Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 15, 12:14)
Baigėsi mano pirmas mėnesis su pleistru  cool.gif  šiandien nusilipinu trečią. Bet taip ir nežinau ar patinka man jis, pliusai - patogumas, kad nereikia kas dieną kažko gerti, jokių krūtinės skausmų (kaip buvo su kt prieš tai), jokių tepliojimų, nu bet tie krašteliai  doh.gif  kaip purvina kokia vaikščiot reikia  doh.gif soliariume buvau kelis kartus, ant rankos pleistras buvo, tai dabar kvadratas toje vietoje  doh.gif  biggrin.gif

Aš kažkaip dėmesio visai nekreipiu i tuos kraštelius,nusiplėšiu po paros švaru buna,kas biesina tai kad lb skauda kaip nuplėšt reikia doh.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 19, 09:58)
As ketvirtadieni nusilipinau trecia pleistra, penktadieni patepliojo, sestadieni jau rimtai susirgau. Siek tiek nesmagu, kad labai gausios mmm bent kolkas smile.gif vis tik lipinsiu ir toliau pleistra, nes be tu negraziu kampuku jokiu salutiniu poveikiu bent kolkas neislindo.

Sekančios turėtu buti ramesnės smile.gif bent man tai tikrai netokios gausios kaip budavo schmoll.gif

QUOTE(zymanau @ 2012 03 19, 11:15)
pirmus menesius man ir ne normalios buvo,et dabar po nuplsimo,trecia diena prasideda ir tesiasi iki kito kijavimo smile.gif ir trumpai ir negausiai,ne taip kaip anksciau blink.gif as tai labai dziaugiuosi vienu plius-man krutine nuo b tapo c,bet ir tik dvi avaites blush2.gif idomus salutinis biggrin.gif

Dar ir taip buna biggrin.gif geras,bet man kažkaip nepastebėjau,kad šitaip butu biggrin.gif

QUOTE(žvarba @ 2012 03 19, 14:00)

Sakykit merginos, o vonioje galima maudytis su pleistru? Aš be vonios niekaip smile.gif jaučiu ilgainiui atmirktų ar ne?

Taip,galima smile.gif mėgėja esu karštos vonios ir tikrai niekas neatsilipina schmoll.gif

O aš užsiklijavau antraji pleista ant dubcės,ale ir šudas,piras ir paskutinis kartas kada ten klijuoju doh.gif prilipo kraščiukas prie triusu,tai dabar savaite turiu pravaikščioti prisisaugodama,kad visai jis man neatliptu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(TexSy @ 2012 03 17, 15:28)
Merginos, turiu problema. Jei pleistras susirauksleja (tik viena rauksle) ar jau jis buna nebeveiksmingas? Pirma savaite dejau ant uzpakalio, ir gavosi rauksle nuo judejimo. Sia sav turiu ant slaunies, bet vis tiek sugebejo susirausklet. Jis dar saugo mane ar keist kuo greiciau? Ta rauksle kai istiesiu koja daugiau ar maziau issilygina..

Ir čia galima klijuot? g.gif nežinojau o iš katros pusės klijuoji?
Atsakyti
Jei nulipinau pleistra ketvirtadieni, po pertraukos nauja vel reikia lipinti ketvirtadieni?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 20, 14:22)
Jei nulipinau pleistra ketvirtadieni, po pertraukos nauja vel reikia lipinti ketvirtadieni?

taip 4u.gif kita ketvirtadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2012 03 20, 11:31)
Ir čia galima klijuot? g.gif nežinojau o iš katros pusės klijuoji?

Mano pleistro instrukcijoj parasyta kad klijuoti galima ant bet kurios kuno vietos, tik kad nebutu per daug plaukuota (pvz galva ar pazastys ar pan kaip as isivaizduoju) ir kad nenusiplestu i drabuzius besitrindamas (pvz uzklijuotas grynai ant tos linijos kur kelniu juosmuo buna). Tai as bandziau db and rankos isorines puses, mazdaug tarp alkunes ir peties. Vieta nebloga, tik va kai atsils tai nebesinores ten nesiotis...siaip as nk pries kad pleistras matytusi, bet tie juodi krasteliai... schmoll.gif

Siandien jauciuosi taip blogai...kaip per pirma mmm diena..ir patepliojo vos vos...bet turbut jaudintis neverta, juk tik pirmas menuo kai su pleistru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2012 03 23, 17:53)
Mano pleistro instrukcijoj parasyta kad klijuoti galima ant bet kurios kuno vietos, tik kad nebutu per daug plaukuota (pvz galva ar pazastys ar pan kaip as isivaizduoju) ir kad nenusiplestu i drabuzius besitrindamas (pvz uzklijuotas grynai ant tos linijos kur kelniu juosmuo buna). Tai as bandziau db and rankos isorines puses, mazdaug tarp alkunes ir peties. Vieta nebloga, tik va kai atsils tai nebesinores ten nesiotis...siaip as nk pries kad pleistras matytusi, bet tie juodi krasteliai... schmoll.gif

