Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 08, 19:00)
dedu ir aš emocijų tema iš vienos FS, kur nėštukės vyras nepozavo

Jega biggrin.gif Nestuke visur vienoda, su ta pacia veido israiska, o vyras nuostabiai viska pagyvina biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 08, 19:52)
ikelsiu savo mergiotes.

As iki tavo darbu labai nedaaugus blush2.gif Geris.
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 20:42)

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 21:15)

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 08, 21:42)

Tu mane nervini:)TAIP gerai, kad neturiu zodziu.

QUOTE(maija @ 2011 08 08, 22:24)

Pedutes wub.gif
Tik kodel ziuri i duris?Koks ju vaidmuo?

QUOTE(kristukass @ 2011 08 08, 22:40)

Gera emocija.Ne banali, o paprasta.Grozis slypi paprastume.Visi geri dalykai yra banalus.

Aciu komentavusioms mano nuotraukas:)Tai su ziedu trint lauk biggrin.gif biggrin.gif ??
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 09, 09:16)
As iki tavo darbu labai nedaaugus blush2.gif Geris.

kaip suprast nedaaugus?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 09, 08:24)

Na, tipo jėga, nesvietiškai ir visaip kaip veža biggrin.gif Ot nesusipratėlė.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 09, 08:24)

QUOTE(rG @ 2011 08 09, 08:25)
Na, tipo jėga, nesvietiškai ir visaip kaip veža  biggrin.gif  Ot nesusipratėlė.

Nuuu biggrin.gif
Atsakyti
Eikit balsuoti susitikimas
18 18 18 <...> 18 biggrin.gif

Brum
, o neišeina "susirgti" ar išeiti neapmokamų blush2.gif

Luti
, kas Tave laiko? 4u.gif

Alabama, lauksiu perfotografavimo, kol kas tiesiog... Per tamsu biggrin.gif Bet ta sagė, ar žiedas, lyg sakei, tai mmm, uoga rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 09 rugpjūčio 2011 - 08:29
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 09, 09:11)
na va kaip fainai

Kaip smagu girdeti. Kazkaip kai ziuriu jusu visu foto tai net komentuot neturiu ka, nes man labai grazu ypac kai palyginu su savo darytomis fotografijomis blush2.gif Po jusu nuotrauku i saviskes net ziureti nebesinori. Guodzia tik viena, kad tai mano pirmieji kadrai, o jus jau toli toli nuzengusios nuo fotografijos pradzios smile.gif

Beja kaip mano tas WB dirbtiniame apsvietime? Noretusi zinoti ar dar siandien turiu vargt ar jau galiu smegenis pradeti sukti kita linkme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 09, 08:27)
Eikit balsuoti susitikimas
18 18 18 <...> 18  biggrin.gif

Brum
, o neišeina "susirgti" ar išeiti neapmokamų  blush2.gif

Luti
, kas Tave laiko?  4u.gif

Alabama, lauksiu perfotografavimo, kol kas tiesiog... Per tamsu biggrin.gif  Bet ta sagė, ar žiedas, lyg sakei, tai mmm, uoga  rolleyes.gif

Na bet *****, kaip gaila biggrin.gif Varem po darbo, dar lindau i pacia pelke, kad geliu priskinti, ir uzsivelinom.
Ziedas ten.Geris visiskas:)
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 09, 09:11)

patinka  thumbup.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 08 09, 09:16)
Pedutes wub.gif
Tik kodel ziuri i duris?Koks ju vaidmuo?

Aciu labai 4u.gif Duru butu gerai, jei butu nebuve smile.gif Tiesiog vienintele vieta, kuri buvo pries langa ir nesimate pasaliniu daiktu (visokiu lovu, spinteliu ir pan.) biggrin.gif O labai norejau vaikus nufotkinti is nugaros, norejau tu peduciu labai labai, pagal mano plana ir dukryte turejo buti sudejus pedutes kaip broliukas, bet jai nelabai pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 09, 08:32)
Aciu labai  4u.gif  Duru butu gerai, jei butu nebuve smile.gif Tiesiog vienintele vieta, kuri buvo pries langa ir nesimate pasaliniu daiktu (visokiu lovu, spinteliu ir pan.)  biggrin.gif O labai norejau vaikus nufotkinti is nugaros, norejau tu peduciu labai labai, pagal mano plana ir dukryte turejo buti sudejus pedutes kaip broliukas, bet jai nelabai pavyko smile.gif

Man labai gerai durys, labai gerai sienų apmušalai ar tekstūra kažkokia, primenanti žvaigždes. Bet užtenka nuotraukų po vieną, tiksliau užtenka pirmosios, nes yra mintis. Koliažas nuotrauką subanalina, IMHO biggrin.gif
Tiesa, jei durų nebūtų, būtų kitaip, tada galima ir dirbtinai kurti istoriją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 09 rugpjūčio 2011 - 08:40
QUOTE(rG @ 2011 08 09, 08:37)
Man labai gerai durys, labai  gerai sienų apmušalai ar tekstūra kažkokia, primenanti žvaigždes. Bet užtenka nuotraukų po vieną, nes yra mintis. Koliažas nuotrauką subanalina, IMHO biggrin.gif
Tiesa, jei durų nebūtų, būtų kitaip, tada galima ir dirbtinai kurti istoriją smile.gif

Jo, tada kuriama istorija, kad tos durys tam, kad vaikai kazko laukia sugriztant(tevu, kaledu senelio, karlsono t.t).
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 09, 09:25)
Na, tipo jėga, nesvietiškai ir visaip kaip veža  biggrin.gif  Ot nesusipratėlė.

gal siek tiek silpniau, ka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 08 08, 23:52)

Emocija tikrai yra! Tik man kliuna plauku sruogos kurios atrodo lyg suslapusios  blush2.gif

jie ir yra sušlapę smile.gif
Atsakyti