Įkraunama...
Įkraunama...

Daržo, šiltnamio mulčiavimas

Tai butent, kad si tema ir skirta GZ, o ne ariamai.... Tad cia esanciom neidomu breziniia ariamame darze... O turtingas ir nuostabus darzas gali buti ir ariamas ir ne. Tad, cia kaip tik siauresne tema. Ir breziniu pasidalinimo norima butent mulciuojamam darzui.
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2012 02 03, 22:26)
Tai butent, kad si tema ir skirta GZ,

Gamtinei žemdirbystei yra atskira tema:

http://www.supermama...howtopic=708086
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 02 03, 23:50)
Gamtinei žemdirbystei yra atskira tema:

http://www.supermama...howtopic=708086

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
o ši tema skirta daržo ir šiltnamio mulčiavimui, o tai galima daryti tiek ariamam daržui, tiek, aišku, GŽ daržui.
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2012 02 03, 22:26)
Tad cia esanciom neidomu breziniia ariamame darze...

Oj, man tai tikrai labai labai įdomu!
Atsakyti
Nu, kaip bebūtų, mano daržas ariamas ir vietomis mulčiuojamas ax.gif Reiks mažint skaitomų temų sąrašą, nes jau wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2012 02 03, 20:51)
tai kaip tik idomiau, jei kas nors pasektu jusu planiuku, butu galima palyginti, kaip kam sekesi.... bet, aisku cia jusu reikalas....

žiauriai daug rašymo, nes reiktų aiškinti dėl kiekvieno cm ir augalo biggrin.gif Pat tai žinau, kodėl, tai tik laiką ir kas po ko eis pasižymėjau.

QUOTE(ekanap @ 2012 02 04, 10:43)
Nu, kaip bebūtų, mano daržas ariamas ir vietomis mulčiuojamas ax.gif  Reiks mažint skaitomų temų sąrašą, nes jau  wacko.gif

na, jei kiek atidžiau panagrinėtumėt, tai suprastumėt, kad ir nedideliame plote galima dengiamos medžiagos užsiaugint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 02 04, 14:04)
na, jei kiek atidžiau panagrinėtumėt, tai suprastumėt, kad ir nedideliame plote galima dengiamos medžiagos užsiaugint  4u.gif

Na gal dar nepribrendau, bet domiuosi ir mokausi, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali patart, pirma karta mulciuosime darza, ar tinka senas sienas prastovejes kluone kokius 15 metu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesa stanele @ 2012 02 15, 21:12)
Sveiki, gal kas gali patart, pirma karta mulciuosime darza, ar tinka senas sienas prastovejes kluone kokius 15 metu  blush2.gif

tinka thumbup.gif pati, dar močiutės laikų, šieno/šiaudų atsargas mažinu.

viena lysvė pjauta žole mulčiuota, o kita močiutės antikvaru :

user posted image

o čia vien tik:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 15 vasario 2012 - 21:44
QUOTE(diasaja @ 2012 02 15, 23:43)
tinka thumbup.gif pati, dar močiutės laikų, šieno/šiaudų atsargas mažinu.

viena lysvė pjauta žole mulčiuota, o kita močiutės antikvaru :

o čia vien tik:

Oi kaip gerai kad tinka thumbup.gif didele nauda, ir vieta atsilaisvins, ir darzovems gerai bus ir nereiks rupintis kur ta siena padet, nes buvo cia visokiu minciu, geriau nesakysiu doh.gif laiku atsikvosejom bigsmile.gif

o kas kiek laiko reikia papildyti sieno mulcia?
Atsakyti
QUOTE(inesa stanele @ 2012 02 16, 13:02)

o kas kiek laiko reikia papildyti sieno mulcia?

priklauso nuo mikroorganizmų apetito. Tiesiog patiems reikia žiūrėti, nes vienam gali reikėti į mėnesį kartą, kitiems dažniau ar rečiau. Aš papildau, kai:
*turiu mulčio,
*sumažėja mulčio sluoksnis,
*turiu laiko biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus, bandysim eksperimentuot smile.gif man dar labai idomu augalu suderinamumas, galvojam tokias misrias lysves pasodinti, kad augalai vieni kitiems padetu mirksiukas.gif tik galvoju ar gerai bus pomidorus auginti lauke apmulciuotus? ar bandet augint?
Atsakyti