Ir aš su klausimu užsukau i šita temute KP naudoju 3-čia mėnesi.Situacija tokia,po mmm pleistra turėjau užsiklijuoti sekmadieni,bet kažkaip dienos susimaišė ir užsiklijavau šeštadieni,antraji pleistriuka nutariau klijuotis sekmadieni,bet pamiršau ir naujaji pleistra užsiklijavau pirmadieni trečiaji pleistra užsiklijavau jau sekmadieni kaip ir turėjo buti,bet db nuėjusi i tulika pastebėjau šiek tiek kraujo kaip čia db suprast,čia gal dėl to kad su tais pleistru perklijavimais šitaip apsižioplinau ***** esu pleistra naudojusi prieš kokius 6metus tai niekada šitaip nesu susipainiojusi su dienom,kada reikia klijuotis gal kam yra šitaip buve
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 27, 14:28)
Bandau bendram visam supratimui ir senas temas skaityti
Kiek laiko prilipinus prispaudus laikote pleistriuką? Instrukcijoje minimos 10 s, bet radau pasakymų, kad norint, jog neatsilipintų, reikia nepatingėti kokių 30 s palaikyti..
Ir kurios klijuojate pilvo apačioje.. Tai čia maždaug kur, vis tiek ne ten, kur jau plaukeliai, aukščiau? Tai tada džinsai kokie nespaudžia to pleistro?
---------------
Man jau nebesijaučia tokio niežėjimo, nors va kampukai ir ne taip stipriai laikosi kaip kad tik užsiklijavus...
Kiek laiko prilipinus prispaudus laikote pleistriuką? Instrukcijoje minimos 10 s, bet radau pasakymų, kad norint, jog neatsilipintų, reikia nepatingėti kokių 30 s palaikyti..
Ir kurios klijuojate pilvo apačioje.. Tai čia maždaug kur, vis tiek ne ten, kur jau plaukeliai, aukščiau? Tai tada džinsai kokie nespaudžia to pleistro?
---------------
Man jau nebesijaučia tokio niežėjimo, nors va kampukai ir ne taip stipriai laikosi kaip kad tik užsiklijavus...
Pasidalinsiu patirtimi prieš šešis metus kaip pradėjau naudoti KP buvo viskas čiki,jokiu niežėjimu nieko,po pirmojo vaiko nusprendėm vėl naudoti KP, bet žiauriai nieštėdavo,kasydavausi be perstojo,iškenčiau lygtais tik du mėnesius,nes po paskutinio pleistro buvau nusikasiusi ranka iki krauju ir pasibaigė tada mano ir KP draugystė.Po antro gimdymo,vėl nusprendėm pabandyti KP,bijojau,kad ir vėl žiauriai niežtės,bet kolkas lyg viskas normaliai,šiek tiek kartais paniežti,bet nedaug,diskomforto nejaučiu tai kolkas ir naudoju
Dėl krašteliu tai jie manau visom šiek tiek atkimba
O dėl ant pilvo klijavimo tai klijuodavau aukščiau plaukiuku,nu neatsimenu,kad džinsai butu nutryne ar nuklijave db pastoviai klijuoju ant peties arba rankos,kažkaip patogiausiai ai ant dupcės labiausiai nepatikdavo,yra lyg ir atsiklijaves