Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ankstyvas rytas Amsterdame (ir bandymas pazaisti su HDR formatu... ax.gif)

user posted image

JEma, kokia tu saunuole! 4u.gif As nebegaliu ziureti i WB, palikau 5-aji ND kitai savaitei... blush2.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 10, 23:34)
JEma, kokia tu saunuole!  4u.gif As nebegaliu ziureti i WB, palikau 5-aji ND kitai savaitei...  blush2.gif  biggrin.gif

As noriu kuo greiciau atsiskaityti ta bjauru WB ND biggrin.gif Mano vyra jau erzina pilni namai istrauktu viskokiausiu baltu daiktu, ir siaip ji jau erzina mano fotikas biggrin.gif
Siaip as tokia sazininga esu, jei privalomi ND tai vadinasi privalomi ir kazkaip net nesinori kazka daugiau komentuoti ar fotografuoti ir deti kritikai blush2.gif Tipo pirma turiu atsiskaityti... Tik va daug mokytoju kazkodel tyli g.gif Siaip tyla dazniausiai reiskia sutikima biggrin.gif Jei tyles tai pati uzskaitysiu tuos ND rolleyes.gif
Papildyta:
Beja Amsterdamas man labai patiko, toks tarp pasakos ir realybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 10, 22:34)
Ankstyvas rytas Amsterdame

Man vos noris ne tokio ryškaus centruotumo.. bet labai gražu. Norėčiau ten. Įsitaisyti kažkurio lango pašonėj ir gerti kavą, stebėti beprasidedantį rytą, bundantį miestą.. ir.. eiti miegot. Kartais man taip patinka.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 10, 21:34)
Ankstyvas rytas Amsterdame (ir bandymas pazaisti su HDR formatu...  ax.gif)

Labai patinka bigsmile.gif
Bet jei jau kalbam apie HDR tai man gal kiek daugiau kontrasto noretusi.Kad dar astriau butu.Bet gal ir nusikalbu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 10, 23:34)

Oho kaip grazu wub.gif Patinka man HDR biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 10, 22:51)
Beja Amsterdamas man labai patiko, toks tarp pasakos ir realybes smile.gif

Aciu! 4u.gif

Makro zaidimu tema - pasirodo, orchidejos ziedas is arti labiau primena pauksti negu gele... blink.gif smile.gif

user posted image

user posted image

Bet jau prabudo sazine ir man... kitakart atnesiu pabaigta ND 5... galbut doh.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 10, 23:06)
Man vos noris ne tokio ryškaus centruotumo.. bet labai gražu. Norėčiau ten. Įsitaisyti kažkurio lango pašonėj ir gerti kavą, stebėti beprasidedantį rytą, bundantį miestą.. ir.. eiti miegot. Kartais man taip patinka.

Vadinasi, labai puikiai prisitaikytum prie Amsterdamo ritmo mirksiukas.gif

O del centravimo - matau ir as, kad labai centruota. Bet - ar tai visada blogai? Ta prasme, jokiu budu, niekaip, niekada negalima, jei nori geros nuotraukos? Man va siuo atveju norejosi ir dangaus, ir atspindziu vandeny. Ir paskui bandziau visaip karpyti, bet ir to, ir ano buvo gaila nukirpti - tai palikau centruota... ax.gif

QUOTE(fox. @ 2011 08 10, 23:19)
Labai patinka bigsmile.gif
Bet jei jau kalbam apie HDR tai man gal kiek daugiau kontrasto noretusi.Kad dar astriau butu.Bet gal ir nusikalbu blush2.gif

Kad zinok man kazkaip nesiziurejo tie labiau kontrastiniai variantai... unsure.gif O dar matau, kad nuo ekrano ir formato daug kas priklauso. Ziurinejau sivakar ta pacia nuotrauka naujos laidos tablet computer ekrane - geris wub.gif Tiesiog svytejo atspalviais ir kontrastais... o vat sumazinus ir cia idejus, nebeliko to gerio nei puses verysad.gif

QUOTE(maija @ 2011 08 10, 23:19)
Oho kaip grazu  wub.gif  Patinka man HDR biggrin.gif

Man irgi, labai drinks_cheers.gif

Aciu, merginos, kad pagyret mano Amsterdama 4u.gif Myliu si miesta, ir taip noreciau padaryti bent viena tikrai grazia jo nuotrauka... gal kada nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 08 10, 09:13)

Man tas kryziaus formos seselis ant veido kliuna blush2.gif
Atsakyti
juratike13, man patiko voratinklis mirksiukas.gif

QUOTE(JEma @ 2011 08 10, 15:34)
Prisiminiau, kad tik is vienos is jusu sulaukiau komentaru apie savo WB dirbtiniame apsvietime... Kad nereiktu ieskoti foto imetu ja dar karta. Labai noreciau zinoti ar dar turiu dirbti su jais ar jau galiu ramia sazine pereiti prie idomesniu darbu  ax.gif

as uzskaitau 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 08 10, 21:37)

patiko smile.gif

labas labas. nieko nespeju, vyksta kraustymosi darbai. jau trecia karta per pusantrus metus doh.gif

svenciancias, su praejusiais ir ateinanciais 4u.gif

Kikirike, 4u.gif

rG, irgi atskiras biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta...
Kas su koliažais užsiims...kur foto siunčiam?Ryt manes nebus, tad jau šian noręčiau foto išsiūst...

Jurzole, labai labai Amsterdamas...,įsimylėt galima..., ir man čia netrukdo centravimas
QUOTE(levap85 @ 2011 08 11, 00:28)
Man tas kryziaus formos seselis ant veido kliuna blush2.gif

bet tas kryžius nedalina veido,ane...man įdomu buvo pažaisti, fotografuoti per tvorą...tik gal reikėjo vos toliau atsitraukti, kad gal vos ryškesni būtų...nežinau,bet smagu,kad pastebėjai ax.gif
Atsakyti

labai bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, jee vis daugiau uzskaito mano WB thumbup.gif Jau pradesiu mastyt tada laisvai apie balta baltame. Siokiu tokiu minciu jau turiu, bet su baltais kiausiniais... O saldytuve pilna rudu kiausiniu tai speju teks palaukti... Vadinasi eisim prie lasiuku temos smile.gif
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 11, 00:29)
Aciu!  4u.gif

Makro zaidimu tema
O del centravimo

Oba orchideja labai patiko, pati ideja liux. Tikrai kitaip atskleista gele ir tikrai i pauksti panasi bigsmile.gif

Del centravimo man irgi kaip pradedanciai daug klausimu g.gif Ziurineju www daug uzsienieciu fotografiju, turiu JAV drauge kuri yra fotografe ir paziurejau, kad labai daug centruotu kadru, labai daug ir mano manymu pagal visas teorijas neteisingai nukirptu galuniu... Tai visiskai neaisku kaip turi buti ir ar isvis reikia grieztu taisykliu. Beja radau ir LT psl kur raso, kad centravimo taisykle negalioja portretinems nuotraukoms rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JEma: 11 rugpjūčio 2011 - 08:42

Tikrai gražu bigsmile.gif , nors aš pridėčiau daugiau kontrasto, gal net grūdo smile.gif 4u.gif
Atsakyti