Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 23, 18:05)
Man kolkas geriausia isbandyta vieta - vidine rankos puse, aukstyje tarp alkunes ir peties, jau trecia is eiles ten lipinu. O vasara noreciau tokioj vietoj, kad neideginetu kvadratukai  biggrin.gif

Bet man gydytoja sake kad negalima toj pacioj vietoj klijuot 2 kartus is eiles..ar tu ne ant tos pacios rankos klijuoji? ax.gif

jau baigiasi mano ketvirtoji savaite (sita be pleistro)..tai viska susumavus turejau ir as soki toki salutini poveiki...puse menesio jauciausi lyg jau mmm tuoj turi prasidet..blogiausiai buvo trecios sav vidury, bet ta diena tik patepliojo. sekancia diena pradejau sirgt. vis dar buvau su pleistru tai truputi issigandau, galvojau gal neveikia pleistras ar ka, bet pasiskaicius internete atrodo kad tai visai normalu katik pradejus ji naudot...bet savaite jau eina i pabaiga, o as vis dar truputi sergu. su KT sirgdavau tik kokias 3-4 d, tai siek tiek nemalonu smile.gif daugiau kaip ir nieko, tik tas pilvo ir nugaros maudimas taip ilgai tikrai nervino ax.gif

ant uzpakalio klijuosiu nebent vasara kai reiks kad nesimatytu. siaip man nebutu baisu kad jis matytusi, bet tie pajuode krasteliai... doh.gif atrodo lyg savimi nesirupinciau...ant rankos patinka, bet noriu dar kokia vieta rast kur irgi patiktu, kad galeciau keist vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2012 03 30, 19:26)
Bet man gydytoja sake kad negalima toj pacioj vietoj klijuot 2 kartus is eiles..ar tu ne ant tos pacios rankos klijuoji? ax.gif

Ant tos pačios rankos, bet ne tose pačiose vietose wink.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 03 26, 09:16)
mamkos, o kokius neigiamus pojūčius, reiškinius stebite nešiodamaos pleistrą, pati buvau labai prieš hormoninę kontracepciją, bet siurprizų jau pakaks, kaip ir neliko nieko kito, šeštadienį užsiklijavau pleistrą.. Jau spėjau pajusti, kad užeina niežulio priepuolis, kuris ačiū dievui, kol kas neužsitęsia, bet pasiskaičiau kitose HK temose, kad moterims:
slenka plaukai,
auga svoris,
puola depresija,
tinsta kojos,
puola migrena,
atsiranda odos problemos
alerginės reakcijos;
kas dar? g.gif
įdomu kuriuos iš šių požymių jaučiate tos, kurios pasirinkot būtent pleistrą g.gif Norėtųsi žinoti, ko galima tikėtis realiai, be abejo kiekvienos kūnas individualus, bet vistik.... ax.gif

KP naudoju daug metų ir nei vienas išvardintas požymis neatsirado. Kol kas man nėra geresnės kontraceptinės priemonės. thumbup.gif . žinoma, neskaitant ,,malonumo atsisakymo" lotuliukas.gif
Atsakyti
šeštadienį pasikeičiau pirmąjį pleistrą, labai nemalonus buvo tas jo nuklijavimas, antrą užsiklijavau į kitą vietą, o buvusioj vietoj oda buvo stiprokai sudirgusi ir paberta, padezinfikavau ir palikau, tai vakar jau toj vietoj buvo didoki negražūs spuogai ir visa nugara gerokai paberta tokiais giluminiais spuogais verysad.gif mano nugaroj- kiek riebesnė oda, tai kartkartėmis išlįsdavo koks spuogas, nu bet kaip dabar išbėrė unsure.gif jei taip ir toliau, nežiau ar naudosiu pleistrą.... neduok die jei ant veido ims kilti.. doh.gif kaip jums merinos situacija su odos būkle nuo pleistro vartojimo?... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 03 balandžio 2012 - 08:12
QUOTE(žvarba @ 2012 04 03, 09:11)
šeštadienį pasikeičiau pirmąjį pleistrą, labai nemalonus buvo tas jo nuklijavimas, antrą užsiklijavau į kitą vietą, o buvusioj vietoj oda buvo stiprokai sudirgusi ir paberta, padezinfikavau ir palikau, tai vakar jau toj vietoj buvo didoki negražūs spuogai ir visa nugara gerokai paberta tokiais giluminiais spuogais verysad.gif mano nugaroj- kiek riebesnė oda, tai kartkartėmis išlįsdavo koks spuogas, nu bet kaip dabar išbėrė unsure.gif jei taip ir toliau, nežiau ar naudosiu pleistrą.... neduok die jei ant veido ims kilti.. doh.gif kaip jums merinos situacija su odos būkle nuo pleistro vartojimo?... g.gif

Labai panaši situacija kaip mano.. Bet tik su nugara taip, nuo rankos nulipinu - viskas tvarkingai smile.gif šiaip veido odos būklė nepatiko.

