QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 15, 12:14)
Baigėsi mano pirmas mėnesis su pleistru šiandien nusilipinu trečią. Bet taip ir nežinau ar patinka man jis, pliusai - patogumas, kad nereikia kas dieną kažko gerti, jokių krūtinės skausmų (kaip buvo su kt prieš tai), jokių tepliojimų, nu bet tie krašteliai kaip purvina kokia vaikščiot reikia soliariume buvau kelis kartus, ant rankos pleistras buvo, tai dabar kvadratas toje vietoje
Aš kažkaip dėmesio visai nekreipiu i tuos kraštelius,nusiplėšiu po paros švaru buna,kas biesina tai kad lb skauda kaip nuplėšt reikia
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 19, 09:58)
As ketvirtadieni nusilipinau trecia pleistra, penktadieni patepliojo, sestadieni jau rimtai susirgau. Siek tiek nesmagu, kad labai gausios mmm bent kolkas vis tik lipinsiu ir toliau pleistra, nes be tu negraziu kampuku jokiu salutiniu poveikiu bent kolkas neislindo.
Sekančios turėtu buti ramesnės bent man tai tikrai netokios gausios kaip budavo
QUOTE(zymanau @ 2012 03 19, 11:15)
pirmus menesius man ir ne normalios buvo,et dabar po nuplsimo,trecia diena prasideda ir tesiasi iki kito kijavimo ir trumpai ir negausiai,ne taip kaip anksciau as tai labai dziaugiuosi vienu plius-man krutine nuo b tapo c,bet ir tik dvi avaites idomus salutinis
Dar ir taip buna geras,bet man kažkaip nepastebėjau,kad šitaip butu
QUOTE(žvarba @ 2012 03 19, 14:00)
Sakykit merginos, o vonioje galima maudytis su pleistru? Aš be vonios niekaip jaučiu ilgainiui atmirktų ar ne?
Taip,galima mėgėja esu karštos vonios ir tikrai niekas neatsilipina
O aš užsiklijavau antraji pleista ant dubcės,ale ir šudas,piras ir paskutinis kartas kada ten klijuoju prilipo kraščiukas prie triusu,tai dabar savaite turiu pravaikščioti prisisaugodama,kad visai jis man neatliptu
Papildyta:
QUOTE(TexSy @ 2012 03 17, 15:28)
Merginos, turiu problema. Jei pleistras susirauksleja (tik viena rauksle) ar jau jis buna nebeveiksmingas? Pirma savaite dejau ant uzpakalio, ir gavosi rauksle nuo judejimo. Sia sav turiu ant slaunies, bet vis tiek sugebejo susirausklet. Jis dar saugo mane ar keist kuo greiciau? Ta rauksle kai istiesiu koja daugiau ar maziau issilygina..
Ir čia galima klijuot? nežinojau o iš katros pusės klijuoji?