Pagauta močiutė netikėtai
noisy-B, man patiko, smagiai žiūrisi
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 08, 12:29)
Super kadras, man tokie paslapcia kadrai patinka Ir tas balionelis tiek zavesio priduoda
Dėkui merginos, aš neapsisprendžiu kaip kirpti ir apdirbti... turiu iš toli fotografuotą, tai galvoju gal daugiau erdvės palikti dešinėje? Bet tada tas akmeninis žmogėnas bus centre...
Sveiki
Ieskau fotografo vaiku krikstynoms Marijampoleje rugpjucio 20 d. Noreciau, kad padarytu foto baznycioje ir paskui 1 val. fotosesija gamtoje.
Ieskau fotografo vaiku krikstynoms Marijampoleje rugpjucio 20 d. Noreciau, kad padarytu foto baznycioje ir paskui 1 val. fotosesija gamtoje.
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 08, 11:29)
Labai smagus kadras.Tikrai, vien balionas ko vertas:)
Labas
Niekaip nesusiveikiu PS naujo tai vis patyliukais skaitineju tema, ale galvoju jei ir toliau tyliai skaitysiu, tai ir pamirs kad tokia naujoke buvo Tiek nuotraukeliu is atostogu laukia, kada bus patvarkytos, ale dar vis neturiu su kuo
Mano modeliukas penktadieni lauke kaip krito, tai melyne ant kaktos, nosis nubrozdinta visa, reikia laukt kol uzgis
Fox, kaip man patiko tavo nuotraukeles emocija super
Mociute su balioneliu labai zaviai atrodo grazi nuotrauka
O kaip jus nepazistamus lauke fotografuojat? jie nieko neburbuliuoja? As vis kazkaip nedristu, bet reiktu jau pradrist viena karta
Niekaip nesusiveikiu PS naujo tai vis patyliukais skaitineju tema, ale galvoju jei ir toliau tyliai skaitysiu, tai ir pamirs kad tokia naujoke buvo Tiek nuotraukeliu is atostogu laukia, kada bus patvarkytos, ale dar vis neturiu su kuo
Mano modeliukas penktadieni lauke kaip krito, tai melyne ant kaktos, nosis nubrozdinta visa, reikia laukt kol uzgis
Fox, kaip man patiko tavo nuotraukeles emocija super
Mociute su balioneliu labai zaviai atrodo grazi nuotrauka
O kaip jus nepazistamus lauke fotografuojat? jie nieko neburbuliuoja? As vis kazkaip nedristu, bet reiktu jau pradrist viena karta
Dėkui
aš tai kai pamačiau, kad ji artėja prie to paminklo, čiupau fotiką, kol įjungiau ir davai, fotografavau iš toleliau, kai ji tik atsisuko, nuėjau savo keliu. Ji matyt pagalvojo, kad fotografavau statulą
aš tai kai pamačiau, kad ji artėja prie to paminklo, čiupau fotiką, kol įjungiau ir davai, fotografavau iš toleliau, kai ji tik atsisuko, nuėjau savo keliu. Ji matyt pagalvojo, kad fotografavau statulą
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 08, 12:29)
Juokingai ta mociute atrodo Man is karto pries akis vaizdai, kokiu foto su ja galima butu padaryti
O as siandien vel bandziau prikalbinti savo vaikus fotkintis.... Uz saldaini gavosi tik tiek
Berniuko foto man labai virsaus truksta, bet jau buvau uzsilipus ant palanges ir nebeturejau kur trauktis, o jo pastumti irgi nelabai jau turejau kur...
QUOTE(maija @ 2011 08 08, 13:19)
Juokingai ta mociute atrodo Man is karto pries akis vaizdai, kokiu foto su ja galima butu padaryti
O as siandien vel bandziau prikalbinti savo vaikus fotkintis.... Uz saldaini gavosi tik tiek
Berniuko foto man labai virsaus truksta, bet jau buvau uzsilipus ant palanges ir nebeturejau kur trauktis, o jo pastumti irgi nelabai jau turejau kur...
Sakes, kokie grazus vaikai!
Man tik fone triuksmas kazkoks, flikre isdidinau-labai matosi, nors iso pas tave tik 200
QUOTE(Alabama @ 2011 08 08, 14:25)
Sakes, kokie grazus vaikai!
Man tik fone triuksmas kazkoks, flikre isdidinau-labai matosi, nors iso pas tave tik 200
Aciu labai Va del to triuksmo ir pati nesuprantu... Ir ne pirma karta taip, gal cia fotikui kas negerai? O jei padarau ISO kokius 500 tai is viso matosi, o pas kitus ir 800 dar grazu su tokiu fotiku... O gal as nustacius kazka...
Sveikos
vajėj kokie gražūs vaikai dar juos kartu pafotkink būtinai
QUOTE(maija @ 2011 08 08, 13:19)
vajėj kokie gražūs vaikai dar juos kartu pafotkink būtinai