Nors aš kuo arčiau vasara, tuo labiau mąstau gal apie tabletes kokias, nors ir patinka man pleistras, šalutinių poveikių nėra, bet vasarą bus sunku paslėpti... O per kelias dienas jau kraščiukai pajuoduoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 03, 08:19)
Labai panaši situacija kaip mano.. Bet tik su nugara taip, nuo rankos nulipinu - viskas tvarkingai smile.gif šiaip veido odos būklė nepatiko.

Nors aš kuo arčiau vasara, tuo labiau mąstau gal apie tabletes kokias, nors ir patinka man pleistras, šalutinių poveikių nėra, bet vasarą bus sunku paslėpti... O per kelias dienas jau kraščiukai pajuoduoja  unsure.gif

sakot ant rankos taip nesudirgsta?? nu reiks mėginti g.gif aš va ir vis pasvarstau, kur jį vasarą lipinti reiks g.gif galvoju gal ant šono, kur liemenėlė "gula", arba ant klubų šone, kur sakykim maudomo kelnatės paslėpti turėtų... ant dupcės kažkaip nenoriu doh.gif o apie geriamus kažkaip negalvoju dar g.gif nesinori kasdien skrandžio dirginti ir taip aš jį skriaudžiu... iš HK, pleistras mano situacijoje atrodo priimtiniausia apsaugos priemonė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 03 balandžio 2012 - 08:51
QUOTE(žvarba @ 2012 04 03, 09:49)
sakot ant rankos taip nesudirgsta?? nu reiks mėginti g.gif aš va ir vis pasvarstau, kur jį vasarą lipinti reiks g.gif galvoju gal ant šono, kur liemenėlė "gula", arba ant klubų šone, kur sakykim maudomo kelnatės paslėpti turėtų... ant dupcės kažkaip nenoriu doh.gif o apie geriamus kažkaip negalvoju dar g.gif nesinori kasdien skrandžio dirginti ir taip aš jį skriaudžiu... iš HK, pleistras mano situacijoje atrodo priimtiniausia apsaugos priemonė ax.gif

Na tikrai ne, su nugara man irgi labai nemalonu buvo, ilgai pabėrimas paskui matėsi, o ant rankos visai kas kita smile.gif jau ne pirmą klijuoju, šiek tiek keičiu vietą, bet viskas gera.. Hm, ant klubų gal nieko visai vieta vasarai g.gif
Atsakyti
man tai pati geriausia vieta - ant pilvo (tik reikia žemiau nei kelnaičių guma), pirmas pav.
user posted image
Atsakyti
Gal kuriai teko pleistra kiljuotis ne pirma menesiniu diena? Pirma diena prazioplinau ar butu galima klijuotis antra ar visgi laukti kito menesio?
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2012 04 14, 16:10)
Gal kuriai teko pleistra kiljuotis ne pirma menesiniu diena? Pirma diena prazioplinau ar butu galima klijuotis antra ar visgi laukti kito menesio?

man teko antrą dieną ,nes ir istrukcijoje rašo,kad pavėlavus 48 valandomis reikia savaitę saugotis papildomai,bet nieko nerašo,kad negalima klijuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2012 04 14, 13:17)
man teko antrą dieną ,nes ir istrukcijoje rašo,kad pavėlavus 48 valandomis reikia savaitę saugotis papildomai,bet nieko nerašo,kad negalima klijuotis smile.gif

Jei tik del papildomos apsaugos, tada gal nieko tokio ir kita diena, galvojau gal taip kas negerai butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2012 04 14, 14:26)
Jei tik del papildomos apsaugos, tada gal nieko tokio ir kita diena, galvojau gal taip kas negerai butu  ax.gif

man atrodo, kad iki 48h papildomos apsaugos nereikia g.gif na neesu tikra, bet tikrai rašo inform. lapelį, pasieškokit internete, tikrai rasit wink.gif
Man dabar neaišku vienas dalykas, aš pleistrą klijavau praėjus savaitei po MMM, savaitę papildomai saugojomės, kažkaip tikėjausi, kad mėnesinės prasidės tą ketvirtą sav, kai būsiu be pleistro, nes anotacijoje rašoma, kad ta pirma diena su pleistru skaitoma pirma ciklo diena,- bet MMM atėjo trečią sav g.gif taip, kaip natūraliai pagal mano (iki pleistrinį) ciklą ir turėjo prasidėti, kažkaip susinervinau biškį, ar ilgainiui MMM susireguliuos pagal plestro klijavimą ir bus 4-tą savaitę, ar jos visada dabar bus pagal mano (iki pleistrinį) ciklą ir man nuolatos nesutaps su pleisto klijavimo ciklu.. g.gif
Atsakyti