Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 11, 22:58)
na man užkliuvo , kad žvilgsniai skirtingomis kryptimis, norėtųsi,kad abi į obj žiūrėtų smile.gif tada būtų toks klasikinis, mielas portretas smile.gif

Sutinku ir man norėtųsi, bet ... ko viena prisikalbini, kitai jau kitkas pasidaro įdomu biggrin.gif
Atsakyti
Vuojej, merginos, kiek aš čia skaičiau, kiek prisižiūrėjau grožybių bigsmile.gif Pasaka. Kai ką pakomentavau flickr, o dbr jau pamirškau ką ir su kuo reikia sveikinti, tai kad su Hepy birZday, rugiapjūtės mergyčkos, daug daug kūrybinio įkvėpimo ir kokybiškos technikos happybday.gif

je t'aime - niu kaip gi gražu, tyrinėjau ilgai, man kaip įdomu, dar nežinau kaip čia jūs ką kabinate ant skaitmenos, bet rezultatas tai dieviškas, ypatingai ten, kur su išlindusia saulyte ir kycius patiko.

Vaivorykštė man nelabai, ten kažkas juodo išlindę, atbaido. Bet gan įdomiai atrodo tamsoj. Gal jei būtų kokie kiti daiktai, ji kažką sakytų, tai gal ir įdomu visai, niekad nesu mačius tamsoj ~.~

Laukine25 - ojej, tave girti reikėtų ištįso rašinio, gaila neturiu laiko... Bet tai NUOSTABU, ką tu darai, pasaka. Viskas taip, kaip turi būti ir ne kitaip... Kaži, kiek tu jami pinigėlių, bet tai baaaa, labai norėčiau, kad kada ir mano šeimyną įamžintum, galima ir su keksiukais [jie labai patiko] bigsmile.gif thumbup.gif liuks, liuks, pasaka wub.gif

dziustik - patiko ciuciusi, jo žvilgsnis, spalvos ~.~

vienintelė - patinka man tas kadras, patinka ir kad moteris nusisukus, kad šneka, ryškiai matosi, kad skuba, rūpinasi visais reikalais vienu metu, galėtų dar ir telefonu per garsiakalbį kalbėti ;DD be galo įdomūs vaikučių žvilgsniai. Ilgai žėjau į juos. Nežinau, kuom nuvylė technika, bet man rodo švarų, tvarkinga ir kokybišką kadrą. Kaip gi panaikinti triukšmus taip???

rG - nerodo man tavo knygų viršelių irgi, ot smalsumas tas, vis įdomu pažėti smile.gif

Jurzole - patraukliai atroso amsterdamas, užsimaniau ir aš ten, patiko nuotrauka. Centravimas man netrugdo ~.~ Orchideja patiko antras kadras. Tik man tamsoka, norėtųsi šviesiau ir spalvų kiek ryškesnių.

JEma - wat aš irgi bandynėju su tais nustatymais kambary, ale kartais pavyksta, kartais ne, žiūrint nuo to, kaip skubu, kaip lelius juda, o jis lekioja keturiom, tai kad... ;D o daiktai tai gal gerai nusifotografuoja, kai stabiliai laikai fotiką padėjus arba ant trikojo. Laukiu nesulaukiu 550D, jau užsakytas, atvažiuoja iš JAV, dbr turiu 400d. Kaži, kiek geriau jis dorosis su triukšmais ir kas ten dar geresnio bus smile.gif

Papildyta:
Maggie - koks smagus tavo auto, net šyptelėjau garsiai biggrin.gif tik tie chipsai trukdo labai.

Svajonė mūsų - ale koks įdomus reportažos, ale SSRS'inės nuotraukos, kūūūl thumbup.gif patiko ir iš kito tūso reportažinės foto. Apie "Golden evening" iš vis patyliu - tobula, spalvos, tas grūdelis toks... Beje bloge daug geriau tos foto žiūrisi, nei flicke smile.gif

juratike13 - nepatiko anapus tvoros, taip mergaitės nefotografuočiau... vujej... man kažkaip konclagerį priminė, tuos filmus, o čia mergaitė taip gražiai šypsosi, dar j/b... blogos mintys užplūdo man... verysad.gif bet čia gal tik man taip. Ir pavadinimas dar toks, ant švelnaus ir besišypsančio veiduko tvoros atvaizdas plius dar j/b.... O wa per šlapią žolę, kad bridai, tai man patiko smile.gif Spalvos thumbup.gif Gaila, kad voriuko nesimato. ~.~

Kikirike - vestuvių filmuko nespėjau pamatyti, o gaila... verysad.gif

o dėl filmukų, tai man irgi patinka geriau nuotraukas žėti, nei filmukus, bo aš net susistabdau ar atsuku, kai įdomesnį kadrą pamatau. Kažkaip man smagiau foto žėti, nei filmukus. Pritariu tai nuomonei, kad ne fotografavams juos statyti ax.gif
bet kiek čia įdedat, visus pražūriu, įdomu, kaip mokotės, kaip judat į priekį ne tik su nuotraukom, bet ir su filmukais rolleyes.gif grietai jau ir kinematikais tapsit, maladec thumbup.gif

Dalyja - karvės ežere tikrai nepatiko, net vaizdą gadina su savo subinytėm biggrin.gif ale bet man teko su jom maudytis, nieko ten baisaus. Modeliukui 50?? Ale nu nepasakysi niekaip. Flicke kai kurias foto pakomentavau blush2.gif Tiesa, kaip ir kitom, man ji irgi atrodė įsitempusi stipriai.

Laukine25 - gražios, mielos nuotraukos filmuke thumbup.gif maladec

Vanillla - patiko tavo modeliukas, įdėja ir tas vainikas. Man matyta vienos fotografės, panašios fotkės, ten kur su vainiku iš arti. Gražios nuotraukos, spalvos, modeliukas. Viskas šaunu tiesiog thumbup.gif

maija - be proto patiko nuotrauka vaikučių su durim thumbup.gif wub.gif pasaka. Nu kaip gražu, tos durys, tie "tapetai" ar kas ten. O jau leliukų grožis, vopšče apšąlau ~.~ ale tu jiems garbanas sukai, kad tokios pefect gavosi, man sau taip nepavyksta padaryti. grožis... tai jau tikrai, kad fotkink tu juos iš visų pusių, nu tokius modeliukus namuose turi, oj, pirkčiau ir pirkčiau jiems saldainių, bilę pozuotų bigsmile.gif

kiek čia visko vyko, kol manęs nebuvo, nu nespėjau ir matyt dar praleidau kažką, taip prabėgom, dbr praverčiau, kad prisiminčiau ką žadėjau pagirti, bet ką ten man komentuoti, kai viskas taip gražu. Net žodžių pritrūkstu, tai gal kartojuosi, bet tai man patinka viskas mirksiukas.gif beje, emocijos patiko irgi, žadu ir aš save kaip nors paterorizuoti.

Ohoho, kas per naujiena? "Savo žinutėje įterpėte daugiau šypsenėlių, nei leidžia www.supermama.lt administratorius." teks dalinti per dvi žinutes... O.O
Atsakyti
Ačiū noisy-B smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 11, 23:28)
maija - be proto patiko nuotrauka vaikučių su durim  thumbup.gif  wub.gif  pasaka. Nu kaip gražu, tos durys, tie "tapetai" ar kas ten. O jau leliukų grožis, vopšče apšąlau ~.~ ale tu jiems garbanas sukai, kad tokios pefect gavosi, man sau taip nepavyksta padaryti.  grožis... tai jau tikrai, kad fotkink tu juos iš visų pusių, nu tokius modeliukus namuose turi, oj, pirkčiau ir pirkčiau jiems saldainių, bilę pozuotų  bigsmile.gif

Pralinksminai biggrin.gif Ačiū tau 4u.gif Nesukau garbanų, tik nešukavau prieš fotkindama biggrin.gif Planuoju aš jau naują jų fotosesiją smile.gif Gal savaitgalį pavyks smile.gif
Atsakyti
Darbus pakomentuosiu siek tiek veliau wink.gif

Db iskilo toks klausimas. Jei pasirasinejat sutartis, tai ir dirbat legaliai, oficialiai, su visais mokesciais ir t.t.? rolleyes.gif
Atsakyti
Kas retai uzsukat i Flickr temeles del knygutes prasau uzsukti ir pasiskaityti bei parasyti, ka manot... taip pat del parodos.... wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Vanillla @ 2011 08 12, 07:52)
Darbus pakomentuosiu siek tiek veliau wink.gif

Db iskilo toks klausimas. Jei pasirasinejat sutartis, tai ir dirbat legaliai, oficialiai, su visais mokesciais ir t.t.?  rolleyes.gif

Priklauso kokia sutarti pasirasineji.... jei tik del publikavimo ir tavo darbu nelieciamumo, tai visi mokesciai ne prie ko... Bet jei tarkim sudarineji vestuvine sutarti, kurioje nurodyta viskas(laikas sutarta suma ir avansai), tai tada manau reiktu del sventos ramybes ir iforminti viska su mokesciais....
Atsakyti
Labas rytas.
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 11, 22:04)
tai ir tie bandymai žolėse nėra baisiai įdomūs smile.gif

šita šiaip, va taip man patalpoj foną šiek tiek susuko biggrin.gif
user posted image

O man tai visai patiko bigsmile.gif
Katinas išvis wub.gif

juokele, marš prie ND biggrin.gif Pritariu, kad ir tamsu, ir namai, ir medžiai trukdo.

Dar labai patiko dziustik šunelis. Tik akytė..... Labai jau nekaip atrodo, kaip išdurta unsure.gif

Įstrigo Svajonė mūsų žolės su juosta. Pasaka wub.gif

O vienintelės mamos berengiančios mažylius, būtų gal ir nieko bet man ta ranka į kumštį suspausta įdomiai atrodo biggrin.gif O šiaip pati kokybė, liuks. Kaip taip išeina be triukšmų.....?

Laukinės nuotraukas kaip visada tarsi praryju žvilgsniu. Keksai, gervuogės ir čiobrelių arbata. Idilė.

Prikomentavau. Pati ne kažin ką turiu parodyt biggrin.gif

Atsakyti
Noisy-B, aciu uz komentarus tiek cia, tiek flickr smile.gif

Akasha, aciu, ir as taip manau. Db nieko nesudarineju, bet turbut reiks ir man pradet pasirasinet sutartis, ypac del darbu koregavimo ir t.t. doh.gif

Je t'aime, labai grazu. Ypac trecia, kur su saule smile.gif kabinciau ant sienos bigsmile.gif kaip man patinka, kad sugebat ne tik grazius portretus daryt, bet ir gamta nufotografuot, gyvunus. thumbup.gif

Dalyja, viskas butu tobula, jei dar zvilgsniai i ta pacia puse butu . Bet jau pafotografavus vaikus, zinau, kaip tai sudetinga doh.gif

Laukine
, koliazuose nelabai nusimanau, bet ka matau ir kiek suprantu, tai man cia vieni graziausiu tavo koliazu smile.gif tikrai noris imt ir viska suvalgyt biggrin.gif gal tik pirmam, kairej foto man jau uogos perdaug susiliejusios, toks tamsus blynas gaunasi, bet gal cia dar ir monitoriaus kalte

dziustik
, fainas suniukas wub.gif kaip ir kitom merginom uzstrigo akyte, ir dar norisi vos vos pastumt suniuka i desine

Svajone, patiko tavo auksinis vakaras. o ypac paskutine foto su rasos laseliais drinks_cheers.gif

Vienintele, atrodo tikrai kokybiska foto. Nesuprantu kuo tu ten nusivylei tongue.gif man labiausiai patinka kaip mazyliai ziuri vienas i kita, smagi, sviesi foto.

Jurzole
, man taip noris to vidurinio namo is arciau, kad ta pastata desinej turbut kirpciau. O siaip man foto ziurisi tikrai gerai.

Kristuk, atsiprasau, bet man si karta nesiziuri portretas. Visu pirma is pradziu ziuriu ne i veida, o i ryyyyskia zole, gele, o jau po visko pamatau ir grazu merginos veida. Noretusi zvilgsnio i objektyva. gal daugiau erdves is kaires, net nzn. Pabandyk dar paeksperimentuot, turi lb grazu modeliuka thumbup.gif

Vi.Kri., grazios mergytes, spalvos, bet emociskai kazkaip nekabina. gal man noretus horizontalios foto, su daugiau erdves sonuose, ir kad pacios mergytes butu nufotografuotos is arciau, apacia cia nieko nesako doh.gif

Kolkas turbut tiek smile.gif
Papildyta:
KRITIKOS!!!! tongue.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanillla: 12 rugpjūčio 2011 - 08:28
QUOTE(Vanillla @ 2011 08 12, 08:28)
[
KRITIKOS!!!!  tongue.gif  biggrin.gif

šiaip patiko FS, tvarkingos, gražios foto smile.gif tik antrosios kadruotė nepatiko..
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 08 12, 07:28)

pirma trecia ir ketvirta labai labai , spalvos ,modeliukas nuostabus, smile.gif svaru , grazu ziureti
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 11, 21:04)
gavau šiandien adapterį. tai ta proga užsisukau helios'ą ant skaitmenos. įdomus daiktas, smagiai piešia. tik apšvietimas šiandien koks tai nekoks buvo (apniukę), tai ir tie bandymai žolėse nėra baisiai įdomūs smile.gif

Jet aime. labai gražu. Gal gali įkelti nuorodą, kur pirkai adapterį ir kokį. Ir koks čia Heliosas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 12 rugpjūčio 2011 - 08:38
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 11, 21:04)

Oooooo wub.gif
Noriu helioso biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 11, 22:28)
Hepy birZday,

Fiank ju biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 08 12, 08:28)

Klausyk, man patinka.Antra ne taip, kitaip sukciau mergina, bet kitos tai patikti:)Saunuole.
Atsakyti