Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 08, 18:15)
o tu šiaip pasikviesk pavaikščioti kur nors ir fotiką pasiimk, ir pasakyk jei tau nepatiks foto daugiau nefotkinsiu - ko tikrai nebus, nes bus foto tikrai gražios,va  tongue.gif

ja ja biggrin.gif Manęs jau visi pažįstami baidos lotuliukas.gif

Šiaip čia toji rudaplaukė iš šeimos fs, čia nerodžiau flickr
Jei ją prikalbinsiu, žinau, kad bus čiki, ji labai atsakingai ruošiasi, bet va prikalbint... Uh. Ar jūs paliekat ramybėj tokias neklaužadas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 08 rugpjūčio 2011 - 18:19
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 08, 19:11)
action'as rolleyes.gif

Jurate, o kodel nedrasiai? patiko tavo emocijos foto thumbup.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Nedrąsiai,nes,tik pati pradžia darbų,po atliktų ND ax.gif bet manau bus tik geriau ir geriau...

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 08, 19:11)
tai viskas čiki, aš gi ir parašiau, kad svarbiausia emocija  4u.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 08, 19:16)
ja ja biggrin.gif Manęs jau visi pažįstami baidos  lotuliukas.gif

Šiaip čia toji rudaplaukė iš šeimos fs, čia nerodžiau flickr
Jei ją prikalbinsiu, žinau, kad bus čiki, ji labai atsakingai ruošiasi, bet va prikalbint... Uh. Ar jūs paliekat ramybėj tokias neklaužadas? biggrin.gif

labai faina fotosesija, jau anksčiau viena akim pažiūrėjau, bet per savo darbus ir vaikus nepakomentavau thumbup.gif labai dar gražus logo - žiauriai patiko wub.gif
aj apie ką mes čia ? lotuliukas.gif aj modelis... tikrai verta grieko modelis, bet jei labai spardosi nežinau... tada būtų sunku per fs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 08, 18:24)
tada būtų sunku per fs  g.gif

Vat ne, per fs su ja nesunku. Sunku prikalbint doh.gif biggrin.gif Eik parašyk komentaruose, ką čia rašei, kad verta grieko ir pan. biggrin.gif Na, teisybę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 08, 19:35)
Vat ne, per fs su ja nesunku. Sunku prikalbint  doh.gif  biggrin.gif  Eik parašyk komentaruose, ką čia rašei, kad verta grieko ir pan. biggrin.gif Na, teisybę biggrin.gif

į flickr ?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 08, 18:36)
į flickr ?

Nu jo, tikiuosi, šito sąmokslo čia neperskaitys lotuliukas.gif Ai šiaip juokauju, pati turi save pamatyti kitokią smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 08 rugpjūčio 2011 - 18:40
QUOTE(rG @ 2011 08 08, 19:39)
Nu jo, tikiuosi, šito sąmokslo čia neperskaitys  lotuliukas.gif

pavalgau ir eisiu pakmentuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 08 08, 19:06)
Dedu ir aš nedrasiai į emocijų temą...  ax.gif

Gera emocija 4u.gif Kita karta dek drasiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 08 08, 19:04)

Už! Už! Už! bigsmile.gif
Jūrate, drąsiau. Nuotrauka tikrai su emocija. 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi keliauju, daug darbo.
Pakomentuosiu ką prisimenu.

Iš tikrųjų beveik nieko neatsimenu biggrin.gif Arba pakomentuotos visos. Naujokių tiek daug doh.gif smile.gif
Kikirikės portretas arkoj (kur flicrėj viena, lyg pritūpus, ten nerealiai!!!) Patiko visai Akashos dėdulė, miela nuotrauka. Labai nepatiko visų namų darbai biggrin.gif Alabamos nuotaiką labai pajutau (nors jei nebūtų pasakius, čia jau klausimas), Pavelo sena nuotrauka patinka jau seniai. Kas dar. Yvette prapuolė. Senosios neįdeda savo nuotraukų.
Ai, Ka (?) dėkoju už kažkokią nuorodą, gal kaip blizgesį nuimti lyg. Labai daug padarei įmetus, tavo pastangos nebuvo bevaisės biggrin.gif

Ai, už logo ačiū, baisiai myliu šitą savo naują kūdikį, tai ir kritikai nedėjau (man patinka ir grafika, tik dar nieko nemoku).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 08 rugpjūčio 2011 - 18:49
Neeee, aš tokia naudinga info nesidalinau. Kažkam kitam šie laurai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 08, 19:48)

Kikirikės portretas arkoj (kur flicrėj viena, lyg pritūpus, ten nerealiai!!!)

ačiū blush2.gif o man tavo logo nu labai labai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti