QUOTE(Indre_bac @ 2011 08 31, 16:58)
gaila, kad serga Medutė... O mano Kajus irgi va vakar nusidrąskė šašą nuo ausies tai kraujo buvo...
Labai įdomu pasidarė kur tas meninio lavinimo pamokėles lankysit? Čia į kokią privačią mokyklėlę keliausit ar šiaip kokiam centre? man irgi jau nuo kokių pusės metų mintis buvo vesti į kokią mokyklėlč pabandyti, bet kai sužinojom kad negirdi, tai ir pasibaigė viskas...
Labai įdomu pasidarė kur tas meninio lavinimo pamokėles lankysit? Čia į kokią privačią mokyklėlę keliausit ar šiaip kokiam centre? man irgi jau nuo kokių pusės metų mintis buvo vesti į kokią mokyklėlč pabandyti, bet kai sužinojom kad negirdi, tai ir pasibaigė viskas...
Zadejom eiti i Yamaha muzikos mokyklele. .Labai norisi del ritmikos lankyti, nes vaikuciams turintiems klausos problemu, tai labai naudinga..Bet suzinojom, kad viena geriausiu ju mokytoju pabego ir atsidare savo studija, tai dabar ten eisim.. Jau buvom ivadineje pamokoje, tai labai fainiai.. ir sokiai, ir dainavimas, ir ritmika, ir klasikine muzika.. Ir tarp vaikuciu Medute pabus, nes ziuriu, kad per vasara baugstoka tapo, maziau svetimus prisileidzia.. Tai nauda bus visapusiska

O kaip Kajukas po operacijos? cia atsitiktinai sasa nusidraske ar vislaik jam kliuna?
Dar mamaytes norejau paklausti, gal zinot kokiu kompiuteriniu programeliu klausos lavinimui? va kelias elogopedai.lt puslapyje radau, tai super.. bent Medutei labai efektyvus pratimukai.. nelabai pazino arkli, vista, tai po tu pratimuku iskart