jokubaite su patiko auto, aš irgi tokai pat prieš dvi dienas senstelėjau
Nieko nespėju, nebeturiu auklės, šešatdieni krikštynas fotkinau tai net neturiu kada prisėst jas tvarkyt( beje nusivyliau savo technika, žiauriai noriu naujos)
QUOTE(Alabama @ 2011 08 09, 01:06)
Tamsi - taip. Įdėja super - taip. Spalvinis koloritas - man super. Pakarot ?/ gal.
Man vsiai įdomi ir šita, juk ir naktį žmonės gyvena
QUOTE(maija @ 2011 08 09, 09:32)
Aciu
Aciu labai Duru butu gerai, jei butu nebuve Tiesiog vienintele vieta, kuri buvo pries langa ir nesimate pasaliniu daiktu (visokiu lovu, spinteliu ir pan.) O labai norejau vaikus nufotkinti is nugaros, norejau tu peduciu labai labai, pagal mano plana ir dukryte turejo buti sudejus pedutes kaip broliukas, bet jai nelabai pavyko
Aciu labai Duru butu gerai, jei butu nebuve Tiesiog vienintele vieta, kuri buvo pries langa ir nesimate pasaliniu daiktu (visokiu lovu, spinteliu ir pan.) O labai norejau vaikus nufotkinti is nugaros, norejau tu peduciu labai labai, pagal mano plana ir dukryte turejo buti sudejus pedutes kaip broliukas, bet jai nelabai pavyko
Man super tos durys, jie kaip Jonukas su Grytute kalusosi kas už jų, mažoji išsigandusi, o brolis, apkabina, pabučiuoja ir pažada viską "sutvarkyti".
QUOTE(jokubaite @ 2011 08 09, 11:14)
Su švente. Nuostabios gintaro spalvos akys.
QUOTE(paprasta @ 2011 08 09, 11:23)
aš ir rugpjūtinukė- 21
O, nu tai va ir atšėsim.
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 09, 11:24)
oo...mano mama 22 gimus
Ir mamos atšvęsim
Tai va pasikeitimai - mytas 18d., renkames pas mane kaunietės 11 val.( nevėluojam), Vilnietės 11.30 atobusų stotelėj , visoms paaiškinsiu kurioj.
Sveikos,
nu ir plepat.. Tik foto permečiau.. Kaip visada jetaime įspūdinga foto su tuo modeliu. Dar patiko kur sesė su broliuku iš nugaros, paprastos mergytė, dar kažkas.. Jau nebežinau kai tiek permečiau puslapių...
Aš su savo vestuvių filmuku Jums pasivaidensiu, nes foto kalnai nesutvarkytų, ir nelabai ką turiu parodyt kolkas daugiau Šį kartą kitoks.. Man patinka, nes jaučiu tą jaunųjų energetiką, nesveikai mieli žmonės, labai įsimylėję ir gal aš nuotraukas vertinu neobjektyviai, nes labai susibičiuliavom. Tai įdomi Jūsų nuomonė. Primenu, kad fotosesijai, tiksliau laiko man, kaip fotografui buvo skirta apie 20min, iššokom iš autobuso, nu greit greit fotkinamės, nes jau į laivą vėluojam.. Tai va taip ir buvo O planavom, buvom prigalvoję.. Nu kažkas pasijuokė iš mūsų planų
Vestuvių filmukas
nu ir plepat.. Tik foto permečiau.. Kaip visada jetaime įspūdinga foto su tuo modeliu. Dar patiko kur sesė su broliuku iš nugaros, paprastos mergytė, dar kažkas.. Jau nebežinau kai tiek permečiau puslapių...
Aš su savo vestuvių filmuku Jums pasivaidensiu, nes foto kalnai nesutvarkytų, ir nelabai ką turiu parodyt kolkas daugiau Šį kartą kitoks.. Man patinka, nes jaučiu tą jaunųjų energetiką, nesveikai mieli žmonės, labai įsimylėję ir gal aš nuotraukas vertinu neobjektyviai, nes labai susibičiuliavom. Tai įdomi Jūsų nuomonė. Primenu, kad fotosesijai, tiksliau laiko man, kaip fotografui buvo skirta apie 20min, iššokom iš autobuso, nu greit greit fotkinamės, nes jau į laivą vėluojam.. Tai va taip ir buvo O planavom, buvom prigalvoję.. Nu kažkas pasijuokė iš mūsų planų
Vestuvių filmukas
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 09, 12:10)
tai prasom Auto pristatyt
QUOTE(JEma @ 2011 08 09, 12:11)
O kaip tokia nuotraukyte? apsvietimo tikriausiai is kitos puses norisi, bet... Kas dar?
na kad man ir taip patinka,kadravimas geras, smagiai vaikuciai sedi pajury o ka ju bangom darei?
A, ir sveikinu su gimtadieniu visas Paprasta su Mano vyru vieną dieną gimę.. Gražus mėnuo gimti.
Aš su tokiu klausimu...
Turiu savo vestuvių foto, tai sugalvojau filmuką pasidaryti, tai va, vakar aš jį pasidariau, bet man jo niekur neleidžia įkelti, nei į Vimeo, nei į Facebooką, atseit autorinių teisių pažeidimas (turbūt dėl muzikos) tai nesuprantu ką daryti
Turiu savo vestuvių foto, tai sugalvojau filmuką pasidaryti, tai va, vakar aš jį pasidariau, bet man jo niekur neleidžia įkelti, nei į Vimeo, nei į Facebooką, atseit autorinių teisių pažeidimas (turbūt dėl muzikos) tai nesuprantu ką daryti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 09, 10:26)
va tavy ir svajones tikrai nesu macius.. o ko dar.. cia as apie tas senesnes
aš vapšė nieko nemačius, tik Kikirikę, ir Akashą labai trumpai
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 09, 12:28)
aš vapšė nieko nemačius, tik Kikirikę, ir Akashą labai trumpai
tai kas cia per toks nekomunikabilumas? o daba busi?
Kikirike
rG
Maija
Zirze
dalyja
Svajonė
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 09, 11:33)
tai kas cia per toks nekomunikabilumas? o daba busi?
jo jo, būsiu, Kikirike pagriebs mane