Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 12, 13:18)

pirmose dviejose ten helios'as kitoks (85mm) smile.gif
šiaip neblogai ir su 58mm.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 12, 11:18)
.. aišku, kai nesigauna, visada paprasčiausia apkaltinti techiką smile.gif

Tai cia kas be ko lotuliukas.gif Mano nuotraukos tik del to ir nieko vertos nail.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 12, 12:21)
pirmose dviejose ten helios'as kitoks (85mm) smile.gif
šiaip neblogai ir su 58mm.

koks skirtumas koks, juk sakė nuo fotiko priklauso ar heliosas suka, tai suka ir su 40, ir 44 , įmečiau ir tokius ir tokius pvz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 11, 23:28)
Maggie - koks smagus tavo auto, net šyptelėjau garsiai  biggrin.gif tik tie chipsai trukdo labai.

nu va, malonu, kad pastebejai foto biggrin.gif gal ir trukdo, bet kadangi cia firminis toks autoportretukas, tai chipsai mano neatsiejama dalis. as junk food'o auka biggrin.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 12, 09:33)
šiaip patiko FS, tvarkingos, gražios foto  smile.gif  tik antrosios kadruotė nepatiko..

o man antra geriausia biggrin.gif emocija, asphvietimas, kadravimas, spalvos. po to trecia, labai fainai sedi, super atrodo mergina, rubai, bateliai, kojos ilgos, plaukai grazhus, dideli langai - nu skaniai ziurisi, so so stylish. tik va apyranke raudona man kliuna, be jos butu buve ramiau ir geriau.
QUOTE(Alabama @ 2011 08 12, 10:29)
Kokia grazi mano Sima

aha, labai grazhi. pirma foto mano mylimiausia, nors duria tos zoles, gaila, kad su jom, be ju manau butu geriau. tokia romantishka foto, panele romantishka, ziuri i toli, svajotoja, o ir apshvietimas dekingas, pavakarys? krc, man patiko.
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 12, 11:05)
Cabernet Sauvignon, gerai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Algyte @ 2011 08 12, 11:45)
Labas rytas  cool.gif
Kaip manot gal tiktu sekanciam zaidimui?

nerealiai. bet man atrodo, kad ziauriai sunku (as prie tinginio, kas liecia uzduotis). ir kelias foto daryti reikia, ar kerpama su PS (ten kur zymiai daugiau daliu negu 3-4).
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 12, 11:57)
Neturiu prie ko prisikabint, man patinka. Tik tas netikras blyksniukas man nelabai (IMHO) smile.gif

definately drinks_cheers.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 12, 11:58)
viena is tavo geriausiu foto man

ir cia definately biggrin.gif

labs ryts biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 12, 09:58)
Pasivaidensiu mažumėlę...per visus reikalus sugebėjau nufotografuoti vakar 10 dienų proga savo mažylę. Vos kelios foto gavosi padoresnės, šalta vaikučiui... blush2.gif

Noriu kritikos:
saved=1]flickre[/url]

Ryt jau išykstam iš Vilniaus, kol kas namai skęsta supakuotose ir dar nesupakuotuose daiktuose...žodžiu veiksme esu doh.gif
Kažkaip keista ir gaila išvykt... unsure.gif

tavoji įdėta čia man nepatiko kompozicija, bet kur abi mergytės ui kaip meila, pabandyk atrasti laiko daugiau pafotkinimui, vaikai taip greit auga, taip gailiuosi kad neturiu tokiu foto blush2.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 12, 10:06)
Vienintele, o kaip triukšmus naikinti su ps? Tuos taškelius tam plote po vieną kažkaip, ar kaip?  g.gif

oi nejuokauk taip smile.gif taip 100 met7 veina foto tvarkyčiau
va pažiūrėk čia ir akys prašviesės smile.gif

QUOTE(Algyte @ 2011 08 12, 10:45)
Labas rytas  cool.gif

as kiekviena vakara pabaigiu ziurinedama fotkes flickre ir ne vienoj vietoj uzkliuvo toks projektukas:
Kaip manot gal tiktu sekanciam zaidimui?

o man visai ydomiai žiūrisi, žinoma ne visos pateiktos patiko bet man ydomu smile.gif
Atsakyti
84 tema 4u.gif
Atsakyti
Ka jei gali pridek man dar nikkor 50mm f1.8G AF-S. ACIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaukuciukas: 12 rugpjūčio 2011 - 13:11
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 12, 10:57)
O dėl šito tai nežinau, bet ir aš girdėjau tokį gandą. Patvirtint ar paneigt negaliu - nežinau, kokie rezultatai gaunami fotografuojant nikon + helios.

Dėkui už informaciją. Kaip tik dabar bandau įsigyti ir galėsiu pasakyti kaip ten su Nikonu biggrin.gif
Atsakyti
ui mergaites pabaikim sita tema nes ziuriu jau naujoj pasireiskusiu yra.
Atsakyti
jo, damušam
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti