3metukai-ugis 98cm,svoris apie 16kg
3 metai ir dvi sav. Ūgis 1m., svoris 14,8 kg. Daktarė sakė, kad svoris per mažas..
QUOTE(Huba Buba @ 2012 11 19, 14:56)
3 metai ir dvi sav. Ūgis 1m., svoris 14,8 kg. Daktarė sakė, kad svoris per mažas..
mano sunui 5 m ir 6 men, ugis 110cm, o svoris 16 kg ir nesako, kad per mazas svoris, tiesiog smulkus berniukas, todel \jusu daktares pasakymas, man gan keistas
3,5 metu 104cm 18,5 kg...
sveikos
šį šeštadienį vyks turgelis mamoms Šilainių Santaros mokyklos salėje. Baltų g. 51. http://www.santara.kaunas.lm.lt/ pradžia toms kurios norės pardavinėti 9.30val, o kas pirkti ir dalyvauti- nuo 10val. Turgelis vyks porą valandų.
Detali informacija: pardavinėti ruošiančioms mamytėms reikės susimokėti 10lt mokestį(salės nuomos mokesčiui padengti). registruoja kirmelyte nuo dabar šiuo numeriu : 864559903 . SMS rašyti reiktų vardą pavardę, ir Jums bus rezervuotas staliukas. Jei rezervuosit, ir poto negalėsit-būtinai praneškit.
Labai kviečiame dalyvauti, bus staigmenų, tikimės keletos pristatymų, ir labai gerą nuotaiką.
Iki malonaus.
kilus klausimų-rašykit į az. mielai atsakysim:)
šį šeštadienį vyks turgelis mamoms Šilainių Santaros mokyklos salėje. Baltų g. 51. http://www.santara.kaunas.lm.lt/ pradžia toms kurios norės pardavinėti 9.30val, o kas pirkti ir dalyvauti- nuo 10val. Turgelis vyks porą valandų.
Detali informacija: pardavinėti ruošiančioms mamytėms reikės susimokėti 10lt mokestį(salės nuomos mokesčiui padengti). registruoja kirmelyte nuo dabar šiuo numeriu : 864559903 . SMS rašyti reiktų vardą pavardę, ir Jums bus rezervuotas staliukas. Jei rezervuosit, ir poto negalėsit-būtinai praneškit.
Labai kviečiame dalyvauti, bus staigmenų, tikimės keletos pristatymų, ir labai gerą nuotaiką.
Iki malonaus.
kilus klausimų-rašykit į az. mielai atsakysim:)
MAno dukrytes ugis 3 metuku 104 cm ir 16,5 kg. Prie didesniuju jinai
Mano sunaus ugis apie 97-98, o svoris apie 15 kg buvo kuomet jam suejo 3 metukai.
Mano dukrytei 3 m. ir 1 mėn. ūgis 1 metras, o sveria 18 kg
3m.7men. - 102cm, 14kg.
3metai. Ugis 110, svoris 16,5
3 metuku berniukas - 96cm ugio ir 15 kg svorio.