Gal kas susidūrėte su tokia problema, esu jautri įvairiems vaistams
Greitu laiku reikės rauti dantį, bet labai bijau skausmą malšinančių vaistų poveikio. Kažkaip kai odontologiniame kabinete man suleisdavo skausmą malšinančių vaistų, tai iškart pradėdavo taip įdomiai tirpt pusė galvos, po kokių 10 min. tai dingdavo. Pasakius stomatologei, ji sakė kad gali būti jog esu jautri tiems vaistams, nors sakė kad suleido labai mažą dozę, bet jeigu reiktų rauti dantį tai jau būtų labai rizikinga. Kitą kartą leido kitokius vaistus, bet tada jau pradėjo spazmuoti gerklę kažkaip įdomiai, tai gydytoja sakė kad išvis pavojingi man visi net mažiausi dantų apmarinimai
Neįsivaizduoju kur būtų galima atlikti tyrimus alergijos ar vaistų tinkamumo nustatymui. Odontologijos kabinetuose tokių tyrimų nedaro, KMUK alergijos skyriuje taip pat nedaro, gal kas gali patarti kur išsitirti dėl tokio dalyko
Laukia sudėtingas danties rovimas-operacija, todėl labai svarbu išsiaiškinti dėl vaistų, nes bus leidžiama tikrai didelė dozė
Patarkit prašau
Rituk, neisivaizduoju kur gali tai nustatyti, bet jeigu issiaiskinsi - butinai parasyk, mums irgi idomu. Sekmes iskenciant ta nemalonia procedura
Negi niekas nežino apie tokius tyrimus
Dėl tyrimų nežinau,o novokainas jau nebenaudojamas(ir,man rodos,jau seniai),šiuo metu jis yra netiekiamas vaistas.Lidokainas turi žymiai mažesnį pašalinį poveikį.
Dėl jautrumo-gal pasitark su savo šeimos gydytoja,gal užtektų paprasčiausio jautrumo vaistams mėginio-mažą lašelį vaisto tau sesutė sušvirkštų dilbio srityje,ir matytumėt ,kiokia bus odos reakcija.
Dėl jautrumo-gal pasitark su savo šeimos gydytoja,gal užtektų paprasčiausio jautrumo vaistams mėginio-mažą lašelį vaisto tau sesutė sušvirkštų dilbio srityje,ir matytumėt ,kiokia bus odos reakcija.
Negi tikrai KMUK alergologijos skyriuje nedaro mėginių ar esi alergiška vaistams?
Mano mama susidūrė su šia problema, taip pat reikėjo rauti dantį, o ji beveik visiems vaistams yra alergiška. Parinko gyd. mažai alergiškus ir KMU padarė mėginį ir viskas.
Mano mama susidūrė su šia problema, taip pat reikėjo rauti dantį, o ji beveik visiems vaistams yra alergiška. Parinko gyd. mažai alergiškus ir KMU padarė mėginį ir viskas.
QUOTE(Jolcė @ 2006 03 16, 16:35)
Negi tikrai KMUK alergologijos skyriuje nedaro mėginių ar esi alergiška vaistams?
Na geras, tavo mamai padarė, o man tipo sakė kad tokių nedaro tyrimų, kad kreiptis pas odontologus, tie sako kreipkis litur, taip ir siuntinėja, na kokia nesamonė šiais laikais
QUOTE(Ritukas @ 2006 03 20, 12:54)
Na geras, tavo mamai padarė, o man tipo sakė kad tokių nedaro tyrimų, kad kreiptis pas odontologus, tie sako kreipkis litur, taip ir siuntinėja, na kokia nesamonė šiais laikais
jaučiu teks eiti vėl į KMUK duot pinigėlių tada tikriausiai iškart pasakys kad daro tokius tyrimus
Kaip nervuoja tokie dalykai, kad būtų smulkmena tai nieko, bet dėl vaistų netiko ir numirti galima, taip ir mirė mano klasiokės tėvas
Baisu pagalvoti, na reikės daugiau aiškintis ir ieškoti, nes rizikuoti tikrai nenoriu.
Kiek žinau tai reikia tik vaistus atsinešti - kokius nori išsitirti ir viskas
Užsiregistruok pas alergologą ir viskas
Mano vaikas turi tokią pat bėdą... Visi siuntinėja kuo toliau nuo savęs, net klinikose alergologė pasakė, kad " nerizikuos savo darbu dėl šito vaiko". Taip jau geri metai, kaip negalim dantuko šaknų išsitraukti, jau atsirado ir kitas dantukas, kurį reikia ištraukti
Dabar bandom per visokius pažįstamus eiti, tai vienu žodžiu reikia gultis į stacionarą, ir tik tada, kai šalia bus reanimacija, jie pašalins tuos sugedusius dantis...Labai bijom...
QUOTE(Soni @ 2006 04 03, 09:34)
Mano vaikas turi tokią pat bėdą... Visi siuntinėja kuo toliau nuo savęs, net klinikose alergologė pasakė, kad " nerizikuos savo darbu dėl šito vaiko". Taip jau geri metai, kaip negalim dantuko šaknų išsitraukti, jau atsirado ir kitas dantukas, kurį reikia ištraukti
Dabar bandom per visokius pažįstamus eiti, tai vienu žodžiu reikia gultis į stacionarą, ir tik tada, kai šalia bus reanimacija, jie pašalins tuos sugedusius dantis...Labai bijom...
Užjaučiu jus. Taip mane labiausiai ir nervina tokie daktarai, kurie pasako aš dėl tavęs ar tavo vaiko nerizikuosiu. Siuntinėja vienas nuo kito ir negali net elemantariausių tyrimų padaryti. Niekada neįsivaizdavau kad gali būti taip sunku išsiaiškinti kokiems nuskausminantiems tu esi alergiškas
Rituk būtinai parašyk kaip tau seksis. Mes tai galovjam gal ateinantį pirmadienį gultis į klinikas, bet jie greičiausiai norės pamigdyti vaiką, tai sakiau neleisiu, tegul tik vietinį nuskausminimą bando daryt. Užtenka man jau vieno "pamigdymo", po kurio atsirado žilų plaukų. Mums net mėginio ne stacionare nedaro...