif
Del "sirgimo" tai man irgi is pradziu teplioja, paskui normaliai kraujuot pradeda ir pabaigoj vel kokia diena truputeli teplioja... Cia matyt nuo organizmo priklauso, o juk jie ir sako, kad gali pasikeist kraujavimo pobudis, negi mmm nevadina mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti