Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(maija @ 2011 08 08, 14:29)
Aciu labai  4u.gif  Va del to triuksmo ir pati nesuprantu... Ir ne pirma karta taip, gal cia fotikui kas negerai? O jei padarau ISO kokius 500 tai is viso matosi, o pas kitus ir 800 dar grazu su tokiu fotiku... O gal as nustacius kazka...

tai ziurint koks fotikas. man 800 jau nelabai grazu.. o pas marka tai ir 2 tukst nieko smile.gif kituose ir 400 laaabai ne kas.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 08, 12:29)
Pagauta močiutė netikėtai 

gerule mociutele, nuotaikinga nuotrauka, is karto syptelejau smile.gif

Maija, man tavo visos nuotraukos patinka,visos tokios ryskios, spalvingos smile.gif grazu labai smile.gif o va del siu foto noriu paklausti? kaip fotografavimo kampas? tinka? nes as kai fotkinau saviski, sake kad kampas negeras rolleyes.gif tai kaip dabar zinoti, kada geras,o kada nebe? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 08, 14:37)
Sveikos  4u.gif
vajėj kokie gražūs vaikai  wub.gif  dar juos kartu pafotkink būtinai  4u.gif

Aciu smile.gif Bandziau ir siandien, bet mazoji nepasirase smile.gif Rekt pradejo vos tik brolis ja paliete biggrin.gif Sake, as noriu viena smile.gif Bet bandysim dar, kai tik geresnes nuotaikos bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 08, 13:48)
gerule mociutele, nuotaikinga nuotrauka, is karto syptelejau smile.gif

Maija, man tavo visos nuotraukos patinka,visos tokios ryskios, spalvingos smile.gif grazu labai smile.gif o va del siu foto noriu paklausti? kaip fotografavimo kampas? tinka? nes as kai fotkinau saviski, sake kad kampas negeras rolleyes.gif tai kaip dabar zinoti, kada geras,o kada nebe? smile.gif

dažniausiai toks kampas fotkinant vaikus yra netinkamas, bet šiuo atveju net labai tinkamas, kaip sako, taisykles galima laužyti, tik reikia mokėti jas laužyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 08, 14:19)

Vau! Abu vaikai grožio įsikūnijimai. wub.gif wub.gif Man patinka berniuko nuotrauka. bigsmile.gif Poza kaip suaugusio modelio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 08, 14:53)
dažniausiai toks kampas fotkinant vaikus yra netinkamas, bet šiuo atveju net labai tinkamas, kaip sako, taisykles galima laužyti, tik reikia mokėti jas laužyti biggrin.gif

tai as vat to ir klausiu, kodel siuo atveju tinkamas? nes kolkas neskiriu kur tinkamas,kada netinkamas,ir pan,gal kas paaiskins? rolleyes.gif
Atsakyti
Kikirike žiūrėjau tavo blogą, šita foto nereali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 08, 13:19)
Juokingai ta mociute atrodo smile.gif Man is karto pries akis vaizdai, kokiu foto su ja galima butu padaryti smile.gif

O as siandien vel bandziau prikalbinti savo vaikus fotkintis.... Uz saldaini gavosi tik tiek biggrin.gif

user posted image

user posted image

Berniuko foto man labai virsaus truksta, bet jau buvau uzsilipus ant palanges ir nebeturejau kur trauktis, o jo pastumti irgi nelabai jau turejau kur...

Nu kokiodievisko grozio vaikai bigsmile.gif Man abi grazios nuotraukeles, tik gaila, kad berniuko garbanos visos netilpo smile.gif Bet kokie saunuoliai ramiai sedi pozuoja, laukiu, kada maniske tokia rami bs, nes dabar tai labai sunku sugaudyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 08, 13:58)
tai as vat to ir klausiu, kodel siuo atveju tinkamas? nes kolkas neskiriu kur tinkamas,kada netinkamas,ir pan,gal kas paaiskins? rolleyes.gif

aš maždaug matau kada gerai, kada negerai , bet kaip paaiškint tai nežinau biggrin.gif šiose manau žvilgsnis, emocija viską atperka.. dažnai nufotografuoti vaikai iš viršaus atrodo tokie sumenkinti, užgožti.. šiose taip neatrodo..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 08, 15:01)
aš maždaug matau kada gerai, kada negerai , bet kaip paaiškint tai nežinau  biggrin.gif šiose manau žvilgsnis, emocija viską atperka.. dažnai nufotografuoti vaikai iš viršaus atrodo tokie sumenkinti, užgožti.. šiose taip neatrodo..

na taip, jeigu yra gera emocija, ar liuks momentas, tai tada i taisykles ziurima pro pirstus rolleyes.gif jasna
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 08, 14:58)
Kikirike žiūrėjau tavo blogą, šita foto nereali  wub.gif

dėkui blush2.gif

dar maijos vaikai nu kaip lelės - labai gražūs 4u.gif wub.gif

patiko pagautas momentas su babute prie statulos 4u.gif
Atsakyti
Mociute su balioneliu nereali - balionelis tau uz tokia foto 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(maija @ 2011 08 08, 14:19)
O as siandien vel bandziau prikalbinti savo vaikus fotkintis.... Uz saldaini gavosi tik tiek

Dukrytes akys kooookiooooss wub.gif Bet foto man labiau berniuko patinka, kaip kazkuri minejo pozuoja kaip suages thumbup.gif Nors garbaneliu tikrai truksta...

O as vis vargstu su 5 ND (zinau, kad atsibodau bet... tokia jau mokytoju dalia tongue.gif )
Ka manot??? Naturalus apsvietimas (auto, p. auto ir rankinis)
user posted image

Sudejau visas i viena nes ir taip Flickr su manim nebenori draugauti biggrin.gif
Atsakyti