Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Pagauta močiutė netikėtai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
noisy-B, man patiko, smagiai žiūrisi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 08, 12:29)
Pagauta močiutė netikėtai  blush2.gif

Super kadras, man tokie paslapcia kadrai patinka thumbup.gif Ir tas balionelis tiek zavesio priduoda thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Dėkui merginos, aš neapsisprendžiu kaip kirpti ir apdirbti... g.gif turiu iš toli fotografuotą, tai galvoju gal daugiau erdvės palikti dešinėje? Bet tada tas akmeninis žmogėnas bus centre... unsure.gif
Atsakyti
Sveiki

Ieskau fotografo vaiku krikstynoms Marijampoleje rugpjucio 20 d. Noreciau, kad padarytu foto baznycioje ir paskui 1 val. fotosesija gamtoje.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 08, 11:29)

user posted image

Labai smagus kadras.Tikrai, vien balionas ko vertas:)
Atsakyti
Labas 4u.gif
Niekaip nesusiveikiu PS naujo tai vis patyliukais skaitineju tema, ale galvoju jei ir toliau tyliai skaitysiu, tai ir pamirs kad tokia naujoke buvo biggrin.gif Tiek nuotraukeliu is atostogu laukia, kada bus patvarkytos, ale dar vis neturiu su kuo smile.gif
Mano modeliukas penktadieni lauke kaip krito, tai melyne ant kaktos, nosis nubrozdinta visa, reikia laukt kol uzgis smile.gif

Fox, kaip man patiko tavo nuotraukeles emocija bigsmile.gif super thumbup.gif
Mociute su balioneliu labai zaviai atrodo biggrin.gif grazi nuotrauka smile.gif
O kaip jus nepazistamus lauke fotografuojat? jie nieko neburbuliuoja? As vis kazkaip nedristu, bet reiktu jau pradrist viena karta biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui blush2.gif

aš tai kai pamačiau, kad ji artėja prie to paminklo, čiupau fotiką, kol įjungiau ir davai, fotografavau iš toleliau, kai ji tik atsisuko, nuėjau savo keliu. Ji matyt pagalvojo, kad fotografavau statulą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 08, 12:29)

Juokingai ta mociute atrodo smile.gif Man is karto pries akis vaizdai, kokiu foto su ja galima butu padaryti smile.gif

O as siandien vel bandziau prikalbinti savo vaikus fotkintis.... Uz saldaini gavosi tik tiek biggrin.gif

user posted image

user posted image

Berniuko foto man labai virsaus truksta, bet jau buvau uzsilipus ant palanges ir nebeturejau kur trauktis, o jo pastumti irgi nelabai jau turejau kur...
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 08, 13:19)
Juokingai ta mociute atrodo smile.gif Man is karto pries akis vaizdai, kokiu foto su ja galima butu padaryti smile.gif

O as siandien vel bandziau prikalbinti savo vaikus fotkintis.... Uz saldaini gavosi tik tiek biggrin.gif

Berniuko foto man labai virsaus truksta, bet jau buvau uzsilipus ant palanges ir nebeturejau kur trauktis, o jo pastumti irgi nelabai jau turejau kur...

Sakes, kokie grazus vaikai!
Man tik fone triuksmas kazkoks, flikre isdidinau-labai matosi, nors iso pas tave tik 200 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 08, 14:25)
Sakes, kokie grazus vaikai!
Man tik fone triuksmas kazkoks, flikre isdidinau-labai matosi, nors iso pas tave tik 200 g.gif

Aciu labai 4u.gif Va del to triuksmo ir pati nesuprantu... Ir ne pirma karta taip, gal cia fotikui kas negerai? O jei padarau ISO kokius 500 tai is viso matosi, o pas kitus ir 800 dar grazu su tokiu fotiku... O gal as nustacius kazka...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(maija @ 2011 08 08, 13:19)

vajėj kokie gražūs vaikai wub.gif dar juos kartu pafotkink būtinai 4u.gif
Atsakyti