Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 11, 14:56)

Vaišinu gervuogėm, keksais ir čiobrelių arbata:

Labai,labai wub.gif

QUOTE(dziustik @ 2011 08 11, 15:32)
O čia šuniukas, nors buvo komentarų, kad peraugęs žiurkėnas  biggrin.gif

Fainas koks bigsmile.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 11, 20:04)
gavau šiandien adapterį. tai ta proga užsisukau helios'ą ant skaitmenos. įdomus daiktas, smagiai piešia. tik apšvietimas šiandien koks tai nekoks buvo (apniukę), tai ir tie bandymai žolėse nėra baisiai įdomūs smile.gif

Nuostabios foto 4u.gif

QUOTE(juokele @ 2011 08 11, 20:21)
diena blush2.gif  man gražiau atrodo rolleyes.gif ir kai fotkinau labai apniukę buvo .

Nea,nematau nieko grazaus schmoll.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 08 11, 20:52)

Keliu šios dienos pasižaidimus. Kaip jums?

Patinka ax.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 08 12, 07:28)

KRITIKOS!!!!  tongue.gif  biggrin.gif

Nematau ka kritikuoti.Man patinka blush2.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 08 12, 08:29)
Kokia grazi mano Sima wub.gif  wub.gif

Tikrai grazi.Ir nuotraukos grazios 4u.gif
Atsakyti
Ačiū pastebėjusioms mano koliažą smile.gif Vis aš juos pabandau karts nuo karto smile.gif

Vanilla, man trečioji labai graži.
Atsakyti
Laba diena visoms, skaičiau skaičiau, žiūrėjau žiūrėjau, nusprendžiau atlikti pirmą namų darbą ir rimtai pradėti mokytis.. Taigi bandau..

user posted image
user posted image
user posted image

Ačiū iš karto už pastabas ir kritiką.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cabernet Sauvignon: 12 rugpjūčio 2011 - 09:54
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 08 12, 11:51)

Labas, gerai 4u.gif
Atsakyti
Pasivaidensiu mažumėlę...per visus reikalus sugebėjau nufotografuoti vakar 10 dienų proga savo mažylę. Vos kelios foto gavosi padoresnės, šalta vaikučiui... blush2.gif

Noriu kritikos:

user posted image

dar kelios foto yra flickre

Ryt jau išykstam iš Vilniaus, kol kas namai skęsta supakuotose ir dar nesupakuotuose daiktuose...žodžiu veiksme esu doh.gif
Kažkaip keista ir gaila išvykt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 11, 23:28)
Dalyja - karvės ežere tikrai nepatiko, net vaizdą gadina su savo subinytėm biggrin.gif ale bet man teko su jom maudytis, nieko ten baisaus. Modeliukui 50?? Ale nu nepasakysi niekaip. Flicke kai kurias foto pakomentavau  blush2.gif  Tiesa, kaip ir kitom, man ji irgi atrodė įsitempusi stipriai.

Ačiū už nuomonę mirksiukas.gif
Šiaip įdomu kaip skirtingai žmonės suregavau į tas karves hihihi.gif Nesitikėjau mirksiukas.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 08 12, 09:28)
Dalyja, viskas butu tobula, jei dar zvilgsniai i ta pacia puse butu . Bet jau pafotografavus vaikus, zinau, kaip tai sudetinga  doh.gif
[color=red]

Papildyta:
KRITIKOS!!!!  tongue.gif  biggrin.gif

Va va tas nelemtas žvilgsnis mirksiukas.gif na bet man kažko miela ši foto ir viskas ax.gif

Vis pamirštu paklaust o kaip vertimas į JB. Nedega niekur?

Vanillla, na ir ką čia dabar tave pakritikuot g.gif Pritariu je t'aime kuri savo braižą.
Nėr ką kritikuot, na gal tik tiek jog antrosios man nepatiko per didelis kontrastas.
Visa kitą super mirksiukas.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 08 12, 10:33)
miela, tik ir man žvilgsio norėtusi kitokio mažylės blush2.gif

Mėginsim kitų kart gaudyt kitokių žvilgsnių lotuliukas.gif

Alabama, jau flickre žavėjausi tyliai tavo Sima wub.gif bet jaučiu jei ne tu, tai tas grožis taip ir nebūtų atskleistas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 12, 08:29)
Kokia grazi mano Sima wub.gif  wub.gif

tikrai kad grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 12, 09:58)
Pasivaidensiu mažumėlę..

Jau as flikre apsisiusiojau pamacius mazyte wub.gif

Neliudek, priprasi ir bus gerai console.gif

Atsakyti
Je'taime, prisidedu prie pagyrų. Man visos nuotraukos patiko. wub.gif
Vanilla, nu, puikiai! Paskutinė man labiausiai. bigsmile.gif Kažkaip tavo mados fotografijos man labiau patinka nei kai kurių pasaulinio lygio mados fotografų. ax.gif
Neseniai peržiūrėjau ANTM 16 sezoną. Iš viso jo, gal tik 10 nuotraukų laikiau gerom. Aišku, skonis nuotraukoms daug ką lemia, bet...
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 08 12, 08:51)
Ačiū iš karto už pastabas ir kritiką.. smile.gif

gerai 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2011 08 12, 08:58)
Pasivaidensiu mažumėlę...per visus reikalus sugebėjau nufotografuoti vakar 10 dienų proga savo mažylę. Vos kelios foto gavosi padoresnės, šalta vaikučiui... blush2.gif

kokia coliuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 12, 10:45)

Ačiū 4u.gif

Laukine, po vakarykščio tavo koliažo irgi variau kept pyrago doh.gif na taip užsimaniau rolleyes.gif

Cabernet Sauvignon, gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 12, 11:58)

OMG koks grazus kudikelis wub.gif wub.gif wub.gif Ir as tokio noriu cray.gif Ir man reikia
Labai grazus dukryciu vardai
Atsakyti