Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

Sveikos
Ir aš su klausimu užsukau i šita temute mastau.gif KP naudoju 3-čia mėnesi.Situacija tokia,po mmm pleistra turėjau užsiklijuoti sekmadieni,bet kažkaip dienos susimaišė ir užsiklijavau šeštadieni,antraji pleistriuka nutariau klijuotis sekmadieni,bet blush2.gif pamiršau ir naujaji pleistra užsiklijavau pirmadieni doh.gif trečiaji pleistra užsiklijavau jau sekmadieni kaip ir turėjo buti,bet db nuėjusi i tulika pastebėjau šiek tiek kraujo unsure.gif blink.gif kaip čia db suprast,čia gal dėl to kad su tais pleistru perklijavimais šitaip apsižioplinau g.gif ***** esu pleistra naudojusi prieš kokius 6metus tai niekada šitaip nesu susipainiojusi su dienom,kada reikia klijuotis g.gif gal kam yra šitaip buve g.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2012 02 27, 14:28)
Bandau bendram visam supratimui ir senas temas skaityti  g.gif

Kiek laiko prilipinus prispaudus laikote pleistriuką? Instrukcijoje minimos 10 s, bet radau pasakymų, kad norint, jog neatsilipintų, reikia nepatingėti kokių 30 s palaikyti..

Ir kurios klijuojate pilvo apačioje.. Tai čia maždaug kur, vis tiek ne ten, kur jau plaukeliai, aukščiau? Tai tada džinsai kokie nespaudžia to pleistro?

---------------
Man jau nebesijaučia tokio niežėjimo, nors va kampukai ir ne taip stipriai laikosi kaip kad tik užsiklijavus...

Pasidalinsiu patirtimi biggrin.gif prieš šešis metus kaip pradėjau naudoti KP buvo viskas čiki,jokiu niežėjimu nieko,po pirmojo vaiko nusprendėm vėl naudoti KP, bet žiauriai nieštėdavo,kasydavausi be perstojo,iškenčiau lygtais tik du mėnesius,nes po paskutinio pleistro buvau nusikasiusi ranka iki krauju doh.gif ir pasibaigė tada mano ir KP draugystė.Po antro gimdymo,vėl nusprendėm pabandyti KP,bijojau,kad ir vėl žiauriai niežtės,bet kolkas lyg viskas normaliai,šiek tiek kartais paniežti,bet nedaug,diskomforto nejaučiu schmoll.gif tai kolkas ir naudoju smile.gif
Dėl krašteliu tai jie manau visom šiek tiek atkimba mastau.gif
O dėl ant pilvo klijavimo tai klijuodavau aukščiau plaukiuku,nu neatsimenu,kad džinsai butu nutryne ar nuklijave mastau.gif db pastoviai klijuoju ant peties arba rankos,kažkaip patogiausiai g.gif ai ant dupcės labiausiai nepatikdavo,yra lyg ir atsiklijaves g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2012 02 29, 13:56)
Pasidalinsiu  patirtimi biggrin.gif prieš šešis metus kaip pradėjau naudoti KP buvo viskas čiki,jokiu niežėjimu nieko,po pirmojo  vaiko nusprendėm vėl naudoti KP, bet žiauriai nieštėdavo,kasydavausi be perstojo,iškenčiau lygtais tik du mėnesius,nes po paskutinio pleistro buvau nusikasiusi ranka iki krauju doh.gif ir pasibaigė tada mano ir KP draugystė.Po antro gimdymo,vėl nusprendėm pabandyti KP,bijojau,kad ir vėl žiauriai niežtės,bet kolkas lyg viskas normaliai,šiek tiek kartais paniežti,bet nedaug,diskomforto nejaučiu schmoll.gif tai kolkas ir naudoju smile.gif
Dėl krašteliu tai jie manau visom šiek tiek atkimba mastau.gif
O dėl ant pilvo klijavimo tai klijuodavau aukščiau plaukiuku,nu neatsimenu,kad džinsai butu nutryne ar nuklijave mastau.gif db pastoviai klijuoju ant peties arba rankos,kažkaip patogiausiai g.gif ai ant dupcės labiausiai nepatikdavo,yra lyg ir atsiklijaves g.gif

