Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Vienintele, o kaip triukšmus naikinti su ps? Tuos taškelius tam plote po vieną kažkaip, ar kaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 12 rugpjūčio 2011 - 10:07
QUOTE(gotte @ 2011 08 12, 10:58)
Pasivaidensiu mažumėlę...per visus reikalus sugebėjau nufotografuoti vakar 10 dienų proga savo mažylę. Vos kelios foto gavosi padoresnės, šalta vaikučiui... blush2.gif

Noriu kritikos:

dar kelios foto yra flickre

Ryt jau išykstam iš Vilniaus, kol kas namai skęsta supakuotose ir dar nesupakuotuose daiktuose...žodžiu veiksme esu doh.gif
Kažkaip keista ir gaila išvykt... unsure.gif

Miela nuotrauka 4u.gif

Sėkmės naujoje vietoje! Tikėkimės ir ten būdama mūsų nepamirši bei retsykiais prisijungsi 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
gotte -> Koks grožis wub.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip galima pasalinti tuos triuksmus is foto? Is kazkurios posto supratau kad galima :ax
Atsakyti
ačiū merginos... 4u.gif

norisi kažką daugiau išlaužti iš vaiko pafotografavimo, bet kad šalta jai doh.gif ir šiaip nuoga nemėgsta būt doh.gif

QUOTE(neiste @ 2011 08 12, 10:05)
Labai grazus dukryciu vardai

dėkui

Jus vis seku, gal ne 100 proc, bet paskaitinėju ir forumą, ir flickre pakomentuoju, kai spėju. Tikrai nežadu kažkur dingti iš SM. Į Angliją dar tik po mėnesio...tai va ten kai internetas bus, vėl prisijungsiu. O dabar mėnesį būsiu Šiauliuos pas mamą, tai būsiu on line ax.gif
Atsakyti
gotte,nuostabios foto.Mazoji wub.gif
Kurioje vietoje UK apsistosit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 12, 10:38)
gotte,nuostabios foto.Mazoji  wub.gif
Kurioje vietoje UK apsistosit? blush2.gif

dėkui 4u.gif

Londone mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas cool.gif

as kiekviena vakara pabaigiu ziurinedama fotkes flickre ir ne vienoj vietoj uzkliuvo toks projektukas:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kaip manot gal tiktu sekanciam zaidimui?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 12, 09:44)
dėkui  4u.gif

Londone mirksiukas.gif

O kuriam rajone? ax.gif
Atsakyti
Na aš vieną kritikai ir komentarams:
user posted image

Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 12, 09:26)

Jeigu pas tave ne Canon'as, tai ir Nikon'ui, ir Pentax'ui būna tų adapterių. Tik prieš tai pažiūrėk, ar tinka tavo modelio fotoaparatui. O Helios'as tai čia 44-2 58mm f/2.0.  smile.gif

Ar tiesa, kad Canon geriau suka nei Nikonai su heliosu? Aš vis blaškausi, ba bijau manual fokuso biggrin.gif

Gotte, man šiaip sau foto. Kažkaip labai sterilu. Kleckutis labai fainas, fotkink dabar, labai laikas eina, ba per pirmas dvi-tris sav nenufotkinus vėliau nebesulankstysi jos taip.. Man arba spalvų norisi arba kažkokio kitokio back'o arba kitokio j/b vertimo.. Nes šis toks ligoniniškas, trūksta jaukumo, intymumo toms akimirkoms..
Vardai gražūs, vyresnėlė Tavo iš vis kažkokia pasaka. Geros kelionės ir nepamiršk mūsų. 4u.gif

Algyte, man nepatinka tokios nuotraukos sukarpytos. Baisiai atrodo kai iš pilvo žmogui kojos lenda ir šiaip, kažkaip man beskonybė.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 12, 09:14)
Merginos, o kaip galima pasalinti tuos triuksmus is foto? Is kazkurios posto supratau kad galima :ax

Kelintas pas tave PS?

QUOTE(Algyte @ 2011 08 12, 09:45)
Labas rytas  cool.gif

as kiekviena vakara pabaigiu ziurinedama fotkes flickre ir ne vienoj vietoj uzkliuvo toks projektukas:

Man pirmas ir paskutinis toks idomesnis.Kiti nepatinka blush2.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 12, 09:46)
Na aš vieną kritikai ir komentarams:

Man grazu.Aplamai man visos tavo foto patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 12, 10:53)

Man grazu.Aplamai man visos tavo foto patinka blush2.gif

biggrin.gif Tokia iš Tavęs ir nauda smile.gif Nu bet ačiū. 4u.gif Gi smagu, kai sako, kad patinka darbai...
Man irgi gražu biggrin.gif Užtai ir atnešu čia, kad akis atvertų smile.gif
Atsakyti