QUOTE(diasaja @ 2012 03 10, 17:36)
**jeigu jums tik šeimai, tai tikrai įmanoma užsiauginti tokiu būdu. Tik ar turėsit tiek daug šiaudų?
Štai mano bulvės mulčiuotos pjautos žole, sodinau su rankomis ir nukasiau su rankomis:
kai sodinau, tai galvojau, kad užteks tik iki naujų metų, bet dabar žinau, kad užteks pilnai iki šviežių bulvių.
na kolkas nezadu sodint bulviu, bet paziurejus antraji video nusprendziau pabandyti keleta bulvikiu taip pasodinti "del sportinio intereso"
jei tik siaudu is kur nors gausiu, o sienas netinka tam reikalui kazin
o kaip tavo daisaja derlius buvo? galim lygint su video parodytu: geresnis, blogesnis +-toks pats?
o bulves kisai i zeme ir apmulciavai zole ar dejai bulve ant zemes ir ant virsaus zole?
QUOTE(kristinkag @ 2012 03 10, 17:43)
Ten pat biski zemiau buvo video ir apie kasima nemanau kad sunku reik tik israuti krumiukus ir siaudus praskirti, man patiko reiks pas mama isbandyti truputi
http://www.youtube.c...feature=related
o, net nepastebejau sio video. autorius sako kad derlius ispudingas, bet man ne visai taip atrodo
labai daug maziuku bulviuku, dideliu ne tiek jau ir daug, ar cia ik man taip atrodo
pries kelias dienas kalbejom su uosviene apie sodinimus jau tai uzsiminiau apie tai kad mulciuosiu tai keistai paziurejo