sveikos daržininkės, nežinau ar bus į temą, bet vienas iš gamtinės žemdirbystės pradininkų organizuoja pradinukams kursus Viliuje ir kaune.
Gal kas nors dalyvavote ir susidarėte nuomonę?
Pati planuoju kt. savaitę dalyvauti Kaune, jei grupė susidarys.
O gal nėra labai prasminga ir užtenka tik paskaitinėti apie mulčiavimą ir dar ką?
Nes kiek iš programos susidariau vaizdą, kad ten daugiau nei apie mulčiavimą , gal verta investuoti pinigus ir laiką
QUOTE(irmaliet @ 2012 01 03, 16:01)
gal verta investuoti pinigus ir laiką
Informacijos, žinių niekada nebūna per daug. Gal galėtumėt parašyti kada bus kaune
QUOTE(diasaja @ 2012 01 03, 17:35)
Informacijos, žinių niekada nebūna per daug. Gal galėtumėt parašyti kada bus kaune
2012 m. sausio 10, 11, 17 ir 18 dienomis nuo 17 val. Šilainiuose. po 4 val.
Nagi, mulčiuotojos, kaip laikotės, gal jau sėjai ruošiatės, o gal jau sėjat sėkliukes? Paskaičiau, kad moterytės jau čiliukus, paprikas sėja... Keista kažkaip, atrodo, kad dar net žiema neatėjo, o jau sėja prasideda..
QUOTE(rytorasa @ 2012 01 03, 22:27)
Nagi, mulčiuotojos, kaip laikotės, gal jau sėjai ruošiatės, o gal jau sėjat sėkliukes? Paskaičiau, kad moterytės jau čiliukus, paprikas sėja... Keista kažkaip, atrodo, kad dar net žiema neatėjo, o jau sėja prasideda..
nu tokia ir žiema ,ridikai šiltnamyje dar nenurinkti
Papildyta:
QUOTE(irmaliet @ 2012 01 03, 17:01)
sveikos daržininkės, nežinau ar bus į temą, bet vienas iš gamtinės žemdirbystės pradininkų organizuoja pradinukams kursus Viliuje ir kaune.
O gal nėra labai prasminga ir užtenka tik paskaitinėti apie mulčiavimą ir dar ką?
Nes kiek iš programos susidariau vaizdą, kad ten daugiau nei apie mulčiavimą , gal verta investuoti pinigus ir laiką
pernai lankiau,labai patiko.Nors nemažai skaičiau tiek rusiškai ,tiek angliškai,bet tie kursai labai patiko.Tikrai verta.Nes mulčiavimas,tik dalelytė viso kito gėrio .
QUOTE(*GREISI* @ 2012 01 03, 21:49)
Nes mulčiavimas,tik dalelytė viso kito gėrio .
mano kitoks požiūris į žemę prasidėjo nuo mulčiavimo. Tai tik pradžių pradžia
Mergaites, nejaugi nieks neatsakys i mano buvusi klausima ?
QUOTE(Ručike @ 2012 01 04, 09:04)
Mergaites, nejaugi nieks neatsakys i mano buvusi klausima ?
O jūs nueikit į organizuojamus kursus Tuomet manau daug aiškiau viskas pataps
Ech,aš žiauriai norėčiau,bet nėr kur vaikučių palikt
QUOTE(Ručike @ 2011 12 26, 16:20)
Nors ir labai geda, bet parasysiu ka mano blondiniskas protas rodo
Manau tuos lovius pripilti zemiu, sumaisytu su kompostu, tada viska dengti su zole arba kokiu medzio mulcu ir padarius tarpelius sodint sodinukus.
Kazin mano visas darbas nenueis perniek ??? Kas ka manote ???
Manau tuos lovius pripilti zemiu, sumaisytu su kompostu, tada viska dengti su zole arba kokiu medzio mulcu ir padarius tarpelius sodint sodinukus.
Kazin mano visas darbas nenueis perniek ??? Kas ka manote ???
žiūrint, ką sodinsit. Jei ridikėlius, tai jiems per gerai paruošti loviai bus - nemėgsta šviežiai patręštos dirvos, o kompostas kaip ir trąša. Jei morkos, tai nebent trumpavaisės - anoms reikalinga ne tik trąši, bet ir lengva, humusinga
Jei moliūgus ar kokias bulves, tai labai super paruoštos lysvės-loviai.
Medžio drožlių mulčą palikit ateičiai, kai daugiau patirties bus
QUOTE(Alekto @ 2012 01 04, 10:16)
O jūs nueikit į organizuojamus kursus Tuomet manau daug aiškiau viskas pataps
Is Siauliu i Kauna ar Vilniu neprivazinesiu.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 04, 11:29)
žiūrint, ką sodinsit. Jei ridikėlius, tai jiems per gerai paruošti loviai bus - nemėgsta šviežiai patręštos dirvos, o kompostas kaip ir trąša. Jei morkos, tai nebent trumpavaisės - anoms reikalinga ne tik trąši, bet ir lengva, humusinga
O braskes ? Zemuoges ? Cia man aktualiausia
QUOTE(irmaliet @ 2012 01 03, 20:10)
2012 m. sausio 10, 11, 17 ir 18 dienomis nuo 17 val. Šilainiuose. po 4 val.
O gal galima konkrečiau? Nes jei imsiu po šilainius bastytis, tai ne Saulių surasiu, o pas visas drauges į svečius vaikščioti pradėsiu
Nors būtu geriausia jei išsamia info. parašytum. žmonėms įdomu... O ir man pačiai Vilnius arčiau nei šilainiai Kaune
Tai paršykite konkrečiai ir Vilniuje kur ir kada vyksta.