Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

gavau šiandien adapterį. tai ta proga užsisukau helios'ą ant skaitmenos. įdomus daiktas, smagiai piešia. tik apšvietimas šiandien koks tai nekoks buvo (apniukę), tai ir tie bandymai žolėse nėra baisiai įdomūs smile.gif
user posted image

user posted image

čia įdomiai su keliom minutėm pasirodžiusia saule sureagavo.
user posted image

šita šiaip, va taip man patalpoj foną šiek tiek susuko biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 11, 18:56)
Dziustik, šunyčio dešinė akis labai jau kažkaip skausmingai atrodo. sad.gif

Man taip nepasirodė, bet kiekvienas turim savo nuomonę biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 08 11, 21:23)
labai grazhu. man patiko. suniukas toks bejegis. man apskritai sita veisle -  wub.gif

Dėkui labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 11, 21:04)
gavau šiandien adapterį. tai ta proga užsisukau helios'ą ant skaitmenos. įdomus daiktas, smagiai piešia. tik apšvietimas šiandien koks tai nekoks buvo (apniukę), tai ir tie bandymai žolėse nėra baisiai įdomūs smile.gif

visos, VISOS labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite padėti.... niekaip man nekelia video failų į vimeo.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juokele @ 2011 08 11, 21:58)
Labas vakaras 4u.gif
Fotografuoju ir aš, kaip sakant fotoaparato nepaleidžiu iš rankų. rolleyes.gif Taigi keliu nesenai daryta viena nuotrauką, komentuokit kokios klaidos ir visą kitą  rolleyes.gif
user posted image

Man tiesiogiai forume nerodo nuotraukos. Bet aš nusikopinau adresą. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 11 rugpjūčio 2011 - 21:11
QUOTE(paprasta @ 2011 08 11, 22:08)
Merginos, gal galite padėti.... niekaip man nekelia video failų į vimeo....  verysad.gif

gal baigei limita? ten lyg savaitei 500mb.. ar ne? mazai reikalu dar su vimeo turejus smile.gif o meta koki nors pranesima?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 11, 21:17)
gal baigei limita? ten lyg savaitei 500mb.. ar ne? mazai reikalu dar su vimeo turejus smile.gif o meta koki nors pranesima?

mmmmm... va reiškias kažkas mano kompe... pabandžiau per vyro- kelia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juokele @ 2011 08 11, 21:58)
Labas vakaras 4u.gif
Fotografuoju ir aš, kaip sakant fotoaparato nepaleidžiu iš rankų. rolleyes.gif Taigi keliu nesenai daryta viena nuotrauką, komentuokit kokios klaidos ir visą kitą  rolleyes.gif
Vaivorykštė

ziauriai juoda. negi nakti vaivorykste fotkinta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 11, 23:19)
ziauriai juoda. negi nakti vaivorykste fotkinta? biggrin.gif

diena blush2.gif man gražiau atrodo rolleyes.gif ir kai fotkinau labai apniukę buvo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juokele: 11 rugpjūčio 2011 - 21:22
QUOTE(juokele @ 2011 08 11, 21:21)
diena blush2.gif  man gražiau atrodo rolleyes.gif ir kai fotkinau labai apniukę buvo .

man nepatiko.. labai tamsu, ir įdomesnio peizažo vaivorykštei norėtųsi.. tabar tas namas, eglė, ir laidai- nelabai koks vaizdas..
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 11, 22:04)

čia įdomiai su keliom minutėm pasirodžiusia saule sureagavo.

šita šiaip, va taip man patalpoj foną šiek tiek susuko biggrin.gif

LIuks pagauta šviesa thumbup.gif galima kabint ant sienos. O katinas ir lepinasi pasirodžiuse saulute biggrin.gif

Keliu šios dienos pasižaidimus. Kaip jums?

user posted image
Papildyta:
QUOTE(juokele @ 2011 08 11, 22:21)
diena blush2.gif  man gražiau atrodo rolleyes.gif ir kai fotkinau labai apniukę buvo .

schmoll.gif nea, nesižiūri. Jaučiu reikia pirma namų darbus iš pirmo psl. atlikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 11, 21:52)
LIuks pagauta šviesa  thumbup.gif galima kabint ant sienos. O katinas ir lepinasi pasirodžiuse saulute  biggrin.gif

Keliu šios dienos pasižaidimus. Kaip jums?

na man užkliuvo , kad žvilgsniai skirtingomis kryptimis, norėtųsi,kad abi į obj žiūrėtų smile.gif tada būtų toks klasikinis, mielas portretas smile.gif
Atsakyti