Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(maija @ 2011 08 08, 18:55)

levap85 - oho!!! Super! Labai patinka  wub.gif

Aciu! Kartais si foto man atrodo jauki, o kartais, kad mergina isprausta i remus, vienisa, pavargusi ir pasimetusi. schmoll.gif
Siulau zaidima(ateiciai) keliam foto kur emocijos dviprasmiskos ir kalbam apie jas. Tai butu puiki galimybe autoriui pamatyti savo darba kitu akimis. O ziurovams pasimokinti matyti emocine foto puse. Juk ne vien techninia dalykai svarbus. Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 08, 19:02)

Kikirike, smagi nuotakos emocija.  bigsmile.gif

QUOTE(*Jūratė* @ 2011 08 08, 19:04)
Kikirike kokia nuotaika biggrin.gif  man labai patinka mirksiukas.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Dedu ir aš nedrasiai į emocijų temą... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 08 08, 19:04)
Aciu! Kartais si foto man atrodo jauki, o kartais, kad mergina isprausta i remus, vienisa, pavargusi ir pasimetusi. schmoll.gif
Siulau zaidima(ateiciai) keliam foto kur emocijos dviprasmiskos ir kalbam apie jas. Tai butu puiki galimybe autoriui pamatyti savo darba kitu akimis. O ziurovams pasimokinti matyti emocine foto puse. Juk ne vien techninia dalykai svarbus. Ka manot?

aš už thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 08, 19:02)
ačiū  blush2.gif  man būtent ji ir patiko, kad ji natūrali - graži diena buvo, ypatinga  4u.gif

Vestuves ypatinga diena, bet juk ne visada pavyksta tai perteikti. O cia puikiai pavyko!
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 08 08, 19:06)
Dedu ir aš nedrasiai į emocijų temą...  ax.gif

emocija gera thumbup.gif dėl kadarvimo jau kitas dalykas...bet gi dabar svarbiau emocija mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(levap85 @ 2011 08 08, 19:07)
Vestuves ypatinga diena, bet juk ne visada pavyksta tai perteikti. O cia puikiai pavyko!

ačiūūū, reiškia mano mėlynė ant nugaros verta buvo šio kadro blush2.gif doh.gif
( čia fotografuota ale laivuke, stovėjau ant kažkokio suoliuko jame,o tada paspaudė gazą, bet aišku mergina ne iš to juokėsi blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 08, 19:07)
emocija gera  thumbup.gif  dėl kadarvimo jau kitas dalykas...bet gi dabar svarbiau emocija  mirksiukas.gif

Jo suprantu ,kad kadras neišgeriausių,bet va ieškojau emocijos,o ji man čia patinka,nes žmonės savi ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 08, 19:02)
Smagi emocija. Man patinka tas vertimas. O čia pati ar action'as?  smile.gif

action'as rolleyes.gif

Jurate, o kodel nedrasiai? patiko tavo emocijos foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 08 08, 19:10)
Jo suprantu ,kad kadras neišgeriausių,bet va ieškojau emocijos,o ji man čia patinka,nes žmonės savi ax.gif  mirksiukas.gif

tai viskas čiki, aš gi ir parašiau, kad svarbiausia emocija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 08, 19:09)
emocija gera  thumbup.gif  dėl kadarvimo jau kitas dalykas...bet gi dabar svarbiau emocija  mirksiukas.gif
Papildyta:
ačiūūū, reiškia mano mėlynė ant nugaros verta buvo šio kadro  blush2.gif  doh.gif
( čia fotografuota ale laivuke, stovėjau ant kažkokio suoliuko jame,o tada paspaudė gazą, bet aišku mergina ne iš to juokėsi  blush2.gif )

Menas kaip ir grozis reikalauja auku smile.gif
Pagalvokit del zaidimo.
Aciu uz komentarus.
Dabar ir vel turiu lekt verysad.gif
Atsakyti
Kaip prikalbint labai gražią moterį nusifotografuoti, kai ji galvoja, kad ji negraži? biggrin.gif
Dilema doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 08, 19:13)
Kaip prikalbint labai gražią moterį nusifotografuoti, kai ji galvoja, kad ji negraži? biggrin.gif
Dilema  doh.gif  biggrin.gif

o tu šiaip pasikviesk pavaikščioti kur nors ir fotiką pasiimk, ir pasakyk jei tau nepatiks foto daugiau nefotkinsiu - ko tikrai nebus, nes bus foto tikrai gražios,va tongue.gif
Atsakyti