Ačiū smile.gif aš vakar užsilipinau antrą pleistrą, lipinau ant rankos, tai nejaučiu niežėjimo ir šiaip nejaučiu aš jo, patogu. O kur prieš tai buvo ant peties, niežėdavo ir jausdavau aš jį, nuėmus oda sudirgusi, raudona ir paberta doh.gif
Tiesa, jis man taip sunkiai nusilipino, kad atrodo nerealu jį pamesti būtų biggrin.gif galvoju kur vasarą reikės lipinti, kad nesimatytų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 kovo 2012 - 08:50
O su kuo lengvai ir protinai (biggrin.gif) pašalinti klijus kraščiukuose? Diena tik praėjo, o atrodo baisiai doh.gif labai trinti kokiom kempinėm irgi baisu rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ar kam taip yra buve,uzsiklijavau pleistra pirma mm diena,tai sirgau tris dienas normaliai,o veliau tik patepliojimai buvo,ir jau db uzsiklijavau antra pleistra parsidejo antra savite nuo sestad bet iki db pateplioja tokiom kaip gleivetom isskirom su krauju ar tai normalu?pradedu abejot ar man tinka tas pleistras,gal kam taip yra buve?
Atsakyti
QUOTE(vikute334 @ 2012 03 05, 22:15)
Noriu paklausti ar kam taip yra buve,uzsiklijavau pleistra pirma mm diena,tai sirgau tris dienas normaliai,o veliau tik patepliojimai buvo,ir jau db uzsiklijavau antra pleistra parsidejo antra savite nuo sestad bet iki db pateplioja tokiom kaip gleivetom isskirom su krauju ar tai normalu?pradedu abejot ar man tinka tas pleistras,gal kam taip yra buve?

Viskas čia tvarkoj,kaip ir bet kuria pradedant vartoti kontraceptine priemone,pirma mėnesi visada pateplioja,kita mėni turi buti viskas tvarkoj,jei vėl teplios tada kažkas negerai 4u.gif
Atsakyti
o kaži kaip jei noriu paankstinti pleisto naudojimo pirmają dieną g.gif dabar klijuoju antradieniais,bet galvoju kaži ar nieko blogo jei sekančia pakuote pradėsiu naudoti pirmadienio dieną ax.gif vaistininkės klausiau,tai tik keistai numykė,sako na nežinau nežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2012 03 07, 13:27)
o kaži kaip jei noriu paankstinti pleisto naudojimo pirmają dieną g.gif dabar klijuoju antradieniais,bet galvoju kaži ar nieko blogo jei sekančia pakuote pradėsiu naudoti pirmadienio dieną ax.gif vaistininkės klausiau,tai tik keistai numykė,sako na nežinau nežinau doh.gif

Aš tai tame problemos nematau.. Man pačiai būna dažnai, kad pamirštu persiklijuoti. Visada turiu tai daryti šeštadieniais, ir paskutiniu metu labai retai pataikau prisiminti apie jį. Nes dažniausiai būna, kad persiklijuoju sekmadienį arba pirmadienį smile.gif O jei nuolatos pakeisti klijavimo dieną, manau bėdos tame nėra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2012 03 07, 14:27)

Man irgi atrodo dėl paankstinimo problemu nekils,dėl pavėlinimo tai gal ir nelabai gerai,dėl vienos dienos nieko,bet jei kokias 5d vėliau klijuotum tai jaureiktu papildoma kontrac naudoti mastau.gif
Atsakyti
Tai va,su pavėlavimu žinau ,kad reikai suagotis,bet jei anksčiau užsiklijuot,gal ir nieko mirksiukas.gif aš api emetus laiko naudoju, na skūstis tikrai negaliu,tik kaip ir duaguma sako tie kraščiukai tokie negražūs,aš juos būna aplaupau,kad aplink pleistrą nebūtų juoduliukų biggrin.gif bet vasara truputi sukelia nepatogumų,na viešai aš nenoriu rodyti,kad jį turiu biggrin.gif
Atsakyti
Irgi esu ji naudojus smile.gif , kaip ir visom tiek krasciukai tik nepatikdavo, o siaip buvau juo patenkinta smile.gif
Atsakyti
nepatikdavo krasciukai ir ta vieta po nuklijavimo budavo isberta spuogiukais smulkiais
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2012 03 12, 23:07)
nepatikdavo krasciukai ir ta vieta po nuklijavimo budavo isberta spuogiukais smulkiais

Man nugara jau dvi savaites nesusitvarko, oda tokia nemaloni doh.gif ant rankos (kur irgi nuėmiau pleistrą) nėra taip baisiai smile.gif

Bet tie kraštai labiausiai nervina, ir jo dydis, nesuvokiu kur reikės vasarą klijuoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 kovo 2012 - 08:36