Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(sympatulka992 @ 2012 05 22, 18:13)
as ji naudoju daugiau nei 2 metukus. aisku, su pertraukelem smile.gif  labai man tinka ir patinka, ir mm simptomus palengvina visada, o kai mano dienos budavo kadaise labai nereguliarios, tai dabar su pleistru kaip laikrodukas  thumbup.gif  blush2.gif

Smagu, kad tinka ir gerai.
Atsakyti
Labai buvau patenkinta juo. Naudojau 2m, nesulaukiau per tuos metus jokio salutinio poveikio,nei svorio nepriaugau, nei buvo galvos skausmai ar pykinimai. Siuo metu darausi pertrauka,po vasaros vel zadu naudoti smile.gif
Atsakyti
Gal klausimas ir durnas, ale vis vien geriau paklausus biggrin.gif
Kai nusiklijuoji trecia pleistra lauki mm ir kol jos prasideda praeina kokios trys dienos, o per jas imanoma pastot?
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2012 05 30, 18:15)
Gal klausimas ir durnas, ale vis vien geriau paklausus  biggrin.gif
Kai nusiklijuoji trecia pleistra lauki mm ir kol jos prasideda praeina kokios trys dienos, o per jas imanoma pastot?

pasak informacinio lapelio per tas 7d esat saugi smile.gif
Atsakyti
Na, ir as jungiuosi i pleistruotuju gretas ax.gif Pasikonsultavau su sesele, tai nelabai norejo israsyt man ta pleistra, nes seimoje yra sirgusiu kruties veziu ir itaria, kad turiu migrena... bet pasizadejau but labai atsargi, prisiziuret ir gavau receptuka. Laukiu savaitgalio, kad galeciau uzsiklijuot pirmaji pleistriuka thumbup.gif Idomu ar yra kas klijavesis pries menesines? Ar labai sujauke normalu cikla? Sesele sake, kad galima, oficiali info irgi skelbia, kad gali klijuotis kada nori, tik dar papildomai reikia saugotis pirma savaite jei tai nera pirmoji ciklo diena ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 05 31, 06:49)
pasak informacinio lapelio per tas 7d esat saugi smile.gif

Aciu uz atsakyma, taip ir galvojau, bet vis vien rupejo pasitikslinti ax.gif
Atsakyti
Užklijavus pleistrą po kiek valandų galima mylėtis?
Ar jį reikia 21 dieną laikyti ant kūno ar galima tik prieš seksą?...
Atsakyti
QUOTE(jasminas @ 2012 06 04, 08:22)
Užklijavus pleistrą po kiek valandų galima mylėtis?
Ar jį reikia 21 dieną laikyti ant kūno ar galima tik prieš seksą?...

toks jausmas, kad klausinėjat ir atsakymų net neskaitote doh.gif Juk būtent Jums ir rašiau, pleistras pradeda veikti tik praėjus 7 dienoms po užklijavimo, jo negalima nuplėšinėti kas kart pasimylėjus, čia- ne prezervatyvas.... lygiai taip kaip negalite KT išgerti tik prieš pasimylėjimą vienam kartui, lygiai taip negalima vienam kartui pleistro klijuoti tongue.gif čia juk ta pati kontracepcija kaip tabletės, veikia tik tada, kai nuolatos vartojamas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 04 birželio 2012 - 13:13
Sveikos.. turiu problemele.. pries pusantru metu pradejau gert KT, bet po kiek laiko nusprendziau kad noriu pakeist i pleistra. pirmaji uzsiklijavau pries 4 men, viskas buvo jokiu salutiniu tik antraji menesi prasidejo menesines gar likus 4 dienoms iki pleistro nuklijavimo datos. bet po to jos pasibaige ir viskas gerai. sia savaite (jau ketvirtas menuo) turejau nusiklijuot pleistra pirmadieni, bet mmm prasidejo sestadieni, gan skausmingos (na tas maudimas stipresnis siek tiek nei visad) ir vat siandien jos dar gana gausios (paprastai prasidedavo treciadieniais-ketvirtadieniais ir baigdavosi sekmadieniais). Problema tame, kad kraujuoju lyg ir paprastu krauju, na jis labai raudonas, o per mmm visad budavo toks rudas (manau isivaizduojat ) ir gan gausiai..atrodo lyg dar tik pirma ar antra diena, o juk jau turetu i pabaiga eit...ir ta spalva..siek tiek nerimauju. gal turit ka patart? siuo metu neturiu galimybes staigiai kreiptis i gydytoja, greiciausiai uz 3 sav, o noretusi bent kazkiek suzinot ar cia normalu ar ne.. dekui smile.gif
Atsakyti
o gal kas patartų man, kaip naudojant KP savaitei nukelti mėnesines? Ar pavojinga tai daryt?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kiek radau info, tai reikia 2 pakuotes be pertraukos klijuoti. Ar bandėt kas? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2012 05 02, 17:47)
kažkoks chaosas doh.gif eina antras mėnuo, kai klijuoju pleistrą, šeštadienį užsiklijavau antrą pleistrą ir šiandien susirgau blink.gif ir čia po to, kai pastarosios mėnesinės truko daugiau nei 10d blink.gif susinervinau ne juokais  verysad.gif suprantama, organizmas išėjęs iš rykiuotės, bet ar visoms pradžioje taip blūdijo ciklas, ar čia man tokia kontracepcija netinka?

O jūs pleistrą tą pačią valandą nuimat, klijuojat? Aš ir naudojau, naudojau, po to pradėjau tą dieną, kai reikia keisti bet kurią valandą ir gal 3 mėnesius doh.gif Tai ir tepliojo ir ne kas man ten buvo, kol dašilo, kad reikia būtent tą pačią valandą keist... Ir viskas susitvarkė
Atsakyti
labas mergaite,ir as noriu pradeti naudoti pleistra,pries tai jokios kontracepsijos nenaudojau.tik stai ,nusimato kelione ir kaip tik menesines pacia pirma keliones diena turetu buti.kaip supratau,jei as izsiklijuosiu pleistra,jos gali nusikelti.Tik idomu,jei as uzklijuosiu pleistra likus savaitei iki numatomu menesiniu,ar as turesiu apsauga nuo nestumo?patarkite prasau 4u.gif
Atsakyti