Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ačiū pakomentavusioms! smile.gif

QUOTE(Loreli @ 2011 08 12, 09:38)
Jet aime. labai gražu. Gal gali įkelti nuorodą, kur pirkai adapterį ir kokį. Ir koks čia Heliosas?

Adapterį pirkau efoto skelbimuose pasidairius. Dabar tiksliai nepamenu, kuris ten buvo, bet užtenka į efoto.lt skelbimų skiltį įvesti M42 ir turėtum rast. Va čia pvz parduoda M42 sriegio adapterį. Šiaip jų būna visokių, su AF patvirtinimu ir be (pastarieji pigesni). Pas mane su AF patvirtinimu. Jeigu pas tave ne Canon'as, tai ir Nikon'ui, ir Pentax'ui būna tų adapterių. Tik prieš tai pažiūrėk, ar tinka tavo modelio fotoaparatui. O Helios'as tai čia 44-2 58mm f/2.0. smile.gif
Atsakyti
Vanillla -> fashion'istinė fotosesija, kaip faina, graži mergina labai, rūbai, spalvos, man kaip tik patiko ant kėdės kur ji sėdi thumbup.gif nelabai man jos žvilgsnis ant laiptų, atrodo kad žvairuoja kažkaip smile.gif ale spalvos, nuotraukų švarumas - Liuks.
Atsakyti
beje, Vanillla, puikiai, kuri savo braižą smile.gif šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 11, 22:28)
Orchideja patiko antras kadras. Tik man tamsoka, norėtųsi šviesiau ir spalvų kiek ryškesnių.

Planuoju pakartoti FS su orchideja, dienos metu - man patinka pati ideja, bet sviesos ir ryskumo tikrai stinga blush2.gif Fotografavau vakare, apsvietimas siaip sau buvo - ir diafragma, ko gero, per daug atveriau, turint omeny, kad makro, tai ryskumo laukas gavosi labai mazas, o norisi jo didesnio siuo atveju. Zodziu, reikes antro dublio... ax.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 08 12, 08:28)
Jurzole, man taip noris to vidurinio namo is arciau, kad ta pastata desinej turbut kirpciau. O siaip man foto ziurisi tikrai gerai.

Aha, as irgi galiausiai nusprendziau ta nama desinej nukirpti ir padaryti kvadrata. Kai vel grisiu namo, imesiu apkarpyta varianta - nors jus iki to laiko turbut dar viena tema prikalbesit ir A'dama seniai busit pamirsusios biggrin.gif
Atsakyti
Kokia grazi mano Sima wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

Skaitmena ir Sigma irgi moka fona uzsukt.
user posted image
Atsakyti
user posted image

Man sita apkarpyti noretusi... g.gif O siaip grazu - grazi mergina, grazus rubai ir ypac grazus batai... kazkodel "Seksa ir miesta" primine ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 08 11, 16:32)
O čia šuniukas, nors buvo komentarų, kad peraugęs žiurkėnas  biggrin.gif

mielas šuniukas, bet gal kitu kampu norėtusi o dabar kažkaip man viena akyte nesižiūri, myliu aš tokius mažučius šuniukus, čiut didesni namuose pati auginau bet supavydėjo vaikams tai pas mano mama dabar auga sad.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 11, 21:04)
gavau šiandien adapterį. tai ta proga užsisukau helios'ą ant skaitmenos. įdomus daiktas, smagiai piešia. tik apšvietimas šiandien koks tai nekoks buvo (apniukę), tai ir tie bandymai žolėse nėra baisiai įdomūs smile.gif

ui kaip faina, nu jaučiu ir man reiks isigyti smile.gif)) tik kad man su rankiniu fokusi kotais sunku, vis nesugebu pamatyti kada jau viskas ok, kažkaip nei rankos nei akis neatidirbta doh.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 08 11, 21:52)

Keliu šios dienos pasižaidimus. Kaip jums?

miela, tik ir man žvilgsio norėtusi kitokio mažylės blush2.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 11, 22:28)
vienintelė - patinka man tas kadras, patinka ir kad moteris nusisukus, kad šneka, ryškiai matosi, kad skuba, rūpinasi visais reikalais vienu metu, galėtų dar ir telefonu per garsiakalbį kalbėti  ;DD  be galo įdomūs vaikučių žvilgsniai. Ilgai žėjau į juos. Nežinau, kuom nuvylė technika, bet man rodo švarų, tvarkinga ir kokybišką kadrą. Kaip gi panaikinti triukšmus taip???

na smagu kad patiko, o dėl triukšmų tai photoshopas gana neblogai juos naikina, kaip jau rašiau originale ju gana nemažai

QUOTE(Refresh @ 2011 08 12, 07:56)

O vienintelės mamos berengiančios mažylius, būtų gal ir nieko bet man ta ranka į kumštį suspausta įdomiai atrodo biggrin.gif O šiaip pati kokybė, liuks. Kaip taip išeina be triukšmų.....?

naikinu juos smile.gif o dėl kumsčio tai prieš tai net nemačiau jo, kol nepasakei smile.gif))

[

Vienintele, atrodo tikrai kokybiska foto. Nesuprantu kuo tu ten nusivylei  tongue.gif man labiausiai patinka kaip mazyliai ziuri vienas i kita, smagi, sviesi foto.
[color=red]

nu smagu kad nesimato tos nekokybes, o su kritika veliau uzsuksiu dabar vaikai neduoda ramiai pažiūrėti
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 12, 10:29)
Kokia grazi mano Sima wub.gif  wub.gif

Tikrai, kad graži Sima wub.gif pirmoji nuotrauka iš vis ypatingai graži thumbup.gif tokia šilta, jauki.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 12, 10:29)

Skaitmena ir Sigma irgi moka fona uzsukt.

graži graži wink.gif šiltos nuotraukos, man patinka smile.gif

man kažkada net canon'as lyg ir bandė foną susukt. smile.gif
Atsakyti
[quote=Vanillla,2011 08 12, 10:28]

KRITIKOS!!!! tongue.gif biggrin.gif

Kad nera ka kritikuoti, foto ir modelis super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 12, 09:29)

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 12, 11:29)