QUOTE(dziustik @ 2011 08 11, 16:32)
O čia šuniukas, nors buvo komentarų, kad peraugęs žiurkėnas
mielas šuniukas, bet gal kitu kampu norėtusi o dabar kažkaip man viena akyte nesižiūri, myliu aš tokius mažučius šuniukus, čiut didesni namuose pati auginau bet supavydėjo vaikams tai pas mano mama dabar auga
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 11, 21:04)
gavau šiandien adapterį. tai ta proga užsisukau helios'ą ant skaitmenos. įdomus daiktas, smagiai piešia. tik apšvietimas šiandien koks tai nekoks buvo (apniukę), tai ir tie bandymai žolėse nėra baisiai įdomūs
ui kaip faina, nu jaučiu ir man reiks isigyti
)) tik kad man su rankiniu fokusi kotais sunku, vis nesugebu pamatyti kada jau viskas ok, kažkaip nei rankos nei akis neatidirbta
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 11, 21:52)
Keliu šios dienos pasižaidimus. Kaip jums?
miela, tik ir man žvilgsio norėtusi kitokio mažylės
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 11, 22:28)
vienintelė - patinka man tas kadras, patinka ir kad moteris nusisukus, kad šneka, ryškiai matosi, kad skuba, rūpinasi visais reikalais vienu metu, galėtų dar ir telefonu per garsiakalbį kalbėti ;DD be galo įdomūs vaikučių žvilgsniai. Ilgai žėjau į juos. Nežinau, kuom nuvylė technika, bet man rodo švarų, tvarkinga ir kokybišką kadrą. Kaip gi panaikinti triukšmus taip???
na smagu kad patiko, o dėl triukšmų tai photoshopas gana neblogai juos naikina, kaip jau rašiau originale ju gana nemažai
QUOTE(Refresh @ 2011 08 12, 07:56)
O vienintelės mamos berengiančios mažylius, būtų gal ir nieko bet man ta ranka į kumštį suspausta įdomiai atrodo
O šiaip pati kokybė, liuks. Kaip taip išeina be triukšmų.....?
naikinu juos
o dėl kumsčio tai prieš tai net nemačiau jo, kol nepasakei
))
QUOTE(Vanillla @ 2011 08 12, 08:28)
[
Vienintele, atrodo tikrai kokybiska foto. Nesuprantu kuo tu ten nusivylei
man labiausiai patinka kaip mazyliai ziuri vienas i kita, smagi, sviesi foto.
[color=red]
nu smagu kad nesimato tos nekokybes, o su kritika veliau uzsuksiu dabar vaikai neduoda ramiai pažiūrėti