Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 13, 09:36)
Bet tie kraštai labiausiai nervina, ir jo dydis, nesuvokiu kur reikės vasarą klijuoti  doh.gif

Ant dubcės arba pilvo apačios
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2012 03 13, 11:12)
Ant dubcės arba pilvo apačios

Ant pilvo apačios tiek neišeis, kad nesimatytų iš maudomo rolleyes.gif
Atsakyti
Baigėsi mano pirmas mėnesis su pleistru cool.gif šiandien nusilipinu trečią. Bet taip ir nežinau ar patinka man jis, pliusai - patogumas, kad nereikia kas dieną kažko gerti, jokių krūtinės skausmų (kaip buvo su kt prieš tai), jokių tepliojimų, nu bet tie krašteliai doh.gif kaip purvina kokia vaikščiot reikia doh.gif soliariume buvau kelis kartus, ant rankos pleistras buvo, tai dabar kvadratas toje vietoje doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 kovo 2012 - 11:15
Jau antra savaite baigineju su pleistru smile.gif visai patinka, bet man irgi tie krasteliai....kartais tokia nesvari del ju pasijauciu smile.gif ir dar vienas minusas kad beveik kiekviena diena jauciuosi kaip pries mmm prasidedant, tik silpniau..taip lyg pilva ir nugara maustu. Tikiuosi pasibaigs greit tai..kiek atsimenu lyg ir su KT taip buvo is pradziu smile.gif
Atsakyti
Merginos, turiu problema. Jei pleistras susirauksleja (tik viena rauksle) ar jau jis buna nebeveiksmingas? Pirma savaite dejau ant uzpakalio, ir gavosi rauksle nuo judejimo. Sia sav turiu ant slaunies, bet vis tiek sugebejo susirausklet. Jis dar saugo mane ar keist kuo greiciau? Ta rauksle kai istiesiu koja daugiau ar maziau issilygina..
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2012 03 17, 16:28)
Merginos, turiu problema. Jei pleistras susirauksleja (tik viena rauksle) ar jau jis buna nebeveiksmingas? Pirma savaite dejau ant uzpakalio, ir gavosi rauksle nuo judejimo. Sia sav turiu ant slaunies, bet vis tiek sugebejo susirausklet. Jis dar saugo mane ar keist kuo greiciau? Ta rauksle kai istiesiu koja daugiau ar maziau issilygina..

pas mane tas pats būdavo,kai ant subinės klijuodavau-visda raukšlė iš kažkur gaudavosi,bet nieko nenutiko;) manau kad jei normaliai prilipęs dėl vienos raukšlelės ar truputį atlipusio kampučio nėra ko pergyventi smile.gif aš ir panikuodavau anksčiau,bet kaip matau be reikalo;)
Atsakyti
As irgi nemanau, kad del vienos rauksles reikia panikuoti wink.gif

As ketvirtadieni nusilipinau trecia pleistra, penktadieni patepliojo, sestadieni jau rimtai susirgau. Siek tiek nesmagu, kad labai gausios mmm bent kolkas smile.gif vis tik lipinsiu ir toliau pleistra, nes be tu negraziu kampuku jokiu salutiniu poveikiu bent kolkas neislindo.
Atsakyti
pirmus menesius man ir ne normalios buvo,et dabar po nuplsimo,trecia diena prasideda ir tesiasi iki kito kijavimo smile.gif ir trumpai ir negausiai,ne taip kaip anksciau blink.gif as tai labai dziaugiuosi vienu plius-man krutine nuo b tapo c,bet ir tik dvi avaites blush2.gif idomus salutinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2012 03 19, 11:15)
pirmus menesius man ir ne normalios buvo,et dabar po nuplsimo,trecia diena prasideda ir tesiasi iki kito kijavimo smile.gif ir trumpai ir negausiai,ne taip kaip anksciau blink.gif as tai labai dziaugiuosi vienu plius-man krutine nuo b tapo c,bet ir tik dvi avaites blush2.gif idomus salutinis biggrin.gif

Man padidejo ir nuo kt pries tai gertu, o nuo pleistro gal vos vel pamazejo per menesi, bet nezymiai wink.gif
Jei as pleistra nusilipinau ketvirtadieni, tai po pertraukos lipintis vel ketvirtadieni?
Atsakyti
QUOTE(laurencija laurute @ 2011 12 19, 16:40)
Man pavyzdžiui  idealiausia priemonė - pleistras. Veikia ne per kepenis,

stipriai klystate rolleyes.gif visa, kas patenka į kraują patenka ir į kepenis, būtent kepenyse galutinai metabolizuojami vaistai smile.gif
Sakykit merginos, o vonioje galima maudytis su pleistru? Aš be vonios niekaip smile.gif jaučiu ilgainiui atmirktų ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 19 kovo 2012 - 13:01
QUOTE(žvarba @ 2012 03 19, 14:00)
stipriai klystate rolleyes.gif visa, kas patenka į kraują patenka ir į kepenis, būtent kepenyse galutinai metabolizuojami vaistai smile.gif
Sakykit merginos, o vonioje galima maudytis su pleistru? Aš be vonios niekaip smile.gif jaučiu ilgainiui atmirktų ar ne?

Visur raso, kad galima, ir baseinuose mirksta su pleistru wink.gif as kazkaip per tas tris savaites su pleistru vonios nepasigedau, duso uzteko.. Nors ziemos metu megztu ir as vonia...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 19, 13:14)
Visur raso, kad galima, ir baseinuose mirksta su pleistru wink.gif as kazkaip per tas tris savaites su pleistru vonios nepasigedau, duso uzteko.. Nors ziemos metu megztu ir as vonia...

dėkoju už atsakymą 4u.gif o, sakykit, kaip su skysčių sulaikymu?? man venos kojų linkę plėstis, sako HK sulaiko skysčius organizme, ar labai jaučiat?? vasarą nevargina kojų tinimas? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 19 kovo 2012 - 13:39