Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(JEma @ 2011 08 08, 15:10)

Sudejau visas i viena nes ir taip Flickr su manim nebenori draugauti biggrin.gif

pagal lapą aš užskaityčiau,nes meškis manau ir nėra idealiai realiai baltas
Atsakyti

gerai
Atsakyti
Akmuo nuo sirdies.... biggrin.gif galvoju jei ir dabar bloai tai arba as vista arba fotoaparatas gaidys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 08, 14:47)

Nikon D90 ax.gif Zinau, kad nuo fotiko priklauso, tiesiog pastebejau, kad tas grudas pakankamai daznai buna, kai ISO visai ne didelis... Reikes dar pabandyti man pazaisti tik su ISO ir paziuresiu, kada jis labiausiai ryskeja...

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 08, 14:48)

Kaip malonu, aciu labai 4u.gif Zinau, kad kampas vaikams kaip ir netinkamas, bet man grazu smile.gif
O ir nebuciau tilpusi kitaip blush2.gif Labai nenorejau, kad siena uz vaiku matytusi...

QUOTE(Ka @ 2011 08 08, 14:56)

Aciu biggrin.gif Kaip gera skaityti apie savo vaikus tiek grozybiu biggrin.gif O berniuka cia tikrai kankinau, sudeliojau poza ir liepiau sustingt lotuliukas.gif Ir sedejo vargsas kol as uzsikabarojau ant tos palanges, kol atradau kampa smile.gif

Gintarija86 - dekui 4u.gif Patikek, nebuvo jie cia ramus. Terorizavau smile.gif Sakau nori saldainio, atsisesk, nesesi - negausi biggrin.gif Su berniuku dar galima susitart, o su mazaja....

Kikirike - aciu 4u.gif Kad man jie grazus tai cia normalu, bet kaip malonu skaityti kai kiti pagiria biggrin.gif

JEma - aciu labai 4u.gif O del tavo ND, nezinau net ziureja ziurejau... lyg ir balta. As uzskaityciau, nezinau kaip kitos...
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 08, 15:22)

Kikirike - aciu  4u.gif  Kad man jie grazus tai cia normalu, bet kaip malonu skaityti kai kiti pagiria  biggrin.gif

nu jau ne pirmą kartą rašau, tikrai labai nuostabūs vaikai - pas maniški irgi garbanos tik netokios didelės, nežinau kirpti ar palikti g.gif
Atsakyti

O as vis vargstu su 5 ND (z

gerai kad lapa idejai kartu su meskiu smile.gif uzskaitau, laparodo baltut baltuteli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 08, 15:24)
nu jau ne pirmą kartą rašau, tikrai labai nuostabūs vaikai - pas maniški irgi garbanos tik netokios didelės, nežinau kirpti ar palikti  g.gif

Tai kiekviena karta ir dziaugiuosi kai tik kas paraso smile.gif Ir lakstau issisiepus biggrin.gif Taviskis dar maziukas, uzaugs ir dideles garbaneles, man tai grazu, patrumpinu tik truputi ir dziaugiuos, kol galiu smile.gif (gal paauges nueis pats i kirpykla ir nusiskus plikai biggrin.gif )
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Perdariau 2,3,4 ND be blico.

2ND
f4,iso200
user posted image

f11, iso400
user posted image

f22, iso1600
user posted image

3 ND zoom
18mm
user posted image

35mm
user posted image

55mm
user posted image

4ND
Toli
user posted image

Arciau
user posted image

Arciausia
user posted image
Papildyta:
Su 5 nd uzsiknisau taip sakant... Isbandziau absoliuciai visas vietas kiek yra namuose, visas lempas ir galiu pasakyti tik tiek - pas mane namuose baltas lapas nera visiskai baltas net ir auto fotkinant... Reiks namus keist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 08, 15:30)
Tai kiekviena karta ir dziaugiuosi kai tik kas paraso smile.gif Ir lakstau issisiepus biggrin.gif Taviskis dar maziukas, uzaugs ir dideles garbaneles, man tai grazu, patrumpinu tik truputi ir dziaugiuos, kol galiu smile.gif (gal paauges nueis pats i kirpykla ir nusiskus plikai biggrin.gif )

na žiūrėsim, jau ir vyras sako lai būna ,aš tik priekyje kirpčiukuas patrumpinu
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 08 08, 15:48)
Sveikos! 4u.gif

Su 5 nd uzsiknisau taip sakant... Isbandziau absoliuciai visas vietas kiek yra namuose, visas lempas ir galiu pasakyti tik tiek - pas mane namuose baltas lapas nera visiskai baltas net ir auto fotkinant... Reiks namus keist  biggrin.gif

tuos uzskaitau.
O del WB auto, jis dazniausiai ir nebuna baltas mirksiukas.gif mazai fotoaparatu, kurie patys susitvarko su balta spalva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 08, 09:25)
Ir laurrx, nu man kažkas joje yra, keistai traukia.
Jei kalbėt apie foto, matau ją kvadratu, atkartotų veidrodžio formatą, trūksta viršaus- mačiau, kad neturi, gaila. Bet mintis ir visa kita man super, pabandyčiau pakartot iki tobulai biggrin.gif

Dekui, tau ir kitoms merginoms uz komentarus mano foto aciuks.gif . Gaila, bet nebepatobulinsiu sios foto, nes ji buvo daryta Lt. Be to yra dar panasiu foto su veidrodziu, bet sioje man merginos zvilgsnis, taip kaip ji i save ziuri labiausiai patinka smile.gif .

Maija, prisidedu prie liaupsiu vaikuciams ir foto man labai grazios 4u.gif .

Mociute prie paminklo ir patrauke aki thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(3kitten @ 2011 08 08, 15:48)

Uzskaitau 4u.gif

QUOTE(laurx @ 2011 08 08, 16:00)
Maija, prisidedu prie liaupsiu vaikuciams ir foto man labai grazios  4u.gif .

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti