QUOTE(Hedra:) @ 2013 05 22, 13:42)
as braizau braizau susodinimo plana ir niekaip nesigauna
jei pas mus stalas U formos , mes sedim uz galo, priesai mus tuscias tarpas, o tai kur tevus pasodinti
mes nesodinsim tėvų labai arti..pradėsim nuo jaunų žmonių, savo draugų..nes ir mes norim papliurpti..o tėvai lai kalba su savo bendraamžiais..juolab, kad jokių kalbų iš jų nesitikiu, ir mama net klausė, ar reikės jai ten nervintis ir kalbėti..tai sakiau, kad jei nenori tai ir nereikia, kam čia kankintis..o jei ir norės, kas pasakyti kalbą, tai atsistos, o jei ką ir arčiau prieis, gi kojas turi..
dar neapsisprendžiu kaip mūsų stalą statyt, matyt bus U formos..bet priešais mus niekas nesėdės, nes aš noriu matyti visą erdvę..ir kad jaunųjų stalas būtų išskirtinis, toks centrinis, su spec. papuošimais..
o dėl kortelių..kaipgi be jų? jau kaip man nepatinka, kai ateini į balių ir makaluojies aplinkui, nes nežinai, kur sėsti, kur galima ir pan. Mane irgi buvo pasodinę atskirai nuo MB per krikštynas..labai nepatinko, nes jis užsienietis, kalbos dar tada labai nemokėjau..teko sėdėti tarp kitų jaunų žmonių..tai tik ir laukiau pertraukų nuo maisto..bet čia jau tėveliai neapgalvojo, norėjau kaip geriau, kad susipažintume ir bendrautume su kitais žmonėmis, nes jie visas vedusias ar šiaip poras išskyrė.. bet vis tiek reikia tų kortelių, kad ir ne visiems pavyksta jas tinkamai išdėlioti..bet bent jau nebūsi paprašytas sėsti kitur, nes per toli ar per arti prisėdai..
url=http://www.supermama.lt]
[/url]