Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(niekonezinau1 @ 2012 04 12, 18:57)
man tai pati geriausia vieta - ant pilvo (tik reikia žemiau nei kelnaičių guma), pirmas pav.
user posted image

Esu senai senai naudojusy toky pleistra, dar pries nestumus. Visad klijuodavau kaip pirmoje ir paskutineje foto, po kelnaitem, kaitaliodavau sonus i viena i kita, ant uzpakaliuko buvo geriausiai thumbup.gif . Nes budavo tai kokia pirtele ispuola ar kas, ir ant nugaros ir ant ranku matosi, o tose vietelesi ir po maudymuku gali paslepti thumbup.gif
Atsakyti
mergaitės kiek su pleistru jums trunka MMM? Mano MMM visada būdavo ilgos ir gausios, labai tikėjausi, kad pleistras turės kokios tai teigiamos įtakos šiam "malonumui". Susirgau trečiojo pleistro savaitės vidury, šeštadienį nusiemiau pleistrą, nes prasidėjo ketvirtoji savaitė- vis dar sergu unsure.gif ir tikrai gausiai doh.gif Nurašau kol kas viską tam, kad pirmas mėnuo kai naudoju kontracepciją, gal tiesiog organizmas pratinasi, bet kol kas visai man nepatinka tie pokyčiai doh.gif Labai įdomu būtų sužinoti kaip kitoms reikalai su MMM?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 16 balandžio 2012 - 10:38
žvarba, man šiuo metu 3 mmm naudojant pleistrą, bet pirmos dvi tikrai gausios ir ilgos buvo g.gif žiūrėsiu kaip dabar, bet panašu, kad irgi gana gausios, tik kaži kaip trukmė bus... Pirmąsias aš prasirgau tiek dienų, kiek ir be kp doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 16, 10:43)
žvarba, man šiuo metu 3 mmm naudojant pleistrą, bet pirmos dvi tikrai gausios ir ilgos buvo  g.gif  žiūrėsiu kaip dabar, bet panašu, kad irgi gana gausios, tik kaži kaip trukmė bus... Pirmąsias aš prasirgau tiek dienų, kiek ir be kp  doh.gif

košmarento doh.gif tai nieko gero berods nenusišviečia g.gif kažkaip maniau, kad visi kontraceptikai mažina MMM g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 04 16, 13:07)
košmarento doh.gif tai nieko gero berods nenusišviečia g.gif kažkaip maniau, kad visi kontraceptikai mažina MMM g.gif

Man jau prieš tai gertos KT Etindros nemažino, kažkada gėriau Logest, tai tuo klausimu buvo puiku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 16, 12:15)
Man jau prieš tai gertos KT Etindros nemažino, kažkada gėriau Logest, tai tuo klausimu buvo puiku  unsure.gif

aišku, ačiū aistuliaa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 04 16, 13:52)
aišku, ačiū aistuliaa 4u.gif

Man tai truputį sutrumpėjo. Prieš būdavo 3 dienos, dabar tik 2 dienas MMM.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(niekonezinau1 @ 2012 04 12, 18:57)
man tai pati geriausia vieta - ant pilvo (tik reikia žemiau nei kelnaičių guma), pirmas pav.
user posted image

Pabandžiau ant rankos vakar užsilipinti kaip parodyta, kažkokia nesąmonė, iš karto jau raukšlės atsiranda doh.gif

QUOTE(niekonezinau1 @ 2012 04 17, 20:34)
Man tai truputį sutrumpėjo. Prieš būdavo 3 dienos, dabar tik 2 dienas MMM.. wub.gif

Pavydžiu, aš šiandien sergu 5tą dieną, vakar jau naują užsilipinau pleistriuką...

Jei norėčiau keisti KP į KT, reiktų pradėti gerti pirmą mm dieną, kaip naujas tabletes, ar po pertraukos lyg lipinčiau KP?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 20, 08:16)
Pavydžiu, aš šiandien sergu 5tą dieną, vakar jau naują užsilipinau pleistriuką...

Apsiskaičiavau, šiandien 6ta diena, teplioja nedaug jau, bet tepa dar, vakar stipriai tepliojo, susirgau šeštadienį vakare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niekonezinau1 @ 2012 04 17, 19:34)

dievuliau kaip faina thumbup.gif o aš šį ciklą sirgau su visais tepliojimais apie 11d doh.gif blink.gif vyras mano pakraupęs.......
lotuliukas.gif
Bėje pastebėjau, kad pleistras man labai padidino norą saldumynams doh.gif šiaip sveriu mažiau nei norėčiau, todėl truputis svorio būtų visai smagu, bet su tokiu meškišku noru saldumynams, bijau kad ilgainiui "užmesiu" kokį 20kg lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 20 balandžio 2012 - 13:54
Šeštadienį pirmą kartą su baime buvau pirtyje su KP, bet viskas ok, nenusilipino ir niekur iš vietos nepajudėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 20, 08:16)
Pabandžiau ant rankos vakar užsilipinti kaip parodyta, kažkokia nesąmonė, iš karto jau raukšlės atsiranda  doh.gif

Pasirodo ir sita vieta ne man, jauciau, kad niezti, nors ir nelabai stipriai, o kai vakar nulipinau, isberta oda ir sudirgusi doh.gif doh.gif
Atsakyti