QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 23, 18:05)
Man kolkas geriausia isbandyta vieta - vidine rankos puse, aukstyje tarp alkunes ir peties, jau trecia is eiles ten lipinu. O vasara noreciau tokioj vietoj, kad neideginetu kvadratukai
Bet man gydytoja sake kad negalima toj pacioj vietoj klijuot 2 kartus is eiles..ar tu ne ant tos pacios rankos klijuoji?
jau baigiasi mano ketvirtoji savaite (sita be pleistro)..tai viska susumavus turejau ir as soki toki salutini poveiki...puse menesio jauciausi lyg jau mmm tuoj turi prasidet..blogiausiai buvo trecios sav vidury, bet ta diena tik patepliojo. sekancia diena pradejau sirgt. vis dar buvau su pleistru tai truputi issigandau, galvojau gal neveikia pleistras ar ka, bet pasiskaicius internete atrodo kad tai visai normalu katik pradejus ji naudot...bet savaite jau eina i pabaiga, o as vis dar truputi sergu. su KT sirgdavau tik kokias 3-4 d, tai siek tiek nemalonu daugiau kaip ir nieko, tik tas pilvo ir nugaros maudimas taip ilgai tikrai nervino
ant uzpakalio klijuosiu nebent vasara kai reiks kad nesimatytu. siaip man nebutu baisu kad jis matytusi, bet tie pajuode krasteliai... atrodo lyg savimi nesirupinciau...ant rankos patinka, bet noriu dar kokia vieta rast kur irgi patiktu, kad galeciau keist vietas