Siandien jauciuosi taip blogai...kaip per pirma mmm diena..ir patepliojo vos vos...bet turbut jaudintis neverta, juk tik pirmas menuo kai su pleistru ax.gif
Man kolkas geriausia isbandyta vieta - vidine rankos puse, aukstyje tarp alkunes ir peties, jau trecia is eiles ten lipinu. O vasara noreciau tokioj vietoj, kad neideginetu kvadratukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 23, 20:05)
Man kolkas geriausia isbandyta vieta - vidine rankos puse, aukstyje tarp alkunes ir peties, jau trecia is eiles ten lipinu. O vasara noreciau tokioj vietoj, kad neideginetu kvadratukai  biggrin.gif

nebloga vieta g.gif reiks išmėginti smile.gif
šendiena nusiplėšiau nuo ruros doh.gif daugiau niekados ten nesiklijuosiu schmoll.gif
Atsakyti
mamkos, o kokius neigiamus pojūčius, reiškinius stebite nešiodamaos pleistrą, pati buvau labai prieš hormoninę kontracepciją, bet siurprizų jau pakaks, kaip ir neliko nieko kito, šeštadienį užsiklijavau pleistrą.. Jau spėjau pajusti, kad užeina niežulio priepuolis, kuris ačiū dievui, kol kas neužsitęsia, bet pasiskaičiau kitose HK temose, kad moterims:
slenka plaukai,
auga svoris,
puola depresija,
tinsta kojos,
puola migrena,
atsiranda odos problemos
alerginės reakcijos;
kas dar? g.gif
įdomu kuriuos iš šių požymių jaučiate tos, kurios pasirinkot būtent pleistrą g.gif Norėtųsi žinoti, ko galima tikėtis realiai, be abejo kiekvienos kūnas individualus, bet vistik.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 26 kovo 2012 - 08:23
QUOTE(žvarba @ 2012 03 26, 10:16)
mamkos, o kokius neigiamus pojūčius, reiškinius stebite nešiodamaos pleistrą, pati buvau labai prieš hormoninę kontracepciją, bet siurprizų jau pakaks, kaip ir neliko nieko kito, šeštadienį užsiklijavau pleistrą.. Jau spėjau pajusti, kad užeina niežulio priepuolis, kuris ačiū dievui, kol kas neužsitęsia, bet pasiskaičiau kitose HK temose, kad moterims:
slenka plaukai,
auga svoris,
puola depresija,
tinsta kojos,
puola migrena,
atsiranda odos problemos
alerginės reakcijos;
kas dar? g.gif
įdomu kuriuos iš šių požymių jaučiate tos, kurios pasirinkot būtent pleistrą g.gif Norėtųsi žinoti, ko galima tikėtis realiai, be abejo kiekvienos kūnas individualus, bet vistik.... ax.gif

man ir niežtėjo,dabar kai tik pirmą užsiklijuokju paniežti,bet tikrai netrukdo.kiti čia išvardinti man netinka,bet su krūtimis kjau rašiau-man jos išsiputė biggrin.gif o dėl plaukų net bijau pasakyti kad tai dėl pleistro,nors slinko vienu metu,bet dėja ir ligų turėjau...
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 03 26, 09:16)
slenka plaukai,
auga svoris,
puola depresija,
tinsta kojos,
puola migrena,
atsiranda odos problemos
alerginės reakcijos;
kas dar? g.gif

Man tik antras mėn su pleistru, tokių neigiamų dalykų tikrai nepastebėjau rolleyes.gif dėl niežėjimo, man niežtėjo, kai lipinau ant peties, kitus kartus pakeičiau vietą ir jokio niežėjimo nebuvo. Tiesa, pirmos mm gana gausios buvo (6-7 d.), žiūrėsiu kaip paskui. Svoris per tą mėn tikrai neauga, kaip tik šiek tiek numečiau (su tam tikromis pastangomis biggrin.gif)
Krūtinė man šiek tiek padidėjus nuo nuo prieš tai gertų kt, tai nuo pleistro gal kiek apmažėjo, bet vis tiek kokio puse dydžio didesnė nei buvo nevartojant hormoninės kontracepcijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 26 kovo 2012 - 09:48
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 26, 09:46)
Man tik antras mėn su pleistru, tokių neigiamų dalykų tikrai nepastebėjau  rolleyes.gif  dėl niežėjimo, man niežtėjo, kai lipinau ant peties, kitus kartus pakeičiau vietą ir jokio niežėjimo nebuvo. Tiesa, pirmos mm gana gausios buvo (6-7 d.), žiūrėsiu kaip paskui. Svoris per tą mėn tikrai neauga, kaip tik šiek tiek numečiau (su tam tikromis pastangomis biggrin.gif)
Krūtinė man šiek tiek padidėjus nuo nuo prieš tai gertų kt, tai nuo pleistro gal kiek apmažėjo, bet vis tiek kokio puse dydžio didesnė nei buvo nevartojant hormoninės kontracepcijos

va va ir aš ant peties prisilipinau, tai užeina toks saldus niežulys blink.gif , bet tokiais tarpais, pvz dabar net nejaučiu, kad jis yra, o į vakarą labiau niežti, reiks kitą kažkur kitur klijuot, kad taip jautru nebūtų.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 03 26, 11:23)
va va ir aš ant peties prisilipinau, tai užeina toks saldus niežulys blink.gif , bet tokiais tarpais, pvz dabar net nejaučiu, kad jis yra, o į vakarą labiau niežti, reiks kitą kažkur kitur klijuot, kad taip jautru nebūtų.. g.gif

Man ta vieta visai netiko, visą laiką jaučiau pleistrą, niežtėjo, nusilipinus dar kurį laiką ten sudirgusi oda buvo schmoll.gif dabar lipinu rankos vidinėj pusėj, nieko nejaučiu blogo
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 26, 10:29)
Man ta vieta visai netiko, visą laiką jaučiau pleistrą, niežtėjo, nusilipinus dar kurį laiką ten sudirgusi oda buvo  schmoll.gif  dabar lipinu rankos vidinėj pusėj, nieko nejaučiu blogo

reiks pabandyt drinks_cheers.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti