gavau šiandien adapterį. tai ta proga užsisukau helios'ą ant skaitmenos. įdomus daiktas, smagiai piešia. tik apšvietimas šiandien koks tai nekoks buvo (apniukę), tai ir tie bandymai žolėse nėra baisiai įdomūs
čia įdomiai su keliom minutėm pasirodžiusia saule sureagavo.
šita šiaip, va taip man patalpoj foną šiek tiek susuko
QUOTE(Ka @ 2011 08 11, 18:56)
Dziustik, šunyčio dešinė akis labai jau kažkaip skausmingai atrodo.
Man taip nepasirodė, bet kiekvienas turim savo nuomonę
QUOTE(Maggie @ 2011 08 11, 21:23)
labai grazhu. man patiko. suniukas toks bejegis. man apskritai sita veisle -
Dėkui labai
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 11, 21:04)
gavau šiandien adapterį. tai ta proga užsisukau helios'ą ant skaitmenos. įdomus daiktas, smagiai piešia. tik apšvietimas šiandien koks tai nekoks buvo (apniukę), tai ir tie bandymai žolėse nėra baisiai įdomūs
visos, VISOS labai patiko
Merginos, gal galite padėti.... niekaip man nekelia video failų į vimeo....
QUOTE(juokele @ 2011 08 11, 21:58)
Labas vakaras
Fotografuoju ir aš, kaip sakant fotoaparato nepaleidžiu iš rankų. Taigi keliu nesenai daryta viena nuotrauką, komentuokit kokios klaidos ir visą kitą
Fotografuoju ir aš, kaip sakant fotoaparato nepaleidžiu iš rankų. Taigi keliu nesenai daryta viena nuotrauką, komentuokit kokios klaidos ir visą kitą
Man tiesiogiai forume nerodo nuotraukos. Bet aš nusikopinau adresą.
QUOTE(paprasta @ 2011 08 11, 22:08)
Merginos, gal galite padėti.... niekaip man nekelia video failų į vimeo....
gal baigei limita? ten lyg savaitei 500mb.. ar ne? mazai reikalu dar su vimeo turejus o meta koki nors pranesima?
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 11, 21:17)
gal baigei limita? ten lyg savaitei 500mb.. ar ne? mazai reikalu dar su vimeo turejus o meta koki nors pranesima?
mmmmm... va reiškias kažkas mano kompe... pabandžiau per vyro- kelia
QUOTE(juokele @ 2011 08 11, 21:58)
Labas vakaras
Vaivorykštė
Vaivorykštė
ziauriai juoda. negi nakti vaivorykste fotkinta?
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 11, 23:19)
ziauriai juoda. negi nakti vaivorykste fotkinta?
diena man gražiau atrodo ir kai fotkinau labai apniukę buvo .
QUOTE(juokele @ 2011 08 11, 21:21)
man nepatiko.. labai tamsu, ir įdomesnio peizažo vaivorykštei norėtųsi.. tabar tas namas, eglė, ir laidai- nelabai koks vaizdas..
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 11, 22:04)
LIuks pagauta šviesa galima kabint ant sienos. O katinas ir lepinasi pasirodžiuse saulute
Keliu šios dienos pasižaidimus. Kaip jums?
Papildyta:
QUOTE(juokele @ 2011 08 11, 22:21)
nea, nesižiūri. Jaučiu reikia pirma namų darbus iš pirmo psl. atlikt
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 11, 21:52)
LIuks pagauta šviesa galima kabint ant sienos. O katinas ir lepinasi pasirodžiuse saulute
na man užkliuvo , kad žvilgsniai skirtingomis kryptimis, norėtųsi,kad abi į obj žiūrėtų tada būtų toks klasikinis, mielas portretas