Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

IR as prisijungsiu naudojau pleistra 3men.,kokie pojuciai,ogi visai nieko,man tiko,tik pirma syki pabandziusi,bijojau kad neatsiklijuotu nuo uzpakaliuko ypac duse,ir vonioj siltoj gulejau ir nieko.man patiko,geriau nei tabletes biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingan @ 2012 04 27, 22:30)
IR as prisijungsiu naudojau pleistra 3men.,kokie pojuciai,ogi visai nieko,man tiko,tik pirma syki pabandziusi,bijojau kad neatsiklijuotu nuo uzpakaliuko ypac duse,ir vonioj siltoj gulejau ir nieko.man patiko,geriau nei tabletes biggrin.gif  thumbup.gif

Kuo geriau? Kokius pliusus matot? smile.gif
Atsakyti
kažkoks chaosas doh.gif eina antras mėnuo, kai klijuoju pleistrą, šeštadienį užsiklijavau antrą pleistrą ir šiandien susirgau blink.gif ir čia po to, kai pastarosios mėnesinės truko daugiau nei 10d blink.gif susinervinau ne juokais verysad.gif suprantama, organizmas išėjęs iš rykiuotės, bet ar visoms pradžioje taip blūdijo ciklas, ar čia man tokia kontracepcija netinka?
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 05 02, 17:47)
kažkoks chaosas doh.gif eina antras mėnuo, kai klijuoju pleistrą, šeštadienį užsiklijavau antrą pleistrą ir šiandien susirgau blink.gif ir čia po to, kai pastarosios mėnesinės truko daugiau nei 10d blink.gif susinervinau ne juokais  verysad.gif suprantama, organizmas išėjęs iš rykiuotės, bet ar visoms pradžioje taip blūdijo ciklas, ar čia man tokia kontracepcija netinka?

Nesmagu, kai taip organizmas reaguoja. Manau dar reikia kantrybės, tikrai nuspręsti, kad čia jums nuo KP taip g.gif . Ir informaciniam lapelyje parašyta iki 6 mėn. galimi visokie pakitimai ciklo.
Atsakyti
Pradejau ir as naudoti pleistra, viskas gerai jokiu salutiniu pozymiu, tik va jau trecia diena kai be pleistro, bet dar nesusirgau.
Keista labai, o gal tai normalu? Na dar laukiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2012 05 07, 17:38)
Pradejau ir as naudoti pleistra, viskas gerai jokiu salutiniu pozymiu, tik va jau trecia diena kai be pleistro, bet dar nesusirgau.
Keista labai, o gal tai normalu? Na dar laukiu  unsure.gif

Man dažniausiai 3 dieną po nuėmimo prasideda mmm...būna dar antrą, bet 4 lyg nėra buvę.
Atsakyti
QUOTE(niekonezinau1 @ 2012 05 08, 18:09)
Man dažniausiai 3 dieną po nuėmimo prasideda mmm...būna dar antrą, bet 4 lyg nėra buvę.

Sulaukiau pagaliau ir as, ketvirta diena prasidejo. Gerai tuo, kad neskausmingos visai, net nejauciu, kad tos dienos ax.gif
Atsakyti

Kaip jums sekasi su pleistru draugaut?

Aš vakar nusilipinau 4tą ir pasidaviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 05 11, 11:06)

Kaip jums sekasi su pleistru draugaut?

Aš vakar nusilipinau 4tą ir pasidaviau biggrin.gif

Norėjot turbūt pasakyt, kad nusiklijavot 3-ią?? Ką reiškia pasidavėt? nebeklijuosit?? unsure.gif
ax.gif O man nesiseka, nebeištvėriau su trečiu pleistru sad.gif pratepliojo veik visą antrą sav ir trečią visą, tai vakar nusiplėšiau, nors turėjau sulaukti šeštadienio sad.gif Pas mane visą gyvenimą mažakraujystė, tai paskutiniu metu pastoviai galva svaigsta, nežinau čia nuo pleistro hormonų ar Hg sumažėjo g.gif Nebežinau ką daryt doh.gif galvojau gal pralaukti normalų ciklą ir vėl pabandyti, ar mesti viską doh.gif Ech šiam pasirinkimų amžiuj jaučiuosi visai neturinti pasirinkimo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 05 11, 12:14)
Norėjot turbūt pasakyt, kad nusiklijavot 3-ią?? Ką reiškia pasidavėt? nebeklijuosit??  unsure.gif
ax.gif O man nesiseka, nebeištvėriau su trečiu pleistru sad.gif pratepliojo veik visą antrą sav ir trečią visą, tai vakar nusiplėšiau, nors turėjau sulaukti šeštadienio sad.gif Pas mane visą gyvenimą mažakraujystė, tai paskutiniu metu pastoviai galva svaigsta, nežinau čia nuo pleistro hormonų ar Hg sumažėjo g.gif Nebežinau ką daryt doh.gif galvojau gal pralaukti normalų ciklą ir vėl pabandyti, ar mesti viską doh.gif Ech šiam pasirinkimų amžiuj jaučiuosi visai neturinti pasirinkimo lotuliukas.gif  doh.gif

Susimaišiau, 3čią nusilipinau vakar ir nusipirkau harmonette kt... Sako, kad maža hormonų dėžė, mažesnė nei kp, bandysiu..
Pabodo tos 7 dienų mm, ant nugaros klijavau, beria, niežti, ant rankos labai negražiai matosi... rolleyes.gif o dar vasara prieš akis... O dėl galvos svaigimo man irgi būdavo kartais, nesureikšminau, bet gal tikrai dėl pleistro...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 05 11, 11:48)
Susimaišiau, 3čią nusilipinau vakar ir nusipirkau harmonette kt... Sako, kad maža hormonų dėžė, mažesnė nei kp, bandysiu..
Pabodo tos 7 dienų mm, ant nugaros klijavau, beria, niežti, ant rankos labai negražiai matosi...  rolleyes.gif  o dar vasara prieš akis... O dėl galvos svaigimo man irgi būdavo kartais, nesureikšminau, bet gal tikrai dėl pleistro...

tuomet sėkmės Jums susigyvenant su naujuoju pasirinkimu 4u.gif
Atsakyti
as ji naudoju daugiau nei 2 metukus. aisku, su pertraukelem smile.gif labai man tinka ir patinka, ir mm simptomus palengvina visada, o kai mano dienos budavo kadaise labai nereguliarios, tai dabar su pleistru kaip laikrodukas thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti