QUOTE(matuke @ 2012 03 24, 23:29)
Giedrulika, vis norejau paklausti, o kam tu sodyboj tas dezes darai? juk ir zemiu reik is kazkur pripilti ir dregme iseina greiciau
aisku atrodo tai labai tvarkingai
Ot vat vis eksperimentatoriaus bacila rūroj sėdi, tai ir vis darau ką nors. Labai daugkas nesigauna, bet būna, kad ir genialaus ką sumąstai
Nugi prisiskaičiau Kurdiumovo knygų ir sugalvojom padaryt, nes ir MB labai patiko. Be to pas mus molynė, todėl pavasarį labai vėlai daržai pradžiūsta, bet kai lysvės pakeltos, tai jau va vakar kapsčiausi lysvėse lauke - žemelė pats tas
Kitas, stipriausias motyvas buvo, kad mažiau ravėjimo, kad perkasinėti nereikia. Aš kai pagalvodavau apie daržų tarpulysvius, tai silpna darydavosi. Na, vienžo, buvo sužavėjęs tinginio daržas.
Tiesa, žemes ne iš kažkur reikia pripilti, o iš ten pat imamos. Mano buvo arimas suartas ir išakėtas, tai tik dėžes sukalė, žemes iš tarpulysvių sumečiau. Viskas.
QUOTE(iewike @ 2012 03 24, 23:58)
Giedrulka, o tau pomidorai normaliai prinoko, nepakenke jiems tie rukai ir dregme? Nes, girdejau, kad labai sunku lauke prisirpinti pomidorus.....
Ne, visi neprinoko, pagavo rūkai. Bet pomidorų ir man užteko. Apsižioplinau, kad lapų anksčiau nepradėjau skabyt, būčiau kekes saulutei atidengusi, būtų gal net ir visi sunokę. Šiais metas būtinai vėl taip sodinsiu, jokio vargo. Netgi jeigu rūkai sugadina ne taip gaila, nes vistiek jokios priežiūros, nei tręšiau, nei ravėjau, nei laisčiau, o ir sukišau nepačius gražiausius daigus.