QUOTE(Naira @ 2012 07 18, 09:37)
na va, uzsiklijavau pleistra nepadarius pertraukos, kad nebutu mm. Nieko gero... Man atrodo, kad jos jau prasideda ir butent ta diena, kaip ir nulupus ji prasidetu.
Eilines mano atostogos tokios
Bet dabar jau nezinau ka toliau daryt, jei susirgsiu nulupti ji, ar taip ir sunaudoti ta antraja pakuote...
patarkit kas su patirtim
Eilines mano atostogos tokios
Bet dabar jau nezinau ka toliau daryt, jei susirgsiu nulupti ji, ar taip ir sunaudoti ta antraja pakuote...
patarkit kas su patirtim
QUOTE(Naira @ 2012 07 19, 15:13)
Niekam nebuvo, kad susirgtmet? nezinau ka toliau man daryt
Na, paveluotai, bet gal kam kitam pravers. Pirmiausia, tai reiketu su gydytoja pasitarti, nes ji geriausiai zino pacianta ir ligos/vaistu vartojimo istorija Mano asmenine nuomone is t, ka isskaiciau informaciniame lappelyje, tai mm gali prasidet kol dar pleistras uzklijuotas (ypac vartojimo pradzioj), bet jo nuklijuot negalima, nes viskas susijauks, reikia vartoti pagal tvarkarasti. Jei nedaryta pertrauka...manau taip pat reik tris sunaudoti ir tada darytis pertrauka. Bet vel manau porai ciklu issireguliuos viskas, gal net reiktu papildomai saugotis kuri laika
QUOTE(Asveja @ 2012 07 20, 14:26)
As irgi vis ruosius pradeti naudoti pleistra, tik klausimukas, jus ji klijuojate kai tik pradeda teplioti (man buna taip kokia 1-2 dienas), ar kai jau normalus kraujavimas prasideda? Aciu, jei kas atsakys.
Manau nuo tepliojimo pirmos dienos, bet as kai baile dar papildomai saugociaus savaite (jei butu kokio veiksmo )